Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Finnboda Parkväg 20C

Finnboda Hamn Nacka

2 995 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Finnboda Parkväg 20C

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 50,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 24
Våning 2 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 995 000 kr utgångspris
Avgift: 2 762 kr/mån Inkl värme, va, kabel-tv, bredband
Andel i föreningen: 0,83%
Tillträde Efter överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt
FÖRRÅD
Finns beläget i källarplanet. Nås via hiss.

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljhus
Byggnadsår 2009
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 30 januari 2013
Energiklass: -
Energiprestanda: 128 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Sicklaön 37:64
Mycket bra belägen tvåa i populära Finnboda med riktigt bra planlösning! Härligt ljusflöde och öppna sociala ytor med plats för matbord. Stor balkong med trätrall. Här lyser solen in på eftermiddagen. Förråd finns lättillgängligt via hissen. Här är det lätt att trivas!
I lägenhetsförteckningen uppgår boarean till 49,5 kvm.

Med Finnbodas perfekta läge så förenas det bästa av två världar, natur och hav med närheten till City. Finnboda ligger mitt emellan söder och nya populära och expansiva Kvarnholmen. Längs strandpromenaden mot Danvikstull kan man ta sig in mot stan och samtidigt blicka ut över Saltsjön och Djurgården. I denna förening har man satsat på stilrent och komfortabelt boende med ett av Nackas bättre lägen, med närhet till stan och med naturen intill sig. Husen byggdes av HSB och stod färdiga 2009. Ett riktigt bekvämlighetsboende med garage under huset och stort förråd. Låga avgifter i en förening med låg belåning. Föreningen har även en fin övernattningslägenhet som finns att hyra för medlemmarna.

HALL
Stor och rymlig hall med praktiskt klinkergolv. Här finns gott om plats för förvaring bakom skjutdörrar.

KÖK
Kök från Vedum som går i U-form. Gott om förvarings- och arbetsytor. Maskinellt utrustat med maskiner från Eletrolux (kyl/frys, diskmaskin, spishäll, ugn samt spisfläkt). Intill köket finns en naturlig plats för matbord.

VARDAGSRUM
Ljust vardagsrum med stora fönsterpartier. Här får möbleringen sin naturliga plats. Vitmålade väggar och ekparkettgolv.

SOVRUM
Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och annan möblering. Här finns bra förvaring i stor garderob. Väggar målade i grått.

BADRUM
Helkaklat badrum med klinkergolv. utrustat med dusch med glasvägg, tvättmaskin och torktumlare från Electrolux med ovanpåliggande arbetsbänk och förvaringsskåp.

BALKONG
Balkongen ligger i ett braläge och vetter över föreningens gröna och lugna innegård. Här lyser solen in efter lunch samtidigt som man har en glimt ner mot Saltsjön och kan se de stora fartygen passera området.
Perfekt planerad tvåa i områdets bästa förening! Stor balkong med glimt mot Saltsjön. Husen byggdes 2009 och är i mycket gott skick. Lågt belånad förening med låga avgifter. Bekvämligheter som garage, förråd och övernattningslägenhet. Lugnt område med endast 10 min till slussen med buss eller 20 min till Nybrokajen med båt.

Förening

Finnboda Parkväg 20C

Förening

HSB:s Brf Finnboda Allé

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN
Föreningen består av 83 lägenheter fördelat på två hus, Finnboda Parkväg 20-22. Husen byggdes av HSB och stod klara 2009. Föreningen äger marken och är en sk äkta bostadsrättsförening. Såväl den ekonomiska som den tekniska förvaltningen sköts av Nordstaden AB. För mer info gå in på föreningens hemsida www.finnbodaalle.se/

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Övernattningslägenhet och lokal finns att hyra i föreningen.
Cykelrum belägna i källarplan. Det finns rullstols- och barnvagnsrum samt styrelserum. I föreningen finns två soprum.

KABEL-TV & BREDBAND
Kabel-tv levereras av Comhem och basutbudet ingår i avgiften. Bredbandsbolaget levererar bredband och även detta ingår i avgiften (250/100 mbit).

PARKERING
Garageplatser i samma hus kostar 900 kr/mån (hiss i samma hus). Föreningen har även ett antal uteplatser som kostar 500 kr/mån.

ÖVRIGT
Föreningen har en gemensam upphandling av el. Detta betyder att man själv inte tecknar något el-abonnemang.

EKONOMI
Föreningen har en lägre belåningsgrad än snittet för området vilket resulterat i att man kunnat hålla avgifterna på en låg nivå sen inflyttning. Inga avgiftsförändringar planerade för 2019. Belångingsgraden ligger på ca 4000 kr/kvm.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Området

I Finnboda finns Finnboda Förskola samt Vilans förskola som även har skolverksamhet upp till årskurs 6. Ytterligare skolor finns i Sickla/Sickla skola och på Järlahöjden invid Nacka Forum med bl a Järla Skola och Eklidens Skola. I Nacka finns flertalet gymnasieskolor med olika inriktningar och program. Besök gärna Nacka kommuns hemsida nacka.se för ytterligare information.

Närservice

I Finnboda hamn finns en Ica-butik i Docklandshuset. Alldeles intill butiken finns restaurang Docklands med oslagbart läge och utsikt över Saltsjön och Djurgården. Bredvidn finns möbelbutiken Fogia som utöver stilrena möbler även har plats för Café Finnboda Slip. För den gymintresserade har Puls & Träning en anläggning alldeles intill restaurangen. Sickla Köpkvarter nås via promenadvägen längs Svindersvik eller bil. I grannområdet Saltsjöqvarn ligger Boule & Berså och Elite Hotel Marina.

Kommunikation

Buss med 402:an når Slussen på ca 10 minuter. Denna går även vidare ut till Nacka Forum. 53:an går via Centralstationen, Vasastan och vidare till Fridhemsplan. Det går även bussar åt Nackahållet och vidare till kommunens olika delar. SLs pendelbåtstrafik Sjövägen lägger till i Finnboda Hamn med ändhållplatser vid Nybrokajen (ca 20 min) respektive Lidingö/Frihamnen.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering