Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Typografgatan 4B

Malmö

1 995 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Typografgatan 4B

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 51,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr
Våning 3 av 10, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 995 000 kr
Avgift: 2 906 kr/mån inkl. värme, kallvatten och renhållning
Andel i föreningen: 0,9633%
Andel av årsavgift: 0,9633%
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration Finns för närvarande inte
Hall
Vi välkomnas in i bostadens rymliga och ljusa hall med väggar i vitt och på golvet ett stilrent parkettgolv i ek som är genomgående i hela bostaden. Entrén rymmer gott om avhängningsmöjligheter för såväl jackor som skor med en rejäl inbyggd förvaringslösning.

Badrum
Luftigt, ljust och mycket rymligt badrum. Här finns flera stilrena, genomtänkta detaljer och exklusiv känsla. Helkaklade väggar i vitt matchas mot ljusgrått klinker. Utöver WC och handfat med förvaring inrymmer badrummet även en rymlig dusch med vikbar duschvägg i glas, handdukshängare samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare med överskåp. Ett badrum för den kräsne!

Kök
Från hallen tar vi oss in i det stilrena och klassiskt eleganta köket med kombinerad matplats. Det smakfulla Vedumköket med smakfulla materialval ger en stor känsla för kvalitet och funktion. Ljusgrå skåpinredning och matchande bänkskiva samt goda arbetsytor och förvaring ger en klassisk känsla med praktisk komfort. Vitvaror såsom induktionshäll med ugn, fläkt, kyl/frys, integrerad diskmaskin samt mikro i arbetshöjd. I direkt anslutning till köket finns även en större matplats.

Vardagsrum och balkong
Via den öppna planlösningen fortsätter kökets matsalsdel och övergår till vardagsrumsdelen. Rummet fulländas av den fantastiska och rejäla balkongen i bästa läge! Här kan man njuta av sol större delen av dagen med spännande omgivning och ljumna kvällar långt in på hösten.

Sovrum
Lugnt, stort och sobert sovrum som även det innehar smakfulla parkettgolv och ljusa väggar. Gott om plats för dubbelsäng och kontorshörna om så önskas. Stort fönster med underbart ljusinsläpp. I sovrummet finner vi bostadens rymliga walk-in-closet med optimal förvaring.

Säljaren disponerar idag över ett förråd på ca 5 kvm.

Område
Närområdet tillhör ett av Malmös mest populära bostadsområden och erbjuder ett mycket stort utbud både för shopping, vinbarer, caféer och restauranger. Kommunikationerna är mycket goda, härifrån tar du dig till övriga delar av Malmö samt Lund och Köpenhamn mycket enkelt. Parker, promenadstråk och cykelvägar precis utanför dörren och närhet till såväl Triangeln som Möllan! Här finns något för alla!
Stolt presenteras detta stilrena och nyproducerade boende ett stenkast från såväl Möllevången som Triangeln. Här erbjuds en mycket smakfull bostad med öppen planlösning, vackra materialval och rymlig balkong med härlig utsikt. Missa heller inte den magiska gemensamma takterrassen på 10:e vån. Detta är en lägenhet för dig som vill ha ett boende av hög kvalité på en stark adress. Välkommen på visning!

Förening

Typografgatan 4B

Förening

Brf Friisgatan Typografen

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Friisgatan Typografen är en äkta förening som bildades 2015 och dem äger även marken. Nybyggnationen utförd av JM skedde 2017/2018 och omfattar 1 bostadshus om 90 lägenheter fördelat på 10 våningar med adress Friisgatan 21A och B samt Typografgatan 2, 4A och B. Föreningen har två lokaler för uthyrning i gatuplan, planerade för tex butik eller kontor.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Hiss från markplan ända upp till den fantastiska gemensamma takterrassen på vån 10. Missa inte denna!
Även cykel -och barnvagnsförråd finns. Till lägenheten hör ett extra förråd.

AVGIFTEN
I avgiften inkluderas värme och kallvatten. Avgift för varmvatten debiteras efter individuell uppmätt förbrukning. Schablonberäknad kostnad för den aktuella lägenheten är ca 96kr/mån.

INTERNET OCH TV
Triple Play levereras av Telia Sonera och inkluderar tv, bredband och telefon, en digitalbox per lägenhet för TV ingår. Mediapaketet kostar endast 220 kr/mån och tillkommer som en obligatorisk kostnad på avgiften.

PARKERING
30 garageplatser om ca 900:-/månad i gemensamhetsanläggning i Garage i Dimman 12.
8 öppna parkeringsplatser i gemensamhetsanläggning på Typografgatan, delas med fastigheten Dimman 11.
Tillgång till hyrbil via Sunfleet.

VIKTIG INFORMATION
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening, upplåtelseavtalet samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera alla dessa uppgifter med föreningen. Mäklaren utför ingen undersökning av lägenheten, säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten. Spekulanter uppmanas även att noggrant läsa igenom den juridiska köparinfon.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter