Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Finnboda Parkväg 20D

Finnboda Hamn Nacka

Se alla bilder


Kommande bostad

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Finnboda Parkväg 20D

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 77,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 35
Våning 2 av 4, hiss finns
Ekonomi Avgift: 4 050 kr/mån Inkl värme, va, kabel-tv, bredband & IP-telefoni
Pantsatt Nej
Allmänt
FÖRRÅD
Nås enkelt via hissen (källarplanet).

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljhus
Byggnadsår 2009
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 30 januari 2013
Energiklass: -
Energiprestanda: 128 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Sicklaön 37:64
Här bor man i ett härligt fritt läge med gott om ljus och sol. Social planlösning i kök/vardagsrum med öppna delar och plats för större matbord. Genomtänkt interiör med moderna materialval och ljusa färger. Förråd nås lättillgängligt via hissen. All tänkbar utrustning och inredning för ett behagligt boende, bara att flytta in! Denna förening har en låg belåningsgrad och områdets bästa avgifter.

Med Finnbodas perfekta läge så förenas det bästa av två världar, natur och hav med närheten till City. Finnboda ligger mitt emellan söder och nya populära och expansiva Kvarnholmen. Längs strandpromenaden mot Danvikstull kan man ta sig in mot stan och samtidigt blicka ut över Saltsjön och Djurgården. I denna förening har man satsat på modernt och komfortabelt boende med ett av Nackas bättre lägen, med närhet till stan och samtidigt naturen intill sig. Husen byggdes av HSB och stod färdiga 2009. Ett riktigt bekvämlighetsboende med garage under huset och stort förråd. Föreningen har även en fin övernattningslägenhet som finns att hyra för medlemmarna.
Kanonfin 3:a med fritt läge i Finnbodas bästa förening. Stor balkong i västerläge med eftermiddag och kvällssol. Kommunikationer med både buss och båt. Endast 10 min till Slussen eller 20 min med båten till Nybrokajen. Garage under huset samt stort förråd i källaren. Kommer att visas framöver. Kontakta mäklaren för mer info och eventuell förhandsvisning.

Förening

Finnboda Parkväg 20D

Förening

HSB:s Brf Finnboda Allé

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN
Föreningen består av 83 lägenheter fördelat på två hus, Finnboda Parkväg 20-22. Husen byggdes av HSB och stod klara 2009. Föreningen äger marken och är en sk äkta bostadsrättsförening. Såväl den ekonomiska som den tekniska förvaltningen sköts av Nordstaden AB. För mer info gå in på föreningens hemsida www.finnbodaalle.se/

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Övernattningslägenhet och lokal finns att hyra i föreningen.
Cykelrum belägna i källarplan. Det finns rullstols- och barnvagnsrum samt styrelserum. I föreningen finns två soprum.

KABEL-TV & BREDBAND
Kabel-tv levereras av Comhem och basutbudet ingår i avgiften. Bredbandsbolaget levererar bredband och även detta ingår i avgiften (250/100 mbit).

PARKERING
Garageplatser i samma hus kostar 900 kr/mån (hiss i samma hus). Föreningen har även ett antal uteplatser som kostar 500 kr/mån.

ÖVRIGT
Föreningen har en gemensam upphandling av el. Detta betyder att man själv inte tecknar något el-abonnemang.

EKONOMI
Föreningen har en lägre belåningsgrad än snittet för området vilket resulterat i att man kunnat hålla avgifterna på en låg nivå sen inflyttning. Inga avgiftsförändringar planerade för 2019. Belångingsgraden ligger på ca 4000 kr/kvm.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Området

I Finnboda finns Finnboda Förskola samt Vilans förskola som även har skolverksamhet upp till årskurs 6. Ytterligare skolor finns i Sickla/Sickla skola och på Järlahöjden invid Nacka Forum med bl a Järla Skola och Eklidens Skola. I Nacka finns flertalet gymnasieskolor med olika inriktningar och program. Besök gärna Nacka kommuns hemsida nacka.se för ytterligare information.

Närservice

I Finnboda hamn finns en Ica-butik i Docklandshuset. Alldeles intill butiken finns restaurang Docklands med oslagbart läge och utsikt över Saltsjön och Djurgården. Bredvidn finns möbelbutiken Fogia som utöver stilrena möbler även har plats för Café Finnboda Slip. För den gymintresserade har Puls & Träning en anläggning alldeles intill restaurangen. Sickla Köpkvarter nås via promenadvägen längs Svindersvik eller bil. I grannområdet Saltsjöqvarn ligger Boule & Berså och Elite Hotel Marina.

Kommunikation

Buss med 402:an når Slussen på ca 10 minuter. Denna går även vidare ut till Nacka Forum. 53:an går via Centralstationen, Vasastan och vidare till Fridhemsplan. Det går även bussar åt Nackahållet och vidare till kommunens olika delar. SLs pendelbåtstrafik Sjövägen lägger till i Finnboda Hamn med ändhållplatser vid Nybrokajen (ca 20 min) respektive Lidingö/Frihamnen.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering