Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Västra varvsgatan 18a

Västra Hamnen Malmö

2 895 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Västra varvsgatan 18a

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 72,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 435
Våning 3 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 895 000 kr
Avgift: 4 187 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv
Andel i föreningen: 1,127%
Andel av årsavgift: 1,127%
Driftskostnad 5 600 kr/år
varav
El: 3 200 kr
Försäkring: 2 400 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftkostnaderna är ungefärliga och beror på försäkringsbolag samt elförbrukning.
Allmänt Säljaren disponerar idag över ett källarförråd.
Varje lägenhet är en egen el central med jordfelsbrytare.
Föreningen har ej upprättat en energideklaration.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2013
Uppvärmning Fjärrvärme & solfångare
Ventilation FTX
Energideklaration Finns för närvarande inte
På ett oslagbart läge med en fantastisk utsikt högt upp i huset finns någonting för dig som vill ha ett inflyttningsklart, praktiskt och modernt boende i mycket gott skick med byggår 2014. Lägenheten har en genomgående planlösning och är placerad på gaveln av huset med fönster och burspråk i olika väderstreck, lättmöblerad balkong på 14,4 kvm, stilrent kök med öppen planlösning mot vardagsrum och ett schysst badrum. I denna lägenhet har arkitekten lagt stor vikt vid de sociala ytorna där vardagsrum, kök och balkong är i fokus. Kom och kika!

Hall:
Genom säkerhetsdörren välkomnas du av en rymlig och ljus hall med plats för förvaring och avhängning. På golvet ligger ett slitstarkt marockanskt klinkers och väggarna är genomgående släta och vitmålade, vilket genomsyrar hela bostaden.

Kök:
Köket är toppmodernt och har ljusgråa, matta köksluckor, mörkt kakel och en matchande, mörk bänkskiva. Samtliga vitvaror är ifrån Husqvarna (-14) och köksutrustning finns såsom diskmaskin, infälld induktionshäll, varmluftsugn, köksfläkt samt kyl och frys i rostfritt. Sittplats finns för minst 6 personer, vid behov finns utrymme att duka upp till långbord för fler middagsgäster. Den öppna planlösningen sammanväver kök, matplats och vardagsrum på ett härligt sätt.

Vardagsrum:
I vardagsrummet ligger många kvadrat och rummet är ljust, luftigt och ger fin överblick över balkong och innergård. Ett ljust askparkett vilar på golvet och väggarna är vita. Utgång finner Ni härifrån till balkongen på 14,4 kvm som erbjuder förmiddagssol och ett snyggt trall i trä som ingår i köpet.

Badrum:
Badrummet är helkaklat med vitt kakel samt ljust klinkers. Utrustning finns såsom dusch med infällbara glasdörrar, snygg kommod med förvaring, spegel med belysning, handdukstork, golvvärme, arbets-och avlastningsbänk samt tvättmöjligheter med påkostad tvättmaskin och torktumlare från Husqvarna (-14).

Sovrum:
Ljust sovrum med plats för dubbelsäng (180 cm). På golvet ligger ekparkett, väggarna är vitmålade och till höger finner Ni garderober med skjutdörrar och inredning.

Sovrum:
Ett mindre sovrum som kan disponeras utefter egna behov, förslagsvis som gästrum, barnrum eller kontor. Rummet har vita väggar och ekparkett. Här finns en vit garderob som ingår i köpet samt ett härligt burspråk med fri utsikt.
Riktigt modern & stilren gavellägenhet högt upp i huset med stor balkong, burspråk, fin utsikt, öppen planlösning och låg avgift. Hiss från markplan, ner till källare och garage. I föreningen finns gemensam takterrass, övernattningslägenhet, bastu, relaxavdelning samt fri tillgång till Sunfleet bilpool.

Förening

Västra varvsgatan 18a

Förening

Brf Ankarparken 1

Allmänt om föreningen

Brf Ankarparken 1 är en bostadsrättsförening belägen på Västra Varvsgatan 16-18 i Västra Hamnen, strax intill ICA Maxi. Föreningen består av 107 lägenheter, 4 lokaler och 66 garageplatser fördelat på sex hus. Husen färdigställdes 2013/2014 och byggherre är Hökerum Bygg AB. Fastigheten är miljöcertifierad enligt BREEAM. Bredablick ansvarar för föreningens tekniska och ekonomiska förvaltning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
Föreningen har två gemensamma takterrasser med utsikt över Limhamnsfältet, bo01 och Turning Torso. Här finns odlingslådor och möjlighet till grillning. Två relaxrum med pentry, dusch och bastu, två övernattningslägenheter samt garage i källaren. Föreningen har ingen gemensam tvättstuga utan respektive lägenhet har sin egen uppsättning av tvättmaskiner. I övrigt finns ett miljöhus samt en trevlig innergård.

TV & INTERNET
Tv: Kabel-tv via Com Hem, basutbudet ingår i månadsavgiften.
Internet: via Com Hem. Bredbandet ingår i månadsavgiften.

PARKERING
I dagsläget finns det lediga garageplatser att tillgå. Garaget är placerat i källaren under husen och har 66 platser för bil och 6 parkeringsplatser för MC. Hyran är 950 kr/månad och du blir tilldelad ett parkeringstillstånd samt en numrerad plats i garaget. Bokning sker via Bredablick Förvaltning. Som medlem i föreningen finns även fri tillgång till Sunfleets bilpool.

UNDERHÅLL
Husen är byggda 2014 och är därmed i mycket gott skick. Inget större underhåll är planerat och därmed finns inga avgiftsförändringar de närmsta åren.

För mer info: http://www.brfankarparken.se/startsida/

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2017-01-18. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten.

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering