Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Finnboda Kajväg 14C

Finnboda Hamn Nacka

6 500 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Finnboda Kajväg 14C

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 61,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 16
Våning 0 av 3, hiss finns
Kommentar Entréplan
Ekonomi Pris: 6 500 000 kr utgångspris
Avgift: 3 263 kr/mån inkl värme, kallvatten
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Nej
Allmänt
FÖRRÅD

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 2016
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Sicklaön 37:66
Ett av Stockholms häftigaste lägen! Här bor man direkt på vattnet mitt emot Djurgården. Social planlösning i kök/ vardagsrum med öppna delar och plats för större matbord. Genomgående stora fönster, klinkergolv, ekgolv och vitmålade väggar. Här kan man avnjuta solen både från morgon till kvällstimmarna och se de stora fartygen passera alldeles utanför fönstret. Interiören är sober med välplanerade rum, påkostade materialval och ljusa färger. Förråd finns lättillgängligt alldeles intill. All tänkbar utrustning och inredning för ett bekvämt och modernt drömboende, bara att flytta in!

Med Finnbodas perfekta läge så förenas det bästa av två världar, natur och hav med närheten till City. Finnboda ligger mitt emellan söder och nya populära och expansiva Kvarnholmen. Längs strandpromenaden mot Danvikstull kan
man ta sig inmot stan och samtidigt blicka ut över Saltsjön och Djurgården. I en av Finnbodas senaste och bäst placerade förening har man satsat på stilrent och komfortabelt boende i hög klass med ett av Stockholms vackraste lägen, med direkt närhet till stan och med naturen intill sig. Husen byggs av HSB och tillträddes under årsskiftet -16/17. Ett riktigt drömboende med och fri vy över Saltsjön och Djurgården. Den stora inglasade balkongen är öppningsbar och vetter mot Saltsjön i nordväst och här är det sol från eftermiddag till sen kväll.

Promenera längs med vattnet och genom tallskogarna, besök restaurangerna nere vid kajen eller ta båten till Nybrokajen. Bron för såväl biltrafik som gående över Svindersvik, gör det numeramöjligt för boende i Finnboda hamn och Kvarnholmen att enkelt ta sig till Nacka Forum utan att passera Danvikstull. Båthamnar med möjlighet till plats finns i Finnboda båtklubb, Svindersviks båtklubb och Segelsällskapet Gäddviken.

HALL
Rymlig och ljus hall med klinkergolv. Intill hallen finns bra förvaring i inredd klädkammare.

KÖK
Rymligt kök från Vedum med vita luckor. Full modern maskinpark från Electrolux & Samsung. Bänkskivor granit. Gott om förvaring och arbetsytor. Matplatsen har sitt naturliga läge mot fönstret.

UTEPLATS
Lägenheten har två uteplatser med bekvämt trädäck. Den stora prärlan vetter rakt ut mot Saltsjön och Djurgården i fritt läge. Denna del är inglasad och fullt öppningsbar. Här kommer eftermiddags och kvällssolen in. Den andra delen nås från sovrummet och har morgon/ förmiddagssol.

VARDAGSRUM
Vardagsrum och kök ligger i anslutning till varandra och har öppen planlösning. Stora fönsterpartier som vetter ut mot vattnet i fritt läge. Helt fri från insyn.

SOVRUM
Stort sovrum med plats för större säng och tillhörande möblering. Härifrån nås den lilla uteplatsen.

BADRUM
Helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme. Inredning även här från Vedum. Utrustat med dusch, tvättställ med kommod, tvättmaskin/torktumlare med ovanpåliggande bänkskiva, väggskåp samt handdukstork
Drömboende vid vattnet i en utav av Stockholms häftigaste lägenheter! Vattnet som kluckar, med Djurgården, solglitter och segel och en av de vackraste vyerna som Stockholm kan erbjuda. Unikt boende som stod klart slutet 2016. Uteplatser om totalt 30 kvm med sol hela dagen där den stora vetter mot vattnet, här går det att dyka ner i havet direkt från uteplatsen!. 10 min till Slussen och 20 min med båt till Nybrokajen. Välkomna!

Förening

Finnboda Kajväg 14C

Förening

HSB:s Brf Finnboda Pirar

Allmänt om föreningen

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
HSB Brf Finnboda Pirar ligger i ett unikt läge ute i vattnet i Stockholms inlopp mitt emot Djurgården. Föreningen är den 9:e av totalt 10, som HSB uppfört i området.

Föreningen består av 4 byggnader innehållande sammanlagt 92 bostadslägenheter med en bostadsarea på 7144 kvm (lägenheternas uppmätning baseras på ritning) fördelat på följande vis:

2 rum och kök, 60,5 - 68 kvm 26 st
3 rum och kök 73,5 - 78,5 kvm 28 st
4 rum och kök 83 - 106,5 kvm 38 st

Fastigheten innehas med äganderätt och föreningen är en äkta förening.

EKONOMI
Föreningen har rätt att ta ut en överlåtelseavgift om högst 3,5 % av prisbasbelopp vid en försäljning (ca 1550 kr). Samt en Pantsättningsavgift om 1,5 % av prisbasbeloppet (ca 665 kr), debiteras pantsättaren per pant.
Ingen avgiftshöjning är planerad i dagsläget.

KABEL-TV, INTERNET
Bostadsrättsföreningen har tecknat ett gruppavtal för TV/Bredband med Comhem. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter och kostar 153kr/lägenhet.

PARKERING
Ca 37 st öppna bilplatser ingående i gemensamhetsanläggning samt 41 st. garageplatser i gemensamhetsanläggningarna varav 10 st ligger i garaget tillhörande brf Finnboda Udde och 31 st ligger i garaget på tillhörande brf Finnboda hamnplan. Platserna hyrs ut via Corepark (08-650 02 15).

Garageplats ca 1100 - 1300 kr /månad beroende på vart platsen ligger.
Markparkering ca 750 kr / Månad.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
1 st. Styrelserum med RWC och pentry i hus 1.
12 st. Kombinerade rullstols- och barnvagnsförråd.
4 st. cykelrum.
1 tvättstuga avsedd för grovtvätt. Belägen i hus 2.
1 övernattningslägenhet finns.

FÖRRÅD
Till varje lägenhet finns ett förråd.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

I Finnboda finns Finnboda Förskola samt Vilans förskola som även har skolverksamhet upp till årskurs 6. Ytterligare skolor finns i Sickla/Sickla skola och på Järlahöjden invid Nacka Forum med bl a Järla Skola och Eklidens Skola. I Nacka finns flertalet gymnasieskolor med olika inriktningar och program. Besök gärna Nacka kommuns hemsida nacka.se för ytterligare information.

Närservice

I Finnboda hamn finns en Ica-butik i Docklandshuset. Alldeles intill butiken finns restaurang Docklands med oslagbart läge och utsikt över Saltsjön och Djurgården. Bredvidn finns möbelbutiken Fogia som utöver stilrena möbler även har plats för Café Finnboda Slip. För den gymintresserade har Puls & Träning en anläggning alldeles intill restaurangen. Sickla Köpkvarter nås via promenadvägen längs Svindersvik eller bil. I grannområdet Saltsjöqvarn ligger Boule & Berså och Elite Hotel Marina.

Kommunikation

Buss med 402:an når Slussen på ca 10 minuter. Denna går även vidare ut till Nacka Forum. 53:an går via Centralstationen, Vasastan och vidare till Fridhemsplan. Det går även bussar åt Nackahållet och vidare till kommunens olika delar. SLs pendelbåtstrafik Sjövägen lägger till i Finnboda Hamn med ändhållplatser vid Nybrokajen (ca 20 min) respektive Lidingö/Frihamnen.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering