Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Garverigränd 7

Järla Sjö Nacka

5 095 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Garverigränd 7

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 67,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 301
Våning 3 av 7, hiss finns
Ekonomi Pris: 5 095 000 kr utgångspris
Avgift: 3 757 kr/mån Inkl värme, va, kabel-tv, bredband
Andel i föreningen: 1,388%
Andel av årsavgift: 1,38%
Tillträde Efter överenskommelse
Allmänt
FÖRRÅD
Finns beläget i källaren.

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljhus
Byggnadsår 1898 Ombyggt 2013
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Unikt drömboende i gammal industrifabrik, ombyggt av Oscar Properties 2013. Påkostad lägenhet med stilren industriell interiör. Genomtänkt inrett med smakfulla detaljer såsom 4,2 m i takhöjd, specialbyggt kök från Kvänum och oljat ekgolv.

Välkommen till denna exklusiva lägenhet med New York-känsla, stora fönsterpartier och öppen planlösning. Fastigheten ligger i populära Järla sjö med badrocksavstånd till Järlasjön för morgondoppet om somrarna, flera badbryggor finns i närheten.

Med närheten till Stockholms innerstad och puls samt naturnära och rofyllt läge intill Järlasjön, erbjuds här det bästa av två världar. Endast 10 minuters promenad till Sickla köpkvarter, med ett utbud av restauranger, café, bio och affärer. Bra kommunikationer med både bussar och Saltsjöbanan tar dig enkelt till Södermalm och Slussen på ca 10 minuter.

Med en härlig vy från lägenheten och mittemot Nackareservatet, blickar man ut över Järla sjö och Järlasjön. Längs Järlasjöns strand kan man ta sig runt längs strandpromenaden bort mot Sicklasjön och ut mot Nackareservatet. Sommartid finns tillgång till flertalet badbryggor i området för ett dopp i sjön och under vintertid finns det skidspår och skridskobana!

Gamla Läderfabriken pryder Järla Sjö med sin charmiga tegelbyggnad blandat med nyare bostäder. Byggnaden från slutet av 1800-talet är en gammal industrifabrik som under 2013 genomgick en invändig förvandling och består idag av 56 st lägenheter. Byggnaden fick under 2014 "Nacka stadsbyggnadsutmärkelse".

Ett unikt och påkostat sekelskiftesboende med industrikänsla och genomgående hög standard. En lägenhet med stilren interiör och exklusiva material. Allt byggt 2013 av Oscar Properties! Genomtänkt inrett med detaljsinne och smakfulla färger. All tänkbar utrustning och inredning för att leva ett problemfritt & bekvämt liv, bara att flytta in! Bekvämlighetsboende med garage och förråd i huset. Föreningen har även gemensamt biorum, gym samt ett hundspa!

Lägenheten är fantastiskt bra planerad med optimala lösningar och en takhöjd som får lägenheten att kännas rymlig och exklusiv. Stora härliga fönsterpartier och fransk balkong. Här välkomnas du av en stor hall med förvaring i intilliggande klädkammare. Vidare in i lägenheten är det öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är utrustat med integrerade vitvaror från Siemens och det finns gott om plats för stort matbord i den öppna delen. Här finns även en specialbyggd köksö på hjul. Sovrummet är stort och har gott om förvaring i hel garderobsvägg. Badrummet är modernt och snyggt med stilrena detaljer. Tvättmaskin och torktumlare finns i klädkammaren som ligger intill hallen, maskiner från Siemens.
Unikt drömboende i gammal industrifabrik, ombyggt av Oscar Properties 2013. Påkostad lägenhet med stilren industriell interiör. Genomtänkt inrett med smakfulla detaljer som 4,2 m i takhöjd, specialbyggt kök från Kvänum och oljat ekgolv. Flera lägenheter i huset med motsvarande takhöjd har installerat loft för att utöka golvytan och skapa ytterligare rum. Kommer att visas i januari. Kontakta mäklaren för mer info och förhandsvisning.

Förening

Garverigränd 7

Förening

Brf Läderfabriken

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN
Föreningen är en äkta förening och består av 56 lägenheter som Oscar properties uppfört under 2013. Från 19 kvadratmeter med loft till 146 kvadratmeter stor penthouselägenheter med terrasser och utsikt över vattnet.
Föreningen äger marken.

PARKERING
Boendeparkering i området kostar 400 kr/månad.
Föreningen har även två garage, belägna i samma fastighet, hyra för garage är 1000 kr/månad.
Även samfälligheten i Järla Sjö förvaltar flera garage i området där en plats kostar 850 kr/mån.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Huset har flera aktivitets- och serviceytor; Gym, biorum, lekrum för barn samt ett hund-spa. Även cykelförråd.

KABEL-TV & BREDBAND
IPTV från Canal Digital ingår i avgiften. Varje lägenhet har en box.
Bredband (fiber) från Ownit ingår i avgiften.

EKONOMI
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar.
Köparen betalar överlåtelseavgift på 1100 kr.

Organisationsform / typ

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering