Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Bangårdsgatan 3B

Centrala Norrtälje NORRTÄLJE

2 695 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Bangårdsgatan 3B

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 76,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 111
Våning 1 av 3, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 695 000 kr
Avgift: 2 810 kr/mån I månadsavgiften ingår uppvärmning och förråd. Utöver avgiften tar föreningen ut en obligatorisk avgift för TV, bredband och telefoni på 300 kr/mån.
Andel i föreningen: 2,073%
Driftskostnad 3 600 kr/år
varav
El: 2 400 kr
VA: 1 200 kr
Beräknat antal pers: 2
En mycket fin uteplats med direkt tillgång till föreningens innergård.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 2010
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration Utfärdad
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Församlingshemmet 1

Bangårdsgatan 3B

Här bor du med ett mycket centralt läge med direkt närhet till stadens breda utbud av butiker och restauranger. Mycket fina promenadstråk finns längst med nya hamnområdet, Norrtäljeån och Societetsparken. En kort promenad tar dig till busstationen med pendlarbussar till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Lägenheten är bekvämt belägen på våning 1 av 4 med hiss i huset. Hissen tar dig även ned till föreningens gemensamma garageutrymme samt förråd. Brf Utsiken är en mycket välskött och uppskattad förening. Lägenheten erbjuder en mycket tilltalande planlösning med genomgående stilsäkra färg- och materialval. Generös uteplats som ligger i ett soligt söderläge med utrymme för både loungregrupp och matplats. Från uteplatsen har du direkt access till den gemensamma innergården, här finns bord och bänkar vilket är ett stort plus när man får gäster eller familj på besök. Lägenheten har ett stort duschrum som är helkaklat med bra förvaring, mycket arbetsyta samt tvättmaskin/torktumlare. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bidrar till trivsamma sällskapsytor. Här erbjuds även 2 st sovrum och ett rymligt förråd som idag används till kontor. Välkommen till denna mycket trivsamma lägenhet mitt i centrala Norrtälje!

Hall

Stor välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder direkt till vänster samt ytterligare gott om förvaring i ett rymligt förråd. Det här förrådet används idag som en liten kontorshörna. Här finns också plats för en mindre hallmöbel. Snygg ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

Vardagsrum

I anslutning till hallen ligger vardagsrummet som erbjuder en öppen planlösning mot köket. Den öppna planlösningen bidrar till mycket trivsamma umgängesytor. Stort fönsterparti som ger ett härligt ljusflöde i rummet. Vardagsrummet har gott om plats för både soffgrupp och TV-hörna. Mellan vardagsrummet och köket finns utrymme för rejält matbord med plats för många gäster. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Kök

Köket kommer från Ballingslöv och erbjuder generöst om förvaring samt arbetysytor. Den maskinella utrustningen kommer från Siemens och består av kyl, frys, diskmaskin, spisfläkt, induktionshäll samt inbyggd ugn och micro. Skåpluckorna är i ek och bänkskivan i laminat. Praktiskt med vitt kakel ovanför arbetsytorna. Fint parkettgolv och vitmålade väggar

Duschrum

Duschrummet erbjuder en mycket bra storlek. Direkt till höger finns utrymme för tvättmaskin och torktumlare samt en mycket praktisk arbetsyta. Ovanför arbetsytan finns överskåp för ytterligare förvaring. Duschrummet erbjuder även ett handfat med kommod, spegelskåp med belysning, wc och duschhörna. Duschrummet är helkaklat med grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna.

Sovrum 1

Sovrummen ligger i anslutning till hallen. Det stora sovrummet ligger med ingång från vardagsrummet. Här finns plats för dubbelsäng och ytterligare sovrumsmöbel. Parkettgolv och väggar målade i grå.

Sovrum 2

Det andra sovrummet har plats för en 120 säng och har mycket praktisk förvaring i 2 garderober. Parkettgolv och väggar målade i ljusgrå. Från detta sovrum finns utgång till uteplatsen.

Mycket fin och väldisponerad 3:a mitt i centrala Norrtälje!

Här bor du med ett mycket centralt läge med direkt närhet till stadens breda utbud av butiker och restauranger. Mycket fina promenadstråk finns längst med nya hamnområdet, Norrtäljeån och Societetsparken. En kort promenad tar dig till busstationen med pendlarbussar till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Lägenheten är bekvämt belägen på våning 1 av 4 med hiss i huset. Hissen tar dig även ned till föreningens gemensamma garageutrymme samt förråd. Brf Utsiken är en mycket välskött och uppskattad förening.

Lägenheten erbjuder en mycket tilltalande planlösning med genomgående stilsäkra färg- och materialval. Generös uteplats som ligger i ett soligt söderläge med utrymme för både loungregrupp och matplats. Från uteplatsen har du direkt access till den gemensamma innergården, här finns bord och bänkar vilket är ett stort plus när man får gäster eller familj på besök. Lägenheten har ett stort duschrum som är helkaklat med bra förvaring, mycket arbetsyta samt tvättmaskin/torktumlare. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bidrar till trivsamma sällskapsytor. Här erbjuds även 2 st sovrum och ett rymligt förråd som idag används till kontor. Välkommen till denna mycket trivsamma lägenhet mitt i centrala Norrtälje!

Förening

Bangårdsgatan 3B

Förening

Brf Utsikten

Tv och bredband

TV och bredband via Telia och är en obligatorisk avgift. Det är 25 st tv-kanaler som ingår i grundutbudet och hastigheten på bredbandet är 100/100 Mbit/s

Parkering

I föreningen finns ett varmgarage med 34 st parkeringsplatser för uthyrning. Med möjlighet att ladda el-bil.

Renoveringar - utförda och planerade

2021 Föreningen har installerat kameraövervakning i garaget.

2017 installerade föreningen solpaneler på taket

Överlåtelseavgift

1 163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter