Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Uppsalagatan 11B

Dalaplan/Södervärn Malmö

1 050 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Uppsalagatan 11B

Antal rum 1,5 rum
Boarea 46,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 14
Våning 2 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 050 000 kr
Avgift: 3 824 kr/mån
Andel i föreningen: 5,89%
Andel av årsavgift: 5,563%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1939
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 22 februari 2019
Energiklass: F
Energiprestanda: 130 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 157 kWh/m² och år
Övriga byggnader Boende i föreningen har tillgång till en trevlig innergård med utemöbler. Här finner vi även utrymme att förvara cyklar.

Hall

Vi tar klivet in i en rymlig hall med god plats för avhängning rakt fram. På väggarna finner vi tapetserade väggar med motivet "Paradiset" av Josef Frank. På golvet finner vi ljust parkettgolv.

Kök

Ett praktiskt kök med funkisanda. Här finner vi ett originalkök som erbjuder goda arbetsytor och förvaring. Skåpsluckor i ljusare ton och vitt kakel ovanför diskbänken. Utrustat med gasspis, spisfläkt samt kyl & frys. God plats för ett matbord om 4 personer. Väggarna är målade i orange ton och på golvet finner vi brädgolv. Fönster mot innergården.

Sovalkov

Mellan köket och vardagsrummet finner vi bostadens sovalkov. Här finns det god plats för en större säng. Förvaring finner vi bland annat genom befintliga garderober samt den inbyggda klädkammaren i direkt anslutning. Väggarna är målade i blå och vit färg.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum som erbjuder god plats för soffgrupp, mediamoduler samt plats för ett extra matbord. Fönster mot entrésidan. På golvet finner vi originellt fiskbensparkett och väggarna är målade i vit färg.

Badrum

Ett helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och schackrutig klinker på golvet. Utrustat med wc, handfat, handdukstork samt nyare badkar att koppla av i. Extra förvaring genom spegelskåpet.

Genomgående lägenhet med äkta citykänsla!

Välkommen till Uppsalagatan 11B! Här finner vi en lägenhet från 30-talet med väl tilltagen takhöjd. Närhet till Södervärns busstorg, Triangeln station och Mobilia shoppingcenter. Lägenheten är genomgående och skapar ett fint ljusinsläpp genom hela bostaden. Hallen är rymlig med god plats för avhängning, på golvet finner vi parkettgolv och väggarna är tapetserade med motiv från Josef Frank. Vi finner ett originellt funkiskök med platsbyggda skåp samt städskåp för extra förvaring. En yteffektiv och praktisk sovalkov med god plats för en större säng samt god förvaring genom den inbyggda garderoben. Vardagsrummet är en perfekt plats för sociala sammanhang. Här finns det gott om plats för en större soffgrupp med tillhörande bord, mediamoduler/hyllor samt ett extra matbord. Bostaden är även utrustat med ett helkaklat badrum i stilren färg. Utrustat med WC, handfat, skåpsförvaring och badkar.

Förening

Uppsalagatan 11B

Förening

Brf Flyttfåglarna

Allmänt om föreningen

Brf flyttfåglarna är en äkta förening som bildades 2006 och består av 20 lägenheter där 19 upplåts med bostadsrätt. Det finns en mindre hyresrätt som tidigare var föreningens övernattningslägenhet. För den ekonomiska förvaltningen svarar Örehus Förvaltning. Föreningen äger marken.

HUSETS SKICK
Föreningen utför kontinuerligt löpande underhåll och reparationer där behovet finns.

Avloppsstammar: Stambyte 2008 och i samband med detta renoverades samtliga badrum av föreningen.
El: Elstigarna i fastigheten byttes 2008.
Tvättstuga: Nyare maskiner, belägen i källaren med ingång från gården.
Tak: Inga planer på renovering i dagsläget.
Fasad: Renoverades under 2017.
Föreningen installerade säkerhetsdörrar till de lägenhetsinnehavare som önskade under 2018.

EKONOMI
Inga planerde avgiftshöjningar i nuläget.

TV OCH INTERNET
Kabel-tv levereras via Comhem och basutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband finns att tillgå via Comhem eller Tele2 där man själv kan bestämma abonnemangets storlek och kostnad.

PARKERING
Boendeparkering erbjuds i området.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen om det är något som är av särskild vikt för den enskilda.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Vi befinner oss i området Södervärn/Dalaplan i Malmö. Ett centralt beläget område med närhet till allt ifrån restauranger, matbutiker, shoppingcenter och närservice. Med en kortare cykeltur på ca 10 min når vi centrala Malmö som erbjuder allt ifrån restauranger, nöjen och shopping. Med gångavstånd finner vi vackra Pildammsparken som är perfekt för promenad och motion - omsluts av mjuk grönska och fridfulla dammar. I området finner vi Mobilia shoppingcenter som nås på en kortare promenad och Triangeln som erbjuder alltifrån shopping, men även station för tåg vilket passar perfekt för pendlaren.

Närservice

I området finner allt från matbutiker, restauranger, närservice samt sjukhusområde.

Kommunikation

Med ca 2 minuter gångavstånd finner vi Södervärns busstorg. En knytpunkt för både stadsbussar, men även regionala bussar.

Parkering

I området tillämpas boendeparkering.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter