Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Finnboda Varvsväg 12A

Finnboda Hamn Nacka

5 395 000 kr

Se alla bilder


Kommande bostad

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Finnboda Varvsväg 12A

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 100,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 10
Ekonomi Pris: 5 395 000 kr utgångspris
Avgift: 5 603 kr/mån Inkl värme, kallvatten, kabel-tv & bredband
Andel i föreningen: 3,05417%
Andel av årsavgift: 3,17196%
Tillträde Efter överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt
FÖRRÅD
Finns beläget i källarplanet.

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljhus
Byggnadsår 2015
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 19 mars 2018
Energiklass: -
Energiprestanda: 128 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Sicklaön 37:74
Välkommen till denna unika lägenhet med riktig industri-känsla. HSB brf Finnboda Dockland är ett unikt boende med blandning av gammalt och nytt. Här kommer du att känna historiens vingslag i allt från den gamla varvsmiljön, där denna fastighet tjänat som svetshall, men även som scen till 90-talets ravepartyn som hölls i detta hus. Du kommer
att känna igen byggnaden till det yttre, men varsamt renoverad så att karaktären bevarats. Svetshallen i Finnboda Hamn har förvandlats till moderna lägenheter där industrikänslan och takhöjden tagits tillvara. Här bevaras den yttre karaktären med stora fönsterpartier och fasad i puts och tegel. Perfekt planerad 3:a i etage med egen ingång. På nedre plan finns de sociala ytorna. Köket från Vedum är fullt maskinellt utrustat med maskiner från Electrolux. Här finns gott om plats för matbord. Vardagsrummet är lättmöblerat och ljust. Hela nedervåningen har ljust trägolv och vitmålade väggar. Här finns även ena badrummet. Övervåningen har ljust trägolv och vitmålade väggar. Här finns två sovrum
med förvaring. Båda rummen är stora. Badrum nr två finns här som även det har dusch. Förråd finns lättillgängligt i källarplanet. Där nås även garaget.

Fastigheten är tre våningar hög och består av 40 lägenheter. I mitten av fastigheten finns en öppen gård utan tak. Den når man genom portar från de båda långsidorna av fastigheten. Entréerna till lägenheterna når man från den privata gården. Med Finnbodas perfekta läge så förenas det bästa av två världar, natur och hav med närheten till City. Finnboda ligger mitt emellan söder och nya populära och expansiva Kvarnholmen. Längs strandpromenaden mot Danvikstull kan man ta sig in mot stan och samtidigt blicka ut över Saltsjön och Djurgården. I en av Finnbodas senaste och mest unika förening har man satsat på stilrent och komfortabelt boende i hög klass med ett av Nackas bättre lägen, med närhet till stan och med naturen intill sig.
Unikt drömboende i gammal industrifabrik, ombyggt av HSB under 2015. Påkostad lägenhet i etage med stilren interiör. Genomtänkt inrett med smakfulla detaljer. Imponerande takhöjd, kök från Vedum, ekgolv samt dubbla uteplatser. Garage och fräsch Ica-butik alldeles intill huset. Välkomna!

Förening

Finnboda Varvsväg 12A

Förening

HSB:s Brf Finnboda Dockland

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN
HSB- förening med 40 lägenheter med en total bostadsyta på 3163 kvm.

PARKERING
I föreningen finns 20 uteplatser och 20 garageplatser. Garageplatserna finns hos grannföreningen Finnboda Hamnplan och kostar 1100 kr/mån. Uteplatserna sköts av Corepark och kostar 600 kr/mån.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns styrelserum/gemensamhetslokal, ett barnvagns/rullstolsförråd, ett cykelrum och en grovtvättstuga.

KABEL- TV & BREDBAND
Kabel-TV via Comhem (basutbudet ingår i avgiften).
Bredband och IP-telefoni via Bredbandsbolaget (ingår i
avgiften).

EKONOMI
I föreningens försäkring ingår bostadsrättstillägg för samtliga medlemmar.
Föreningen har en belåning på ca 9000 kr/kvm.
För att beviljas medlemskap i föreningen krävs ett individuellt medlemskap i HSB. Andelsavgiften är 500 kr och årsavgiften 300 kr. Läs mer om medlemskapet på www.hsb.se
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift på 1138 kr och en pantsättningsavgift på 455 kr/pant.

ÖVRIGT
Egen mätare för varmvatten debiteras efter individuell förbrukning.
Egen elmätare mot avräkning, föreningen har en gemensam upphandling för el.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Området

I Finnboda finns Finnboda Förskola samt Vilans förskola som även har skolverksamhet upp till årskurs 6. Ebba Braheskolan på Kvarnholmen startade sin verksamhet med nya fräscha lokaler höstterminen 2017. Här täcker man årskurs 1-9. Ytterligare skolor finns i Sickla/Sickla skola och på Järlahöjden invid Nacka Forum med bl a Järla Skola och Eklidens Skola. I Nacka finns flertalet gymnasieskolor med olika inriktningar och program. Besök gärna Nacka kommuns hemsida nacka.se för ytterligare information.

Närservice

I Finnboda hamn finns en Ica-butik i Docklandshuset. Alldeles intill butiken finns restaurang Docklands med oslagbart läge och utsikt över Saltsjön och Djurgården. Bredvidn finns möbelbutiken Fogia som utöver stilrena möbler även har plats för Café Finnboda Slip. För den gymintresserade har Puls & Träning en anläggning alldeles intill restaurangen. Sickla Köpkvarter nås via promenadvägen längs Svindersvik eller bil. I grannområdet Saltsjöqvarn ligger Boule & Berså och Elite Hotel Marina.

Kommunikation

Buss med 402:an når Slussen på ca 10 minuter. Denna går även vidare ut till Nacka Forum. 53:an går via Centralstationen, Vasastan och vidare till Fridhemsplan. Det går även bussar åt Nackahållet och vidare till kommunens olika delar. SLs pendelbåtstrafik Sjövägen lägger till i Finnboda Hamn med ändhållplatser vid Nybrokajen (ca 20 min) respektive Lidingö/Frihamnen.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering