Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Solparksvägen 13A

Solbacka Strand NORRTÄLJE

3 400 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Solparksvägen 13A

Antal rum 4 rum
Boarea 94,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr E1002
Våning 1 av 6, hiss finns
Kommentar Entréplan i ett souterränghus
Ekonomi Pris: 3 400 000 kr
Avgift: 5 206 kr/mån
Andel i föreningen: 2,655%
Andel av årsavgift: 2,656%
Driftskostnad 3 533 kr/år
varav
Värme: 2 537 kr
VA: 996 kr
Beräknat antal pers: 1
Stor härlig balkong som kan nyttjas sent in på hösten. Inglasad. Delvis sikt mot Norrtäljeviken.
Pantsatt Ja
Allmänt Smakfull och påkostad inredning med extra allt i tillval. Alla fönster har antingen persienn eller rullgardin. Innerdörrar av typ herrgårdsdörr. Ekparkett(3-stavig) i hela bostaden och vitmålade väggar med fondtapeter i hall och sovrummen. Stora sovrummet och vardagsrummet har persienner. I och med souterrängplan ligger denna bostad 1 våning upp från mark.

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 2017
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk, med värmeåtervinning
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Emmaus 62

HALL

Välkommen in, här får du direkt kontakt med bostaden och dess fina ljusinsläpp från fönster i vardagsrum och kök. Avhängning för ytterkläder. Två garderober finns för extra förvaring. Ingång till gästbadrum. Säkerhetsdörr med titthål och postbox i husets entré.

VARDAGSRUM OCH INGLASAD BALKONG

Delvis öppen planlösning mot kök och matplats. Bra TV vägg samt plats för både soffgrupp och vilhörna. Stora fönsterpartier och utgång till generös balkong i söderläge som dessutom är inglasad. Runt balkongen sitter en gardinstång som gör att du kan hänga gardiner som löper längsmed hela utrymmet. På golvet ligger ett klinkerliknande tarkettgolv. Det finns 3 öppningar i inglasningen som gör att man kan få undan glaspartierna om man vill.

KÖK/MATPLATS

Påkostat kök från Ballingslöv med vitvaror från Siemens. Unikt för denna bostad är den bardisk som försetts med extra skåp, lätt placering av tex kaffeservisen. Unikt är även vitrinskåpet som är extra tillval. Som arbetsyta ligger en fin granitbänksiva där både diskho och induktionshäll är integrerade. Graniten återkommer även som en hylla vid bardisken och vid vitrinskåpet. Vita skåp med profiler döljer massor med förvaring i både högskåp, bänkskåp och överskåp. Integrerad diskmaskin, självavfrostande frys och kyl i rostfritt. Micro och självrengörande ugn, båda med vit profil. Trevlig matplats framför fönster med plats för större bord.

SOV/ARBETSRUM

Intill matplatsen finns ett rum som används till kontor. Ingången är breddad och saknar dörr vilket gör rummet mer som en förlängning av matplatsen. I fönstret sitter en mörkläggande rullgardin.

KORRIDOR

Längs korridoren når du både kök, bad och bostadens två sovrum. Varför inte nyttja denna som en vägg full med tavlor. På ena väggen sitter en ljus medaljongtapet.

SOVRUM HÖGER

Det största sovrummet har fått en garderobsvägg med skjutdörrar och Elfa inredning. Det finns även en stor klädkammare med hyllplan och hängare. Fönster i öster har persienner. Här ryms en större dubbelsäng samt nattduksbord. Bakom sängen sitter en randig tapet från Lexington. På bilden står en 160 cm bred säng.

SOVRUM VÄNSTER

Sovrum två på dryga 9 kvm och på bilden syns en 140 cm bred säng. Här finns två garderober och plats för ev byrå. Fondtapet på kortsidan. I fönstret sitter en mörkläggande rullgardin.

BADRUM 1

Helkaklat badrum med mosaikvägg som fondvägg vid badkar. Extra lyx med badkar och skärmvägg. Handdukstork samt komfortvärme på golv. Väggskåp och bänkskiva sitter ovanför tvättmaskinen som också är en kombimaskin. Handfat på kommod samt tillhörande spegel. WC

BADRUM 2

Helkaklat duschutrymme med wc. Komfortvärme på golv och dimbara spotlights i taket. Exklusiv kommod med två lådor i svart med ovanliggande marmorskiva och skålformat porslinshandfat. Tvättställskran från Mora.

Exklusiv 4:a med inglasad balkong nära hav

Med stort nöje visar jag er denna trivsamma 4:a med en stor inglasad balkong som upplevs som ett extra rum. Bostaden ligger i populära Solbacka Strand. Här finns många fördelar och finesser att titta lite extra på.
Välkommen till Solbacka Strand med natur och hav inpå husknuten. I ett av de 4 år nya punkthusen i främre ledet finns denna ljusa bostad nu till salu. Detta är en unik chans att få det där lilla extra som man kanske saknar i andra lägenheter. På sina 94 kvadratmeter har du plats att bjuda hem släkt och vänner på middag. Köket med tillval i både vitvarornas finesser och bardelen, samt extra utrymme med vitrinskåpet, gör att du som flyttar från tex en villa kommer känna dig hemma ganska snabbt. Låt dina vänner att sitta vid bardelen eller på balkongen under tiden då du lagar maten. Det finns tre bra sovrum varav det närmast köket används till läshörna/kontor. De två andra sovrummen ligger mera avskilt med fönster i österläge. Båda badrummen är väl tilltagna och lyxigt påkostade med kakel och klinkers i trendig färgsättning. I det ena badrummet finns även en kombitvättmaskin.
Ja detta är verkligen ett boende att titta lite närmare på.

Trots sina unga år har föreningen redan utmärkt sig med stort A om man ser på ekonomin i denna. Styrelsen planerar inga avgiftshöjningar och man gör årligen stora amorteringar på föreningens lån så länge ränteläget är lågt. Årsredovisning för 2020 kommer efter 7 September. Här slipper du städdagar och kan bara fokusera på att njuta av tillvaron. Förråd finns i samma hus en trapp ner från bostaden och nås med hiss. Trots markplan bor du utan insyn från gatan vilket kan kännas betryggande.
Gångavstånd till stadskärnan blir bara bättre och bättre ju mer hamnen blir färdigställd.

Förening

Solparksvägen 13A

Förening

Brf Strandängen i Norrtälje

Allmänt om föreningen

Föreningen består av punkthuset på Solparksvägen 11 resp 13 med fin utsikt mot området och Norrtäljeviken. I föreningen finns 2 rok, 3 rok samt 4 rok. Förråd finns i källaren och cykelförråd finns på gården.

Tv och bredband

Telia öppen fiber ingår, men medlemmarna tecknar själva bredband och tv-abonnemang.

Parkering

Parkering finns. P-platser med elstolpe samt carports. Kö tillämpas.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Solbacka strand har på bara några år blivit en populär stadsdel till Norrtälje. Här finner du både villor, radhus, lägenheter i närhet till vattnet. Norrtäljeviken ligger nedanför.

Närservice

Närmaste butik är en matbutik i Grind där även skola för barn upp till ÅK 9 finns. Här ligger även pizzeria Arena som erbjuder mer än bara pizza på menyn.

Parkering

Ofta finns parkering i anslutning till boendet. Separat kö, 250 kr

Övrigt

Fina promenad och cykelvägar in till Norrtälje stadskärna. Populärt bad vid Lundabadet som nås med bil.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter