Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kvarnbygatan 25

Kvarnbyn MÖLNDAL

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kvarnbygatan 25

Antal rum 3 rum
Boarea 88,00 kvm
Info från bostadsrättsförening

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 665/1405
Våning 6 av 8, hiss finns
Ekonomi Avgift: 4 493 kr/mån (IMD) individuell mätning och debitering av hushållsel, kall- och varmvatten.
Andel i föreningen: 1,0778%
Andel av årsavgift: 1,0852%
Driftskostnad 9 650 kr/år
varav
El: 5 400 kr
VA: 2 750 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal pers: 3
Kommentar Driftskostnader är schablonberäknade och kan variera beroende på avtal, familjesammanställning, levnadssätt, väderlek, m.m.
Härlig balkong i bästa västerläge med fin vy mot horisonten
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2019
Uppvärmning Fjärrvärme - vattenburna radiatorer
Ventilation Mekanisk - FTX
Energideklaration
Utfärdad den 27 mars 2020
Energiklass: C
Energiprestanda: 58 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 85 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: Isolerglas
Övriga byggnader Gemensamhetsutrymmen: Garage, gästlägenhet, gemensamhetslokal, tvättstudio, cykelförråd m.m
Kommande försäljning!

Yteffektiv 3:a med utsikt på Kvarnbygatan!

Välkommen till åttioåtta synnerligen välplanerade kvadratmetrar! Bostaden färdigställdes 2019 och är i det närmaste nyskick man kan komma. Stilrena och funktionella materialval i allt från inredning till ytskikt, underbart ljusinsläpp från flera fönster och genomgående trägolv i vacker nyans. Helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare, handdukstork, vägghängd toalett och handfat med tvättställsskåp. En ljus och välkomnande hall med gott om plats för avhängning av kläder samt förvaring. Vardagsrum med fin utsikt mot väster och ett stilsäkert kök i öppen planlösning med naturlig plats för stort matbord. Idealiskt läge i ett lugnt och härligt område nära centrala Mölndal, kommunikationer och fina naturområden runt Sten- och Rådasjön.

Anmäl Ditt intresse redan idag! Kontakta mäklaren för mer info!

Förening

Kvarnbygatan 25

Förening

Hsb Brf Mariedahl I Mölndal

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

UNIK HISTORISK MILJÖ På Kvarnbygatan bor man nära de anrika kvarteren i gamla Kvarnbyn som ligger vid forsen kring de gamla industribyggnaderna. Här är kort gångavstånd till butiker, restauranter och gallerian i Mölndals innerstad. Från Mölndal station ges mycket goda förbindelser med kollektivtrafik. Österut finner man natursköna områden kring Stensjön och Rådasjön med fantastiska promenadstråk finns kring Gunnebo slott och den omtyckta Bohusleden. Kvarnbygatan sträcker sig från Mölndals Bro / Järnvägsgatan till Pixbovägen. Den branta delen öster om Gamla torget är känd som Mölndals kråka eller "Kråkan".

Närservice

SERVICE I STADSKÄRNAN Mölndals nya innerstad är i full förändring och utveckling, och verkligen på väg att blomma ut. Du behöver alltså inte ta dig långt för att handla eller uträtta ärenden. Här fins Mölndal Galleria, med en spännande blandning av små lokala butiker och flera välsorterade mataffärer. Shoppa kan du göra i såväl unika mindre butiker som hos de större kedjorna. Varva dina ärenden med en härlig fika eller lunch på något av caféerna, restaurangerna eller barerna. Självklart finns apotek, vårdcentral och tandläkare.

Parkering

P-plats i garage, carport eller utomhus finns. Parkering tillhör inte lägenheten och följer inte med vid försäljning. Nya ägaren hänvisas till Aimo Park parkeringskö

Övrigt

När Du får besök finns en gästlägenhet som kan bokas för 200 kr/natt. Gästlägenheten är utrustad med 4 bäddar ( 2 bäddar i dubbelsäng och 2 bäddar i våningsäng) ett mindre bord och fyra sittplatser. Den har även har ett mindre kök, toalett och dusch. Gästlägenheten finns i hus 6. Gemensam tvättstuga och det finns gemensamma sophus på gården. Gemensamhetslokal finns i hus 5 på entréplan. Det är en rymlig lokal som medlemmar kan hyra och föreningens styrelse kan ha möten i. Samt även gemensamhetslokal i Götiska huset som är för hela området Info från föreningen: De lägenheter som har uteplats, kommer att skriva ett upplåtelseavtal där uteplatsen kan finnas med som en del i upplåtelsen. Skötseln delas mellan bostadsrättsinnehavaren och föreningen. Särskilda skötselinstruktioner finns för lägenheter med uteplats. Om man önskar sätta upp häck, rama in med staket eller liknande blir det en fråga att ta upp med styrelsen och föreningen. Inglasning av uteplatsen är ej tillåten.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter