Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Finnboda Varvsväg 10D

Finnboda Hamn Nacka

Se alla bilder


Kommande bostad

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Finnboda Varvsväg 10D

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 60,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 413
Våning 1 av 8, hiss finns
Ekonomi Avgift: 3 512 kr/mån
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljhus
Byggnadsår 2014
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 9 oktober 2018
Energiklass: E
Energiprestanda: 120 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Kanonfin och bra planerad i hus från 2014. Ett bekvämt och modernt boende i förening med garage. Kommunikationer med buss och SL-båt till Nybrokajen på ca 20 min.

Social planlösning i kök/vardagsrum med öppna delar. Genomgående stora fönster, ekgolv och vitmålade väggar. Interiören är sober med välplanerade rum, bra förvaring i skjutdörrar med Elfainredning och snygga materialval. Förråd finns lättillgängligt på vinden. All tänkbar utrustning och inredning för ett bekvämt och modernt boende. Bara att flytta in!

Med storstadens närhet och puls samt med ett naturnära och rofyllt läge intill Stockholms inlopp, erbjuds det bästa av två världar.
Här bor du i en förening mittemot Djurgården som stod klar hösten 2014. Från balkongen glimtar man Saltsjön och kan se de stora fartygen passera. Föreningen har övernattningslägenhet / festlokal som går att hyra för medlemmarna. Här finns även ett stort varmgarage som nås via hiss.

Från områdets kaj går båtar till Djurgården, Nybrokajen eller vidare ut mot Nacka Strand och Frihamnen. Perfekt för dig som har SL-kort och som vill ta dig till stan med morgonkaffet på båten.
Till Södermalm är det en promenad på endast 15 minuter via strandpromenad. Via strandpromenaden har du även möjlighet att promenera ut mot Kvarnholmen och vidare ut mot Nacka.
Visas i höst! Kontakta mäklaren för mer info och eventuell förhandsvisning. Tillträde möjligt från mars 2020.
Citynära och mycket yteffektiv 3:a i gott skick med stor balkong i hus från 2014. Ett bekvämt och modernt boende i förening med garage, god ekonomi och övernattningslägenhet. Kommunikationer med buss och SL-båt till Nybrokajen på ca 20 min.

Förening

Finnboda Varvsväg 10D

Området

I Finnboda finns Finnboda Förskola samt Vilans förskola som även har skolverksamhet upp till årskurs 6. Ytterligare skolor finns i Sickla/Sickla skola och på Järlahöjden invid Nacka Forum med bl a Järla Skola och Eklidens Skola. I Nacka finns flertalet gymnasieskolor med olika inriktningar och program. Besök gärna Nacka kommuns hemsida nacka.se för ytterligare information.

Närservice

I Finnboda hamn finns en Ica-butik i Docklandshuset. Alldeles intill butiken finns restaurang Docklands med oslagbart läge och utsikt över Saltsjön och Djurgården. Bredvidn finns möbelbutiken Fogia som utöver stilrena möbler även har plats för Café Finnboda Slip. För den gymintresserade har Puls & Träning en anläggning alldeles intill restaurangen. Sickla Köpkvarter nås via promenadvägen längs Svindersvik eller bil. I grannområdet Saltsjöqvarn ligger Boule & Berså och Elite Hotel Marina.

Kommunikation

Buss med 402:an når Slussen på ca 10 minuter. Denna går även vidare ut till Nacka Forum. 53:an går via Centralstationen, Vasastan och vidare till Fridhemsplan. Det går även bussar åt Nackahållet och vidare till kommunens olika delar. SLs pendelbåtstrafik Sjövägen lägger till i Finnboda Hamn med ändhållplatser vid Nybrokajen (ca 20 min) respektive Lidingö/Frihamnen.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering