Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Svågertorpsvägen 39

Lindeborg/Svågertorp Malmö

1 745 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Svågertorpsvägen 39

Antal rum 3 rum
Boarea 89,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 26
Våning 3 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 745 000 kr utgångspris
Avgift: 5 611 kr/mån inkl. värmetillägg, VA, kabel-tv, bredband & garage
Andel i föreningen: 1,39%
Driftskostnad 6 500 kr/år
varav
El: 4 750 kr
Försäkring: 1 750 kr
Beräknat antal pers: 4
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration Finns för närvarande inte
Välkomna till denna trevliga trea på vån tre av fem med hiss från markplan. Ett genomgående och välplanerat boende med generösa kvadratmetrar. Med två generösa sovrum, ett hemtrevligt kök och ett stort vardagsrum med utgång till den breda balkongen i optimalt söderläge är detta ett hem att längta efter! Ett perfekt boende med utsikt över grönområde i en stabil Riksbyggen förening.

Svågertorp är ett trevligt och expanderat område i utkanten av Malmö. Här finns en hel del grönområden, IKEA, Svågertorps handelsplats och nära till Mobilia och kommunikationsmöjligheter. Ett stenkast ifrån lägenheten finner Ni Hyllie Station, här tar du dig snabbt vidare till Malmö centralstation och Köpenhamn. Vid Hyllie finner Ni även Arenan och det håller på att byggas ett köpcentrum med matbutiker och klädesbutiker s.k. Emporia. Perfekt område för boende i alla generationer! Välkomna på visning!

Lägenheten disponerar sig enligt följande:

-- Rymlig och ljus hall med klinkergolv och vita väggar. Goda avhägningsmöjligheter för hela sällskapet. I anslutning till hall finner Ni det generösa förrådet.

--- Kök med klassisk köksinredning i vitt som kompletteras smakfullt med vitt kakel, rostfri arbetsbänk och laminatskiva. Ett hemtrevligt kök med generösa förvaringsmöjligheter och god arbetsyta. Här finner Ni vitvaror såsom fristående kyl och frys, fläkt, spis och diskmaskin. Klinkergolv och vita väggar. Matplats för ca 4-6 personer.

--- Vardagsrum med glänsande parkettgolv och vita väggar. Plats för både soffgrupp och matplats om det så önskas! Utgång till den härliga balkongen i optimalt söderläge med utsikt över den grönskande innergården med lekplats. Balkongen är generös och det finns plats för både soffgrupp och matgrupp. Under årets varmare månader används balkongen som ett extra rum där man spenderar mycket tid!

--- Sovrum med parkettgolv och vita väggar. Plats för dubbelsäng och arbetsbord!

--- Sovrum med parkettgolv och vita väggar. Här finner Ni även ingång till den stora klädkammaren. Används idag som ett barnrum.

--- Badrum med plastmatta och våtrumstapet. Badkar, WC och vask.

Ett hem att längta till! Välkomna på visning!
Välkomna till denna trevliga trea på vån tre av fem med hiss från markplan. Ett genomgående och välplanerat boende med generösa kvadratmetrar. Med två generösa sovrum, ett hemtrevligt kök och ett stort vardagsrum med utgång till den breda balkongen i optimalt söderläge är detta ett hem att längta efter!

Förening

Svågertorpsvägen 39

Förening

Brf Svågertorp 1

Allmänt om föreningen

Brf Svågertorp 1 bildades 1989, samma år som föreningens hus byggdes. Föreningen består av 64st bostadsrätter med adresserna Svågertorpsvägen 29A-51B samt Henrik Menanders väg 24A-28B. Föreningen äger även marken. För den ekonomiska förvaltning svarar Örehus Fastighetsförvaltning och fastighetsskötseln sköts av MAFA Mark och Fastighet i Skurup AB.

HUSETS SKICK
Föreningen utför kontinuerligt löpande underhåll där behovet finns. På grund av byggnadernas låga ålder har inga större renoveringar behövts göras.
Trapphus renoverades 2011
Garage samt utomhusförråd målades om 2012/2013
Utemiljön sågs över 2007
Nyligen spolades stammarna samt hängrännor.
För mer info om gjorda eller kommande renoveringar vänligen se årsredovisningen.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Medlemmarna har möjlighet att hyra en festlokal och på Svågertorpsvägen 39 finns solarium.

TV- OCH INTERNET
Föreningen är ansluten Canal Digitals kabelnät. Basutbudet ingår i avgiften. Bredband via Ownit ingår i avgiften (100/100mb) och vill man ansluta sig till Ownit så finner man blankett på föreningens hemsida www.brfsvagertorp1.se. Det finns även möjlighet att uppdatera hastigheten till 1000/1000mb.

PARKERING
Föreningen innehar 65 st garageplatser, en till varje lägenhet. I området råder gratis parkering och föreningen har även 16st gästparkeringsplatser.

DRIFT
Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för el och hemförsäkring. Denna kostand är individuell för den boende men har för nuvarande ägare sett ut enligt följande: El ca 250-300 kr/mån, hemförsäkring ca 100 kr/mån.

VIKTIG INFORMATION
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera alla dessa uppgifter med föreningen. Mäklaren utför ingen undersökning av lägenheten, säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten. Spekulanter uppmanas även att noggrant läsa igenom den juridiska köparinfon.

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter