Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Finnboda Kajväg 10

Finnboda Hamn Nacka

6 495 000 kr

Se alla bilder


Kommande bostad

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Finnboda Kajväg 10

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 97,50 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 66
Våning 1 av 9, hiss finns
Ekonomi Pris: 6 495 000 kr utgångspris
Avgift: 5 185 kr/mån Inkl värme, kallvatten
Andel i föreningen: 0,98201%
Andel av årsavgift: 1,20828%
Pantsatt Nej
Allmänt
FÖRRÅD
Förråd finns lättillgängligt på entréplanet.

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljhus
Byggnadsår 2017
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Sicklaön 37:67
Kanonläge invid vattnet i en av Finnbodas finaste 4:or! Alldeles intill Saltsjön & Djurgården, med kryssningsfartyg, solglitter och en av de finaste vyerna som Stockholm kan erbjuda. I Finnbodas senaste och bäst placerade förening har man satsat på stilrent och komfortabelt boende i hög klass med ett av Stockholms finaste lägen, med direkt närhet till stan och med naturen intill sig. Husen byggdes av HSB och stod klara under hösten 2017. Modernt och häftigt boende alldeles intill vattnet.

Planlösningen erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med plats för stort matbord. Stora fönsterpartier med härligt ljus. Ett påkostat och bekvämt boende med hög standard såsom fullutrustuat kök från Vedum med toppmodern maskinpark samt gott om förvaring i dubbla klädkammare. Genomgående vitmålade väggar och enstavs-ekgolv. Här kan man avnjuta solen under hela dagen. Interiören är sober med välplanerade rum, påkostade materialval och smakfulla färger. Förråd finns lättillgängligt på entréplanet. All tänkbar utrustning och inredning för ett riktigt drömboende, bara att flytta in!

Med Finnbodas perfekta läge så förenas det bästa av två världar, natur och hav med närheten till City. Finnboda ligger mitt emellan söder och nya populära och expansiva Kvarnholmen. Längs strandpromenaden mot Danvikstull kan man ta sig in mot stan och samtidigt blicka ut över Saltsjön och Djurgården. Från områdets kaj går båtar till Djurgården och Nybrokajen. Perfekt för dig som har SL-kort och som vill ta dig till stan med morgonkaffet på båten. På tjugo minuter kan du promenera till Slussen längs den anlagda strandpromenaden som passerar området. Alldeles intill huset har även Sunfleet en bilpool som gör kommunikationerna ännu mer tillgängliga.

HALL
Stor hall med praktiskt klinkergolv. Gott om förvaring bakom garderobsvägg med spegelskjutdörrar.

KÖK
Snyggt och modernt kök från Vedum. Gott om arbets- och förvaringsytor. Fullutrustat maskinpark från Electrolux. Bänkskiva i Carraramarmor. Intill köket finns plats för större matbord i den öppna delen mot vardagsrummet.

VARDAGSRUM
Ljust och lättmöblerat vardagsrum med möblering som får sin naturliga plats.

SOVRUM
Tre st sovrum i varierande storlekar. Master bedroom har förvaring i inredd klädkammare.

BADRUM
Dubbla badrum med snygga val av material. Helkaklat med klinkergolv och golvvärme. Det stora badrummet är utrustat med badkar, handfat med kommod, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare (Electrolux) med arbetsbänk och väggmonterade skåp.
Det andra badrummet har dusch med glasdörrar, wc och tvättställ.

BALKONGER
Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen. Här ligger bekväm trätrall. Denna balkong har utsikt mot Saltsjön och här kan man se de stora fartygen passera alldeles intill.
Den andra balkongen nås från två utav sovrummen och vetter över parken intill husen. Här blickar man ut över båthamnen.

Drömlägenhet!

Kanonfin och påkostad 4:a alldeles intill vattnet. Bra planlösning med mycket ljusinsläpp. Dubbla balkonger som vetter över parken och Finnboda båtklubb. Nyproducerat projekt som stod färdigt slutet 2017. Lugnt område med endast 10 min till slussen med buss eller 20 min till Nybrokajen med båt.
Kanonläge invid vattnet i en av Finnbodas finaste 4:or! Alldeles intill Saltsjön & Djurgården, med kryssningsfartyg, solglitter och ett av de vackraste vyerna som Stockholm kan erbjuda. I Finnbodas senaste och bäst placerade förening har man satsat på stilrent och komfortabelt boende i hög klass med ett av Stockholms finaste lägen, med direkt närhet till stan och med naturen intill sig. Husen byggdes av HSB och stod klara under hösten 2017.

Förening

Finnboda Kajväg 10

Förening

HSB:s Brf Finnboda Terrass

Allmänt om föreningen

FINNBODA TERRASS
HSB Brf Finnboda Terrass ligger i ett härligt läge intill vattnet i Stockholms inlopp mitt emot Djurgården. Föreningen består av 93 lägenheter och stod klara under hösten 2017. Föreningen består av 3 byggnader med en bostadsarea på 8005 kvm.
Fastigheten innehas med äganderätt och är en äkta brf.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
1 Tvättstuga avsedd för grovtvätt.
1 Föreningslokal.
7 Kombinerade rullstols- och barnvagnsförråd.
1 Cykelrum.

FÖRRÅD
Till varje lägenhet finns ett förråd belägna på entréplan.

TV & BREDBAND
Bostadsrättsföreningen har tecknat ett gruppavtal med Comhem för TV/Bredband/IP-telefoni. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter. Kostnaden är 205 kr per månad och lägenhet.

PARKERING
Föreningen har 39 garageplatser hos grannföreningen Finnboda Udde. 42 platser har föreningen utomhus på gatan, här är det inga fasta platser. Garage kostar 1200 kr/mån och uteplatserna 600 kr/mån. Corepark förvaltar parkeringarna.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Området

I Finnboda finns Finnboda Förskola samt Vilans förskola som även har skolverksamhet upp till årskurs 6. Ytterligare skolor finns i Sickla/Sickla skola och på Järlahöjden invid Nacka Forum med bl a Järla Skola och Eklidens Skola. I Nacka finns flertalet gymnasieskolor med olika inriktningar och program. Besök gärna Nacka kommuns hemsida nacka.se för ytterligare information.

Närservice

I Finnboda hamn finns en Ica-butik i Docklandshuset. Alldeles intill butiken finns restaurang Docklands med oslagbart läge och utsikt över Saltsjön och Djurgården. Bredvidn finns möbelbutiken Fogia som utöver stilrena möbler även har plats för Café Finnboda Slip. För den gymintresserade har Puls & Träning en anläggning alldeles intill restaurangen. Sickla Köpkvarter nås via promenadvägen längs Svindersvik eller bil. I grannområdet Saltsjöqvarn ligger Boule & Berså och Elite Hotel Marina.

Kommunikation

Buss med 402:an når Slussen på ca 10 minuter. Denna går även vidare ut till Nacka Forum. 53:an går via Centralstationen, Vasastan och vidare till Fridhemsplan. Det går även bussar åt Nackahållet och vidare till kommunens olika delar. SLs pendelbåtstrafik Sjövägen lägger till i Finnboda Hamn med ändhållplatser vid Nybrokajen (ca 20 min) respektive Lidingö/Frihamnen.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering