Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ymers Gata 23A

Hyllie Malmö

2 895 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Ymers Gata 23A

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 66,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1504
Våning 6 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 895 000 kr
Avgift: 3 163 kr/mån inkl. värme, kallvatten och bostadsrättstillägg. Ett obligatoriskt tillägg om 215 kr/månad tillkommer på angiven månadsavgift via Tele2 och avser tv, bredband och ip-telefoni.
Andel i föreningen: 0,894%
Andel av årsavgift: 0,89%
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår 2020
Energideklaration Finns för närvarande inte
Fastighetsbet. Ymer 1

Entré:

Här välkomnas vi av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter, stor garderob samt plats för sko- och hatthylla. Mörk grå klinker i hela hallen och vitmålade väggar.

Vardagsrum:

Ett väl tilltaget vardagsrum med ett härligt ljusinflöde från det stora fönsterpartiet. I vardagsrummet finns det utrymme för soffgrupp. Väggarna är vitmålade och fint ljust parkett som ligger i lägenhetens övriga rum återfinns i vardagsrummet. Från detta rum når vi lägenhetens härliga balkong.

Kök:

Vidare förbi hallen så når vi direkt hjärtat av bostaden med den öppna och sociala planlösningen med kök, matplats och vardagsrum i ett. Runt hörnet från hallen har man då plats för soffgrupp.. Ytan sedan nyttjas förslagsvis med en matgrupp för middagar med vänner.

Sovrum 1:

Från hallen in till höger når vi det stora sovrummet. Här har det fina ljusa parkett golvet och vita väggar.

Sovrum 2:

Även detta sovrum når vi från hallen som idag används som kontor men som även kan användas som gästrum eller barnrum. Även här ljust parkett golv samt vita väggar.

Badrum:

Helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. Badrummet är utrustat med en duschhörna med vikdörrar i glas, tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva ovanför samt överskåp. Väggarnas kakel och klinkergolvet går i stilrent vit .

Balkong:

Stor balkong med utrymme för möblemang och förvaring.

Kvadratsmart trerummare på översta våningen i växande Hyllie!

Högst upp i huset på våning 6 kan vi snart med glädje presentera denna fullkomligt unika trerummare av generösa kvadratmeter med härlig utsikt!

Detta är en kommande försäljning, vänligen kontakta ansvarig mäklare Abir Dabas på 0735870577 eller maila till abir.dabas@mohv.se för mer information.

Förening

Ymers Gata 23A

Förening

Brf Prisma Hyllie

Allmänt om föreningen

Brf Prisma Hyllie är en bostadsrättsförening med 115 bostädsrätter och 2 lokaler, varav en kontorslokal och en är föreningslokal. Föreningen registrerades hos bolagsverket 2011 och föreningen äger tomten.

Parkering: I föreningen finns 39 garageplatser samt en bilpoolsplats utomhus. Kostnad ca 1000kr/plats.

Föreningen är ansluten till digital-Tv och fiberoptiskt bredband via ComHem. Tillkommer en kostnad på 215kr/mån.

Förråd: Ja. Placerad i källaren.

Cykelrum: Ja. Placerad i källaren.

Hiss: Ja. Finns i samtliga hus.

Innergård: ca 1400 kvm med lekmöjligheter, planteringar och cykelparkering.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Hyllie är ett av Malmös snabbast växande område. Bygget började runt 2008 med Malmö Arena och sedan dess har området bara växt. Hyllie beräknas ha ca 9000 bostäder och lika många arbetsplatser när området är färdigbyggt. Hyllie har verkligen allt du kan önska. Vill du få en konsert- eller sportupplevelse så tar du dig till Malmö Arena. Vill du istället få upp pulsen med träning så finner du ett stort utbud av gym, padelcenter, badhus etc.

Närservice

I Hyllie finns ett väldigt stort utbud av närservice av butiker. Du har självklart Emporia som granne med allt från klädbutiker till livsmedelsbutiker. Under våren 2021 så öppnade även City Gross på Hyllie allé. Vill du inte in och trängas på de stora matbutikerna så finns det även ett bra utbud av mindre närbutiker i området.

Kommunikation

En av de stora fördelarna med Hyllie, som gjort att området växt i popularitet, är dess fantastiska pendlingsmöjligheter. Från Hyllie C tar du dig till Malmö C på bara ett par minuter. I Hyllie bor många som pendlar dagligen till Köpenhamn och med tåget tar det bara ca 30 minuter.

Bilder

Visa alla

HitCounter