Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ångbåtsgatan 2

Centrala Norrtälje NORRTÄLJE

3 775 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

8

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Ångbåtsgatan 2

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 77,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1102
Våning 1 av 15, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 775 000 kr
Avgift: 4 280 kr/mån
Andel i föreningen: 1,143%
Andel av årsavgift: 1,143%
Driftskostnad 3 500 kr/år
varav
El: 2 500 kr
VA: 1 000 kr
Beräknat antal pers: 2
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 2019
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Silon 1

Ett boende för den kräsne med stor stilsäkerhet och sinne för detaljer!

Välkommen till en av Norrtäljes mest efterfrågade bostadsrättsföreningar och denna mycket attraktiva 3:a som inom kort finns tillgänglig för just dig!

Detta magnifika bygge, som arkitektfirman Brunnberg & Forshed ritat, stod klart år 2019, byggherren Index Residence var det som fick förtroendet att bygga Soltornet, och som man gjorde det! Lägenheterna andas kvalité med stor stilsäkerhet och ett sinne för detaljer. Denna 3:a är mycket väl omhändertagen och i samband med köpet gjordes flera tillval som lyfter den redan höga standarden. Platsbyggd förvaring av HTH i både sovrum och badrum är ett par av tillvalen. Köket erbjuder en öppen planlösning mot vardagsrummet med en stor köksö som delar av köket och vardagsrummet. Ett mycket umgängesvänligt rum med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusflöde i lägenheten. Köksön blir en naturlig sällskapsyta för vänner och familj. Ovanför köksön finns ett snyggt överskåp med glashängare, även detta ett tillval av nuvarande ägare. Från vardagsrummet och ett av sovrummen finns utgång till balkongen, vars storlek är något utöver det vanliga. Upplev en magisk atmosfär när du slår dig ner på balkongen med en svalkande dryck i sommarvärmen och hör levande musik från någon av de fyra (!) restauranger som ligger inom 100 meter från huset. Balkongen har plats för flera sittgrupper, loungemöbel, cafébord, elgrill, växter m.m. Detta är en lägenhet utöver det vanliga och här erbjuds ett boende för den kräsne!

Utöver lägenhetens många fördelar så är detta inte bara ett boende. Här erbjuds en Conciergeservice till alla medlemmar i föreningen, via en app kan du hyra bil, båt eller cykel. Som boende har du även tillgång till konferensrum och lounge. Längst ned i huset finns en mycket uppskattad restaurang, Salt & Sea. Ta hissen ned till restaurangen för att ordna en god matbit eller dryck. Det finns en risk att du trivs alldeles för bra i denna lägenhet och då kan även maten serveras dit via conciergeservicen. Närmare hotellkänsla går inte att komma. Mycket kan sägas om detta boende och livsstilskonceptet, Touch By Index Residence. Det bästa är dock att uppleva lägenheten på plats.

Förening

Ångbåtsgatan 2

Förening

Brf Soltornet

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter