Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Västra stationsgatan 8

MALMÖ

1 595 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Västra stationsgatan 8

Antal rum 4 rum + kök
Boarea 103,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr
Ekonomi Pris: 1 595 000 kr föreslagen budstart
Avgift: 6 487 kr/mån inklusive värme, V/A, kabel-tv, bredband, carport, bostadsrättstillägg.
Andel i föreningen: 1,0534%
Andel av årsavgift: 1,05337%
Kommentar Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för hemförsäkring och el.
Pantsatt Nej
Allmänt Grundavgiften för lägenheten är 6487 kr.
Obligatoriskt tillägg om 995kr tillkommer avseende värme.
Totalt presenterad månadsavgift: 7482kr.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1986
Uppvärmning Naturgas
Energideklaration
Utfärdad den 18 april 2019
Energiklass: E
Primärenergital: 144 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Åkersholm 1
Bostaden disponeras enligt följande:


Hall
Ni välkomnas in i en luftig hall i följd av ljusa väggar och praktiskt laminat på golv. Här finns goda avhängningsmöjligheter och plats för extra förvaring. Via hallen når ni bostadens samtliga rum i nederplan och tar er via trappan upp till ovanvåning.

Kök
Till höger om hallen möts ni av ett stort och välplanerat kök i ljusbeige kulör och med praktisk förvaring i över -och underskåp. Här möter arbetsyta i laminat kakel i flerfärgad naturfärgad kulör. Via köket når ni bostadens tvättstuga där det även finns plats för extra förvaring till köksutrustning eller varför inte skafferi. Köket har ett snyggt laminatgolv i mörkgrått och vita väggar. Köket är utrustat med full storlek på kyl och frys, spis och spisfläkt.

Vardagsrum
Rymligt och lättmöblerat vardagsrum som bjuder in till sociala tillställningar. Här har ni ett stort fönsterparti som medför ljusinsläpp från den lättskötta trädgården. På golv ligger grå laminat och väggar i vitt.

Badrum
Fräscht helkaklat badrum i vitt med grå klinker på golv. Badrummet är utrustat med dusch, tvättställ med kommod, spegelskåp ovan tvättställ, högskåp och vägghängd WC.

Övre plan
Via den vitmålade trappen tar ni er upp till bostadens ovanvåning som bjuder på tre sovrum, bostadens andra badrum och en stor klädkammare som flera i föreningen har gjort mindre för att utöka storleken på sovrummet som ligger intill.

Sovrum 1
Det första sovrummet ligger i direkt anslutning till trappan när man kommer upp till ovanvåningen och vetter mot den mysiga trädgården. Här ges det möjlighet att möblera med säng eller också disponera rummet som kontor om så önskas. På golv ligger ljus laminat och väggar i vitt.

Sovrum 2
Det andra sovrummet ligger intill det första och är också beläget mot trädgården, där det ges möjlighet att möblera för säng och förvaring. På golv ligger laminat i naturfärgad kulör och väggar i vitt.

Sovrum 3
Det största sovrummet i bostaden ligger till höger när man kommer upp via trappen och vetter mot husets lugna framsida. Sovrummet bjuder på en stor yta med plats för dubbelsäng och extra förvaring. Ljusgrå laminat på golv och vita väggar.

Trädgård
Bostadens insynsskyddade framsida består av en gedigen plats för trädgårdsmöblemang som också bjuder på härligt grönska med fruktträd och plantering. På bostadens framsida har ni också ett praktiskt förråd och egen carport.
Trädgårdens baksida nås via vardagsrummet och har en stenlagd plats för trädgårdsmöblemang och som övergår till gräsmatta, även här har du du ett förråd.

Huskänsla med grönskande trädgård!

Varmt välkomna till denna hemtrevliga bostad fördelat på två plan, med en härligt lummig trädgård och egen carport! På en lugn gata i barnvänligt område har du möjligheten att förvärva denna bostad med en husförhöjande känsla bestående av stenlagt framsida och en trädgård bestående av stenlagd uteplats för trädgårdsmöblemang och en lättskött gräsmatta. Bostaden disponeras på två plan där du har bekvämligheter som egen tvättstuga och badrum på både på uppe -och nedervåning. Varmt välkommen på visning!
Västra Stationsgatan är belägen i Husie - Malmös östra stadsdel som också är ett av de största utvecklingsområdena i Malmö Kommun. Här bor du med närhet till stora grönområden, flertalet livsmedelsbutiker och skolor.

Förening

Västra stationsgatan 8

Förening

Riksbyggen Brf Malmöhus Nr 52

Allmänt om föreningen

Föreningen bildades 1986 i samband med husens byggnation. Föreningen består av 101 lägenheter på två gator, Västra- och Östra Stationsgatan. Marken innehas med tomträtt och avgälden omförhandlades 2016.

Fastigheternas skick:
2014 Fasad
2015/2016 Markytor, stensättning
2015/2016 Installationer värme
2015/2016 Huskropp utvändigt
2018 Målning samt byte av panelbrädor på fasader
Fönster: Original. Inget renoveringsbehov föreligger i dagsläget.
Tappvattenstammar: Original. Inget renoveringsbehov föreligger i dagsläget.
Avloppsstammar: Original. Inget renoveringsbehov föreligger i dagsläget.
Tvättstuga: Finns separat i varje bostad.

Planerat underhåll:
2019-2021 Takomläggning

EKONOMI
Föreningen höjde avgiften med 2% under 2016. Föreningen har höjt avgiften under 2019 med 2%.

TV/BREDBAND
Föreningen har ett fiberavtal gällande bredband, IP-telefoni och Digital-TV . Bredband, TV samt IP-telefoni ingår i avgiften.

EL
Föreningen har inget gemensamhetsavtal gällande el utan de boende tecknar själva avtal med valfri leverantör.


BOSTADSFÖRSÄKRING
Föreningen har tecknat ett gemensamt bostadsrättstillägg som bekostas av föreningen.

ÖVRIGA UTRYMMEN I FÖRENINGEN
Det finns en samlingslokal som kan hyras för 500kr/tillfälle (plus 500kr i depositionsavgift). I lokalen finns ca 16 bord och 60 stolar, pentry samt pingisbord.
http://www.kvarnbystation.se/

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2019-03-30. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering