Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Uppsalagatan 21A

Dalaplan/Södervärn MALMÖ

1 395 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Uppsalagatan 21A

Antal rum 2 rum
Boarea 53,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 23
Våning 2 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 395 000 kr
Avgift: 2 884 kr/mån inkl. Värme, vatten, kabel-tv och internet.
Andel i föreningen: 4,80596%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadsår 1941
Energideklaration Finns för närvarande inte

Hall

Välkomnande hall med avhängningsmöjlighet och klädkammare till förvaring. Parkettgolv och vita väggar.

Kök

Direkt till vänster från hallen har ni köket. Köket har smakfullt renoverats med grå köksinredning, bänkskiva i stål samt i trä och vitt kaklat stänkskydd. Det erbjuds köksutrustning som spis, ugn, fläkt, diskmaskin, kyl och frys. Här finns gott om förvaringsmöjlighet och arbetsyta och plats för ett mindre matbord finns. Parkettgolv och vita väggar.

Badrum

Halvkaklade väggar och klinker på golvet. Det finns här wc, handfat, spegelskåp och badkar.

Sovrum

Sovrum med plats för en dubbelsäng och andra möblemang. Parkettgolv och vita väggar samt en röd fondvägg.

Vardagsrum

Stort vardagsrum med plats för både soffa och matbord. Stort fönsterparti som ger ett härligt ljusinsläpp. Parkettgolv och vita väggar.

Välskött och välplanerad tvårumslägenhet

Välkommen till denna charmig och trivsamma tvårumslägenhet, belägen på andra våningen. Här bjuds det på ett smakfullt renoverat kök, en välplanerad och genomgående planlösning som ger bra med ljus samt rymliga sällskapsytor. Parkettgolv och vita väggar är genomgående i hela lägenheten.

Du bor här på centralt läge med nära till det mesta, med en kort promenad kommer du till bland annat Södervärn som har goda bussförbindelser, köpcentrumet Mobilia och Möllans stora utbud av restauranger, caféer samt butiker. På cykelavstånd har du härliga Pildammsparken, Triangelns tågstation och Triangelns köpcentrum. Varmt välkomna på visningen!

Förening

Uppsalagatan 21A

Förening

Brf Wasa

Allmänt om föreningen

Brf Wasa bildades 1942. I föreningen finns 22 st lägenheter och de äger marken. Bredablick Förvaltning sköter den ekonomiska förvaltningen. Uppvärmning via fjärrvärme. Ventilation självdrag.

Tv och bredband

Kabel-tv via Canal Digital och fiberbredband via Telenor.

Parkering

Boendeparkering i området.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Föreningen kommer höja avgiften med ca 2 % årligen. Föreningen ger de boende en valbarhet gällande månadsavgiften. Om man är delaktig i fyra trädgårdsdagar per år samt städar tvättstugan och ett av de två trapphusen ca 3 gånger/per år så får man en avgiftslättnad om 400 kr/mån. Totalt 4800 kr/år.

Renoveringar - utförda och planerade

Utförda renoveringar
2020 Ommålning trapphus.
2014 Relining av alla avloppstammar till badrum. Efterbesiktning gjordes med bra resultat.
2014 Tvättstugan totalrenoverades och kaklades om.
2010 Värmecentral utbytt
2008 Relining av avloppstammar till kök.
2008 Alla lägenhetsdörrar byttes.
2007 Alla elstigare byttes.
2005 Taket renoverades
2005 Fiberbredband drogs in.
2000 Fönster byttes.
1995 Vattenstammar till kök och badrum byttes.

Föreningen har tillsammans med förvaltaren Bredablick tagit fram en 30-årig underhållsplan. Huset är i gott skick och allt väl fungerande. Enbart löpande underhåll och ett miljöhus ska byggas på gården inom de närmsta åren.

Övrigt

Gemensamma utrymmen
Här finns en lummig och solig trädgård med utemöbler, grill och odlingsmöjligheter. Miljöstation med sopsortering. Tvättstugan finns i källaren med 2 tvättmaskiner och 1 torkskåp. Styrelserum, barnvagnsrum och cykelrum finns i källaren. Två gemensamma trapphus balkonger finns att nyttja.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga garageplatser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Området runt Möllevången/Södervärn är ungt och levande och här finns restauranger från världens alla hörn samt allt från små närbutiker för det nödvändigaste till stora mataffärer för större veckohandling. För att inte glömma möjligheten att köpa pinfärskt frukt och grönt på Möllevångstorgets torghandel! Närhet till sommarhärliga Folkets Park, Triangeln med shopping samt Malmös centrala affärsstråk med Gustav Adolfs Torg som hjärta. Ska du ta dig in till stan är promenaden inte lång och med cykel går det riktigt snabbt!

Kommunikation

Stadsbussar finns endast ett stenkast från lägenheten. Pendelbussar till Lund/Lomma och många fler destinationer finns inom ett behagligt avstånd på Södervärn. För dig som åker tåg är det inte långt till Triangelns tågstation. Den med bil tar sig snabbt ut till den inre ringlinjen, motorvägen och Öresundsbron.

Parkering

Lidl har parkeringshus där man kan sätta upp sig i kö, kostnaden är: Plan 4 uppe på tak, 300 SEK per månad Plan 3 under tak, 385 SEK per månad Annars boendeparkering ca 300-350 kr/mån

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter