Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Västra Skrävlingevägen 145

Gula Höja Malmö

1 495 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Västra Skrävlingevägen 145

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 80,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 208021004-0441
Våning 2 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 495 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 4 528 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv
Andel i föreningen: 0,17169%
Andel av årsavgift: 0,17157%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1970
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 2 maj 2019
Energiklass: F
Primärenergital: 157 kWh/m² och år
HALL
Ni välkomnas av en rymlig hall med plats för avhängning. I hallen finns det en rymlig skjutgarderob, en klädkammare, på golvet ligger det laminatgolv och väggarna är målade i vitt.

KÖK
Köket är perfekt för den matglade, rymligt och gott om förvaring. Vita skåpsluckor, plats för det större matbordet, ljusa väggar och ett laminatgolv. Hel kyl och frys, diskmaskin, spis och fläkt.

BADRUM
Helkaklat badrum i ljusa kulörer. Toalett, handfat med förvaring, spegelskåp och dusch. Tvättmaskin och torktumlare.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med plats med både soffgrupp och matplats. Parkettgolv, ljusa väggar och utgång till den inglasade balkongen.

SOVRUM
Det större sovrummet har ett parkettgolv och ljusa väggar. Plats för dubbelsäng och sovrumsmöbler.

SOVRUM
Det mindre sovrummet är perfekt som barnrum eller som kontor. Laminatgolv och ljusa väggar.

GÄST-WC
Fräsch toalett med klinkergolv och vita väggar. Toalett och handfat med kommod.

OMRÅDET
Gula Höja ligger beläget på bästa avståndet utanför stan men ändå nära till allting. I området har man nära till förskola och skola, mataffär och konditori. Det finns väldigt bra bussförbindelser som tar dig vidare mot centrum. Det är även nära till både inre - och yttre ringvägen. Via buss eller cykel tar man sig också snabbt till Jägersro Köpcentrum där man finner allt man behöver!

Fräsch bostad belägen på våning två!

Välkomna till denna fräscha och genomgående lägenhet belägen på våning två! Det rymliga köket går i vitt och har plats för det större matbordet, helkaklat badrum och renoverad gäst-wc. Det finns två välplanerade sovrum och ett stort luftigt vardagsrum som leder ut till den inglasade balkongen. Varmt välkomna på visning!

Förening

Västra Skrävlingevägen 145

Förening

Riksbyggens Brf Gula Höja

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Riksbyggen Brf Gula Höja är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1967 och innehar 648 bostadsrätter fördelat över 29 huskroppar. Byggnaderna är uppförda 1969-1970 och marken innehas med tomträtt med tomträttsavtal som sträcker sig till 2021-12-31. För såväl den ekonomiska som den tekniska förvaltningen svarar Riksbyggen.

HUSETS SKICK
Föreningen utför kontinuerligt årliga besiktningar och löpande underhåll där behovet finns och följer underhållsplanen. Genom att följa en fastställd underhållsplan och ha ordning på ekonomin arbetar föreningen ständigt för att utveckla och förbättra området. Givetvis med miljön i fokus. Vaktmästaren ser till att området hålls i trim både utvändigt och invändigt. Under åren har föreningen gjort en rad förbättringar för att hålla nere kostnader och öka säkerheten.

2020 - föreningen har påbörjat sotning och OVK-besiktning, arbetet är för närvarande pausat.
2019 - renoverade föreningen fasaden och tak.
2017-2018 - takpapp på vissa av husen bytta.
2018 - avslutades omfogning av fasad.
2017 - kollektiv anslutning till fiber via Ownit.
2015-2017 - lekplatser upprustade.
2015 - byte av cirkulationspumpar till värmesystemet.
2012 - jordfelsbrytare installerade i lägenheterna.
2013 - stammar i kök och badrum spolade och filmade.
2010 - gemensam el infört.
2003 - balkonger utbyggda och inglasade.
1996 - balkongfönster bytta.
1985 - fönstren bytta.

Övrigt; lågenergilampor har monterats i källarlokalerna, en återvinningsstation har upprättats och fiber har installerats. Fastighetens entréer har porttelefoner samt elektroniska låssystem.

Planerade renoveringar:
Renovering av soprum, sotning av ventilationer och injustering av OVK samt byte av passagesystem och porttelefoner. Vatten- och avloppsstammar kontrolleras med jämna mellanrum och anses vara i gott skick men inom ett par år planeras eventuellt relining att utföras. I dagsläget finns inga vidare beslut tagna.

För vidare info om utförda eller kommande renoveringar vänligen se årsredovisningen eller kontakta styrelsen.

EKONOMI
Föreningen har som avsikt att höja avgiften varje år för att undvika större höjningar. Föreningen kommer höja grundavgiften med 3% 2021.

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 183 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 473 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2020.

EL
Föreningen har gemensamt elavtal med individuell enhetsmätning, som debiteras på månadsavgiften. En fast kostnad på 25 kr tillkommer till avgiften och den faktiska förbrukningen debiteras på månadsavin.

BOSTADSRÄTTSTILLÄGG
Föreningen har inkluderat bostadsrättstillägget i sin försäkring. Detta innebär att den enskilde bostadsrättsinnehavaren inte behöver ha detta tillägg till sin hemförsäkring.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen tillhandahåller en rad gemensamma utrymmen som antingen fritt får disponeras av medlemmarna eller nyttjas mot en mindre avgift. Fullt utrustad tvättstuga finns i källaren, även barnvagnsrum samt extra förråd finns i källaren. Hobbyrum (112, 141) och boulebana kan nyttjas kostnadsfritt. Mot en avgift finns tillgång till gym (75 kr/mån, 161), bastu (30 kr/tillfälle) och solarium (175) finns även festlokal (440 kr/tillfälle utan porslin, 550 kr/tillfälle inkl. porslin,195) och ett nyrenoverat pingisrum/biljardrum (30 kr/mån, 125). Goda möjligheter för avfallssortering.

PARKERING
I föreningen finns ca 358 garageplatser som går att hyra för 300 kr/månad samt ca 321 p-platser som går att hyra om 100 kr/månad. Till dessa är det separat kö. MC-plats finns att hyra för 100 kr/månad. I garaget finns även tillgång till biltvätt. I övrigt gäller gratis parkering i området med p-skiva.

TV/INTERNET
Föreningen är ansluten till kabel-TV via Sydantenn och basutbudet ingår i månadsavgiften.
Internetleverantör är fiber från Ownit. Kostnaden för närvarande 66 kronor/månad, läggs på månadsavgiften.

ÖVRIGT
För mer information besök gärna föreningens hemsida: www.gulahoja.se

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera alla dessa uppgifter med föreningen. Mäklaren utför ingen undersökning av lägenheten, säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten och läsa igenom den juridiska köparinfon.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter