Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Von Lingens väg 20

Rosengård Malmö

695 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Von Lingens väg 20

Antal rum 3 rum
Boarea 81,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 21-2181-2-105-3
Våning 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 695 000 kr
Avgift: 4 491 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv
Andel i föreningen: 0,13535%
Andel av årsavgift: 0,13535%
Driftskostnad 3 296 kr/år
varav
El: 2 000 kr
Försäkring: 1 296 kr
Beräknat antal pers: 1
Tillträde Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1970
Energideklaration Finns för närvarande inte
Fastighetsbet. 2181 Hilda
Välkommen upp till en ljus och välplanerad trerummare. Nyrenoverade badrum, stor inglasad balkong och ett rymligt uppfräschat kök med bra arbetsytor. Endast ett stenkast från lägenheten finner vi skolor, stora idrottsanläggningar samt ett stort köpcentrum. Bra bussförbindelser finns in mot stan! Välkomna på visning!

Hall:
Vi stiger in i en rymlig hall med vitmålade väggar samt praktisk plastmatta på golv. Denna hall bidrar till ett fantastiskt förvaringsutrymme tack vare garderober längs hela väggen.

Kök:
Köket har vitmålade väggar och ett mörkgrått laminat på golvet. Här finns det gott om förvaringsutrymmen samt bra arbetsytor, dubbla bänkskivor med vitt kakel ovanför. Utrustning: Spis, fläkt, kyl/frys samt diskmaskin!

Vardagsrum:
Stort luftigt och ljust rum med vacker parkett och väggar målade i vitt. Här finns bra med plats för både större soffgrupp och matplats.

Sovrum 1:
Sovrum med vitmålade väggar samt parkett på golvet. Här finns också bra med förvaring i form av en klädkammare.

Sovrum 2:
Väggarna följer samma vita tema som resterande rum i lägenheten och på golvet ligger även här parkett. I direkt anslutning till detta rum kommer vi ut på den stora och härliga balkongen som har ett perfekt sydvästläge.

Badrum:
Nyrenoverat badrum från 2011 i smakfulla färger, helkaklat och med klinker på golvet. Utrustning: Badkar, WC, tvättställ samt ett badrumsskåp.

Gäst-WC: Denna gäst-WC har också renoverats under 2011 med samma stilrena färger som i det större badrummet. Utrustning: WC och tvättställ.
Välkommen upp till en ljus och välplanerad trerummare. Nyrenoverade badrum, stor inglasad balkong och ett rymligt uppfräschat kök med bra arbetsytor. Endast ett stenkast från lägenheten finner vi skolor, stora idrottsanläggningar samt ett stort köpcentrum.

Förening

Von Lingens väg 20

Förening

HSB Brf Hilda

Allmänt om föreningen

HSB Brf Hilda
Föreningen består av 767 lägenheter och 1 lokal. I fastigheten finns 16 bostadshus med tillsammans 56 trapphus med adresserna Von Lingens väg 4-126. Antal garageplatser som hyrs ut uppgår till 462 st (300:-/månaden). och p-platser som hyrs ut uppgår till 234 st (200:-/månaden). Föreningen tillämpar kösystem. Företaget APCOA sköter parkeringen på Hilda så kontakta dem med eventuella frågor, Tel: 08-556 306 70
Föreningens fastigheterna är med upplåtna med tomträtt. (Enligt uppgift från föreningen Hsb Brf Hilda, ska tomträttsavtalet omförhandlas år 2020)

Allmänt om föreningen:
BRF Hildas hus är belägna i norra Rosengård; nära intill ett grönskande parkområde samt Rosengårds köpcentrum. Husen är byggda mellan 1969 och 1970, och de består mestadels av en- till fyrarumslägenheter. Väster om Rosengård ligger Nobeltorget och det finns bra busskommunikationer till centrum, då det regelbundet avgår bussar från närliggande Amiralsgatan.

Gå gärna in på föreningens hemsida för mer information: https://www.hsb.se/malmo/brf/hilda/

Renoveringar:
2010-2012 Förnyelseprojektet Hållbara Hilda:
- Stambyte
- Badrumsrenovering
- Ny ventilation
- Nya element
- Nytt brandvarningssystem
- Solceller
- Nya garageportar
- Fasad

Kommande renoveringar:
Yttre miljön ska återställas och förnyas.
Renovering av entréer och hissar. (Utbyte av hissar startade hösten 2014 och pågår till och med 2018.)

Övrigt: Föreningen har renoverat tvättstugorna, detta slutfördes under början av 2008. Tv-övervakningssystem i garage och miljöhus finns.
HSB tar vid överlåtelse av bostadsrätt ut en överlåtelseavgift och en pantsättningsavgift.

Styrelsens ambitioner utifrån kända kostnader och åtagande är att avgiften till föreningen ska vara oförändrad under 2017 med en planerad höjning med 2% den 1/1 2018.

TV- och internetanslutning:
TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem, basutbudet ingår i avgiften.
Internet: Bredband kan fås via Itux eller ComHem (för priser och aktuella utbud se www.comhem.se).

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter