Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Tre kronors väg 25, 1 tr

Kvarnholmen Nacka

2 795 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Tre kronors väg 25, 1 tr

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 56,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr
Våning 1 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 795 000 kr utgångspris
Avgift: 2 659 kr/mån inkl värme, VA
Tillträde Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1930
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation F
Energideklaration
Utfärdad den 7 mars 2012
Energiklass: -
Energiprestanda: 213 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas
Fastighetsbet. Sicklaön 38:1
2:a mitt på Kvarnholmen med havet och kommunikationer som närmaste granne. Detta är tveklöst ett utav Nackas mest attraktiva bostadskvarter som bjuder på ett enkelt och bekvämt boende nära city. Fantastiska ljusinsläpp genom de stora partierna och charmig funkisstil på bostaden som ligger i en fastighet ritad av två kända arkitekter.

Drömmer du om en egen lägenhet i en av Storstockholms vackraste miljöer, mitt emellan stad och skärgård? Fastigheten är ritad av arkitekterna Eskil Sundahl och Olof Thunström och bostaden är i charmig funkisstil med stora fönsterpartier.

Ljus och luftig bostad med många härliga fönster för vackra ljusinsläpp. Lägenheten präglas av stilrena materialval, trivsam planlösning samt goda förvaringsmöjligheter och praktiska lösningar. Välkomnande hall med smarta inbyggda garderober samt goda avhängningsmöjligheter. Kök och badrum i stilrena materialval. Rymligt vardagsrum med gott om plats för möblemang. Sovrum med utgång till den soliga balkongen i söderläge. Lägenheten har gott om förvaringsutrymme med flera garderober och klädkammare. Till lägenheten hör dessutom två externa förråd.

Kvarnholmen är en helt ny stadsdel med väl bevarad karaktär och anrik historia i brytpunkten mellan innerstad och skärgård. Här växer en boendemiljö fram med all tänkbar service, restauranger och butiker, barnomsorg och kulturella evenemang på första parkett vid Stockholms inlopp. Du ska inte behöva lämna Kvarnholmen för att gå på krogen, handla mat, besöka doktorn eller gå i skolan. Mitt på Kvarnholmen ligger den gamla Spisbrödsfabriken som kommer få nytt liv som områdets centrum. Här ska det nödvändigaste finnas så som livsmedel och hälso- och sjukvård. Ett stenkast från lägenheten finns en fin nybyggd lekpark för barnen i kommunens regi.

Centrala Nacka med köpcentret Nacka Forum, Ica Maxi, Nyckelvikens naturreservat, förskolor och gymnasium når ni enkelt på endast 5 minuter via nya Kvarnholmsförbindelsen som förbinder de två stadsdelarna. Gångavstånd till populära Restaurang J och Kvarnholmen Mat och vy. Om man vill slippa trafik på vägarna stannar båtbussen precis utanför byggnaden som tar dig till Nybrokajen på 15-20 minuter.

Kök

Rymligt kök med matplats vid stort fönsterparti. Bra förvaring i skåp med vita luckor.

Vardagsrum

Stort och ljust vardagsrum med plats för soffgrupp och övrigt möblemang. På golvet ligger trägolv och väggarna är målade i ljus nyans.

Badrum

Stort badrum med fönster. Badrummet är utrustat med badkar, handfat och tvättmaskin.

Toalett

Praktisk toalett med wc, handfat och vädringsfönster.

Sovrum

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. På golvet ligger trägolv och väggarna är målade i ljus nyans. Från sovrummet nås balkongen i söderläge. Bra förvaring i intilliggande klädkammare.

Förråd

Det finns två förråd som tillhör lägenheten, ett ligger i källaren (mindre matkällarförråd) och ett på vinden (större).

Balkong

Söderläge. Här har man sol från morgon till kväll.

Ring för visning!

Förening

Tre kronors väg 25, 1 tr

Förening

Brf smalhusen

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen äger fastigheten Sicklaön 38:33. Bostäderna är fördelade på Tre Kronors väg 1-29. Fastigheten ombildades 2017 till bostadsrättsförening. Fördelningen består av 82 bostadsrättslägenheter varav 18 är hyresrätter.

Föreningen har två gemensamma tvättstugor. Total 6 stycken tvättmaskiner, två torktumlare, två torkskåp och en mangel. Det finns gemensam bastu i föreningen.

Tv och bredband

Telefoni, tv och bredband via Comhem.

Parkering

Föreningen har 38 platser i Spisbrödsgaraget som ligger i närheten. Kostnaden för en plats är 1400 kronor månaden.

På Tre Kronors väg finns det besöksparkeringar med 2-timmarsgräns.

http://www.kvarnholmen.com/nyheter/spisbrodsgaraget-oppnar/

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Ingen planerad avgiftshöjning. Föreningen har 18 hyresrätter i föreningen som är dolt kapital till föreningen.

Renoveringar - utförda och planerade

Föreningen har avsatt 15 miljoner kronor för framtida underhåll. Stambyte finns i planeringen inom några år (2018-2019). Dock är det mer realistiskt enligt styrelsen lägga på ca 1-2 år på det som står i besiktningsprotokollet.

Övrigt

Kommunikationer:

Med buss 402 tar du dig från Kvarnholmen till Slussen på 10 minuter, till Nacka forum på 5 minuter. Väljer du Sjövägen så tar det 25 minuter till Nybroplan via Finnboda hamn, Saltsjöqvarn och Allmänna gränd.
Området:
Åt ena hållet kan du njuta av utsikten över Stockholms inlopp och åt andra hållet mysiga Svindersvik. På Kvarnholmen har man både storstadens närhet och puls samt naturnära och rofyllt läge intill Stockholms inlopp, här erbjuds det bästa av två världar.

För att läsa mer om områdets byggplaner så är rekommendationen att gå in på http://www.nacka.se/stadsutveckling-trafik/har-planerar-och-bygger-vi/ eller http://www.kvarnholmen.com/

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Oäkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Kommunikation

Citynära läge på expansiva Kvarnholmen med 10 minuter från Slussen och båtlinje med SL-kort till Nybrokajen, Djurgården och Hammarby Sjöstad.

Övrigt

För att läsa mer om områdets byggplaner så är rekommendationen att gå in på http://www.nacka.se/stadsutveckling-trafik/har-planerar-och-bygger-vi/ eller http://www.kvarnholmen.com/

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter