Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Fajansvägen 157

Oxie

1 250 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Fajansvägen 157

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 103,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 81
Våning 0 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 250 000 kr utgångspris
Avgift: 5 979 kr/mån
Andel i föreningen: 1,04972249%

Byggnad

Byggnadstyp 1 ½ plans br-radhus
Byggnadsår
Energideklaration Finns för närvarande inte
Övriga byggnader Ett förråd finns på tomten och ett externt på gården. Garage finns till huset.
En stenlagd gång med gräsmatta på båda sidor leder oss fram till ett trevligt teglat radhus med ett rödmålat förråd i förgrunden. Då vi befinner oss på en hörntomt har vi möjlighet att promera runt i huset i den egna trädgården!

Vi välkomnas av en hall med klinkergolv och väggar i toner av sand.

Till höger om entrén finner vi ett grovkök med klinkergolv. Utrustningen består av tvättmaskin och torkskåp.

Genom ett valv kommer vi in till köket som också det har klinkergolv och ljusa väggar. Härlig matplats vid fönstret! Luckorna är vita med stilrena träkanter och rostfria beslag som matchar kyl, frys och diskmaskin, också det i rostfritt. Snygg kakel ovan vasken.

Badrummet är stilrent med mörkgrå klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Praktisk duschhörna och snygg vit inredning!

Även vardagsrummet når vi genom ett valv. Här ligger vacker parkett på golvet och väggarna är stilrent ljusgrå med en modern ljusmönstrad fondtapet! Här har vi också utgång till trädgården med en inbjudande gräsmatta!

En vacker trappa med vitmålat räcke, tar oss upp till en ljus ovanvåning. Här ligger laminatgolv och väggarna är ljusgrå. Härifrån tar vi oss till alla sovrum, ett badrum och en praktisk klädkammare som även kan användas som arbetsrum, då här finns fönster!

De tre sovrummen är praktiskt planerade och har alla snygga ljusa laminatgolv. I det första har vi varma aprikosfärgade tapeter, i det andra sitter ljusgrå mönstrad tapet och i det tredje är väggarna ljusgrå med en modern brytning i form av en vinröd fond!
Välkommen till ett perfekt familjeboende på trevligt område i Oxie. Ett radhus på hörntomt i bästa skick, helrenoverat 2006, väntar köparen. Helkaklade badrum både uppe och nere. Lagom trädgård för trevlig samvaro! Bra planlösning med tre sovrum och arbetshörna samlat på ovanvåningen. Garage ingår!

Förening

Fajansvägen 157

Förening

Brf Oxiden

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Oxiden är en äkta förening som bildades 1978. Föreningen förfogar över 99 bostadsrättsradhus byggda 1982 där samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Marken innehas med tomträtt, vilken omförhandlas år 2021. Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Örehus Förvaltning AB. Läs mer på www.oxiden.se

HUSETS SKICK
Föreningen gör kontinuerligt löpande underhåll där behovet finns. På grund av husens låga ålder har det inte funnits något behov för större renoveringar. Varje år görs en stadgeenlig besiktning och enligt senaste besiktningen finns inget behov av större underhåll i dagsläget. Stammarna har dock blivit spolade och i övrigt har löpande underhåll och reparationer gjorts.
Renovering av garagetak och garageportar är nyligen avslutat.
Under 2017 planeras ett byte av köksfläktarna och fläktsystemet.
För mer info se årsredovisningen.

ÖVRIGA UTRYMMEN
En föreningslokal finns att hyra för medlemmarna, kostnaderna varierar beroende på veckodag, information finns att få på föreningens hemsida www.oxiden.se. I föreningen finns 99 garage, ett till varje lägenhet. Det finns även 36 parkeringsplatser för uthyrning samt 15 st gästparkeringar.
Gemensamma tvättstugor fnns inte i föreningen, alla lägenheter har grovkök och tvätt sker i bostaden.

TV- OCH INTERNETANSLUTNING
Tv: Föreningen är ansluten till kabel-TV via Canal Digital
Internet: Ownit 100/100 ingår i månadsavgiften, 2013 installerades fibernätverk i samtliga lägenheter.
Ip-Telefoni: Canal Digital/Ownit

PARKERING
Till varje lägenhet hör ett garage med plats för en bil. Vill man ha en extra parkeringsplats tillhandahåller föreningen ca 36 platser. Kostnaden för dessa är 150kr/mån och det är separat kö.

AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR
I dagsläget har föreningen inga planerade avgiftsförändringar.


VIKTIG INFORMATION
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening (2017-07-17) samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera alla dessa uppgifter med föreningen. Mäklaren utför ingen undersökning av lägenheten, säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten. Spekulanter uppmanas även att noggrant läsa igenom den juridiska köparinfon.

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter