Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Murtegelvägen 5

Oxie

695 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Murtegelvägen 5

Antal rum 4 rum + kök
Boarea 107,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 08032.000.0051
Våning 0 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 695 000 kr utgångspris
Avgift: 6 367 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv, bredband, garage
Andel i föreningen: 0,5819081%

Byggnad

Byggnadsår 1981
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Välkommen till trivsamma Murtegelvägen 5 i välskötta Brf Malmöhus nr 32! Precis intill Oxie Centrum på bästa läge i lugna delen av området finner ni här en rymlig 4:a. Bilfritt och barnvänligt med mycket bra kommunikationer- ett stenkast till tågstation och bussar in till Malmö och Köpenhamn. Radhuskänsla i 2-plan uppdelat på sällskapsrum och kök på entréplan och sovrummen på ovanvåningen. Njut av en egen trädgård och uteplats i soligt läge!

Hall: Ljus linoliummatta och ljusa väggar. Avhägningsmöjligheter finns.

Kök: Ljus linoliummatta och ljusa väggar. Köket är stort, funktionellt och rymligt med plats för matbord för minst 6 personer. Vita köksluckor, diskmaskin från 2006, spis från 2010 samt kyl- och frys från 2009.

Tvättstuga och förråd: Ljus linoliummatta och ljusa väggar. Tvättmaskin från Elextrolux 2010. Handdukstork. Förvaringsmöjligheter både i tvättstuga samt finns ett förråd längst in.

Badrum: Halvkalkat i vitt samt ljusgul plastmatta. Massagedusch.

Vardagsrum: ljust parkettgolv och vita väggar. Fönsterband som släpper in mycket ljus. Plats finns för stor soffgrupp.

Sovrum/Arbetsrum: ljust plastgolv och vita väggar.

Övervåning

Hall: Ljus plastmatta och vita väggar. Plats för garderober.

Badrum: Halvkaklat i vitt med ljusblå plastmatta. Spegelskåp och badkar.

Sovrum: vita väggar och ljust plastgolv. Plats för dubbelsäng och garderob.

Sovrum: vita väggar och ljust plastgolv.
Välkommen till trivsamma Murtegelvägen 5 med radhuskänsla i 2-plan i välskötta Brf Malmöhus nr 32! Precis intill Oxie Centrum på bästa läge i lugna delen av området finner ni här en rymlig 4:a med potienal att göra om precis efter egen smak! Bilfritt och barnvänligt. Njut av en egen trädgård och uteplats i soliga söderläge!

Förening

Murtegelvägen 5

Förening

Riksbyggen Malmöhus nr 32

Allmänt om föreningen


FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen Riksbyggens Brf Malmöhus nr 32 är en äkta förening. Föreningen förfogar över hus från 1981 med sammanlagt 185 lägenheter. Samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt. Föreningens syn på föreningens ekonomi är god.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Till lägenheten hör ett stort förråd. Till medlemmarnas förfogande finns det även två lokaler för 50 respektive 20 personer att hyra.

TV- OCH INTERNETANSLUTNING
Tv: Föreningen är ansluten till kabel-TV via Canal Digital och basutbudet ingår i månadsavgiften.
Internet: Bredband ingår i månadsavgiften.

PARKERING
Till lägenheten hör en garageplats.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

BUDGIVNING:
All budgivning via Fastighetsbyrån i Malmö är s.k. öppen budgivning. För att du som spekulant skall känna dig trygg redovisar vi alla inkomna bud på vår tjänst Bud on Line på nätet. Alla som deltar i budgivningen godkänner att budlistan med deras namn, nummer samt lagda bud delas ut till köparen och säljaren vid kontraktskrivningen. Våra budgivningar är kvalitetssäkrade och övervakas av oberoende jurister.
Ingenting är klart förrän kontraktet är skrivet. I det fall det inkommer bud efter avslutad budgivning men innan kontrakt är skrivet, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren

FRI PRÖVNINGSRÄTT:
Säljaren har enligt lag fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren är fri att välja till vem, vilket pris, hur och när de väljer sälja sin bostad. Säljaren kan när som helst välja att avsluta en försäljningsprocess eller påbörja en ny. Dvs, säljaren är inte bunden att sälja till bud över utgångspriset.

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter