Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Finnboda Parkväg 22B

Finnboda Hamn Nacka

Se alla bilder


Kommande bostad

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Finnboda Parkväg 22B

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 77,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 68
Våning 3 av 4, hiss finns
Ekonomi Avgift: 4 051 kr/mån Inkl värme, va, kabel-tv & bredband
Tillträde Efter överenskommelse
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljhus
Byggnadsår 2009
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 30 januari 2013
Energiklass: -
Energiprestanda: 124 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas

Fritt västerläge!

Här bor man i ett härligt fritt läge med gott om ljus och sol. Social planlösning i kök/vardagsrum med öppna delar och plats för större matbord. Genomtänkt interiör med moderna materialval och ljusa färger. Förråd nås lättillgängligt via hissen. All tänkbar utrustning och inredning för ett behagligt boende, bara att flytta in! Denna förening har en låg belåningsgrad och områdets bästa avgifter.

Med Finnbodas perfekta läge så förenas det bästa av två världar, natur och hav med närheten till City. Finnboda ligger mitt emellan söder och nya populära och expansiva Kvarnholmen. Längs strandpromenaden mot Danvikstull kan man ta sig in mot stan och samtidigt blicka ut över Saltsjön och Djurgården. I denna förening har man satsat på modernt och komfortabelt boende med ett av Nackas bättre lägen, med närhet till stan och samtidigt naturen intill sig. Husen byggdes av HSB och stod färdiga 2009. Ett riktigt bekvämlighetsboende med garage under huset och stort förråd. Föreningen har även en fin övernattningslägenhet som finns att hyra för medlemmarna.
Kanonfin 3:a i ett av Finnbodas bästa lägen. Här bor man modernt i områdets bästa föreningen med låga avgifter och god ekonomi. Stor balkong i fritt västerläge med gott om sol. Kommunikationer med både buss och båt. Endast 10 min till Slussen eller 20 min med båten till Nybrokajen. Garage under huset samt stort förråd i källaren. Kommer att visas framöver. Kontakta mäklaren för mer info och eventuell förhandsvisning.

Förening

Finnboda Parkväg 22B

Området

I Finnboda finns Finnboda Förskola samt Vilans förskola som även har skolverksamhet upp till årskurs 6. Ytterligare skolor finns i Sickla/Sickla skola och på Järlahöjden invid Nacka Forum med bl a Järla Skola och Eklidens Skola. I Nacka finns flertalet gymnasieskolor med olika inriktningar och program. Besök gärna Nacka kommuns hemsida nacka.se för ytterligare information.

Närservice

I Finnboda hamn finns en Ica-butik i Docklandshuset. Alldeles intill butiken finns restaurang Docklands med oslagbart läge och utsikt över Saltsjön och Djurgården. Bredvidn finns möbelbutiken Fogia som utöver stilrena möbler även har plats för Café Finnboda Slip. För den gymintresserade har Puls & Träning en anläggning alldeles intill restaurangen. Sickla Köpkvarter nås via promenadvägen längs Svindersvik eller bil. I grannområdet Saltsjöqvarn ligger Boule & Berså och Elite Hotel Marina.

Kommunikation

Buss med 402:an når Slussen på ca 10 minuter. Denna går även vidare ut till Nacka Forum. 53:an går via Centralstationen, Vasastan och vidare till Fridhemsplan. Det går även bussar åt Nackahållet och vidare till kommunens olika delar. SLs pendelbåtstrafik Sjövägen lägger till i Finnboda Hamn med ändhållplatser vid Nybrokajen (ca 20 min) respektive Lidingö/Frihamnen.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering