Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Götgatan 16A

Grossgärdet Norrtälje

1 800 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Götgatan 16A

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 59,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr
Våning 1 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 800 000 kr utgångspris
Avgift: 2 748 kr/mån
Andel i föreningen: 0,7783%
Andel av årsavgift: 0,76%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1955
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Utfärdad
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Hall

Ingång till lägenheten via en rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder direkt till vänster. Svart klinkergolv och ljusa väggar. Plats för mindre hallmöbel.

Vardagsrum

Generöst vardagsrum med fint ljusinsläpp. Plats för stor soffa och Tv-bänk. Från vardagsrummet finns det utgång till rymlig balkong med plats för mindre loungemöbel.

Kök

Generöst kök med utrymme för matplats för 5-6 personer. Svart klinkergolv och vitt/svart kakel ovanför arbetsytorna. Vita skåpluckor och bänkskiva i laminat. Köket är utrustat med modern utrustning såsom induktionshäll, spisfläkt, samt inbyggd ugn och micro. Ovanför diskhon finns även en kaffemaskin som ej är i funktion i dag. Spotlights i tak.

Sovrum

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Inbyggda garderober med spegeldörrar. Gråmålade väggar och ett stort fönster med bra ljusinsläpp.

Duschrum/toalett

Badrum med vitt kakel på väggarna och grått klinkergolv. Rymlig dusch med både tak- och handdusch. Glaskakelvägg mellan handfatet och duschyta. Stor spegel med bra belysning.

Mycket fin 2:a på 59,5 kvm endast en halv trappa upp. Balkong i söderläge!

Mycket fin och stor 2:a på hela 59,5 kvm i populära Brf Vilan. Genomgående stilsäkra färg- och materialval i hela lägenheten. En mycket välplanerad bostad som är väl omhändertagen. Här bor du i ett av Norrtäljes mest attraktiva områden, Grossgärdet, dessutom med ett av områdets bästa lägen. Balkong som ligger i ogenerat söderläge med fin utsikt. En kort promenad tar dig till allt som stadskärnan har att erbjuda, mycket butiker och trevliga restauranger. I närhet finns också busshållplats, mataffär och fina strövområden. Välkommen!

Förening

Götgatan 16A

Förening

Brf Vilan

Allmänt om föreningen

Ett mycket välskött och uppskattad förening med god ekonomi. Bra läge med närhet till Norrtäljes stadskärna och dess breda utbud. Närhet till busshållplats och handelsområde.

Renoveringar - utförda och planerade

Fasadrenovering 1989-90
Stambyte Genomfördes 1995-96
Trapphus renoverades 2002
Byte till säkerhetsdörrar 2010
Alla tvättstugor med tillhörande torkrum är renoverade mellan 2010-2014.
Renoverat fönster 2019

Övrigt

Ekonomisk förvaltare Sweax

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Grossgärdet kanske Norrtäljes mest attraktivaste område! Här har du närhet till precis allt du behöver. Grossgärdet är populärt av flera anledningar några är av dem är Nordrona som ligger gångavstånd från Grossgärdet. Här har du ett stort / lugnt grönområde. Det unika motionsspåret som på vintern arrangerar skidspår upp till 7 kilometer vilket uppskattas! Grossgärdet har även gångavståndet till Crossfit som ligger uppe vid Nordrona. Du har närhet till skolor och förskolor i området som är väldigt omtyckta i Norrtälje.

Närservice

Gångavstånd till Norrtäljes finaste matbutik Flygfyren där du finner handelsområdet med apotek, möbel- och klädesbutiker. Här har du även gångavstånd till Norrtäljes stadskärna!

Kommunikation

Gångavstånd till pendlarbussarna som tar dig till Stockholms innerstad på dryga timmen. Dessa pendlarbussar går var 15 minut vilket är perfekt för en pendlare!

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering