Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Sundspromenaden 1

Västra Hamnen/Dockan MALMÖ

2 695 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Sundspromenaden 1

Antal rum 1 rum + kök
Boarea 42,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1
Våning 2 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 695 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 2 837 kr/mån inkl värme, VA och kabel-tv
Andel i föreningen: 2,0389%
Andel av årsavgift: 2,38244%
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår
Energideklaration Utfärdad
Hall: Luftig entré med parkettgolv som löper genom hela bostaden och en stor glasbetongvägg som ger ett enormt ljusinsläpp. Plats för avhängning.

Kök: I anslutning till entrén är det vita smakfulla köket beläget. Glasmosaik ovanför arbetsytan, kyl, keramikhäll från Gaggenau samt en vask.

Rum: Vad ska man säga, magi? Utsikten ger varje själ lugn och ro. Ett luftigt rum med havet som närmsta granne. Parkettgolv, enorma fönsterpartier och väggar i trendiga greige och vitt. Plats för större säng, matbord och soffgrupp. Planera din förvaring utefter dina behov, utrymme finns.

Badrum: Helkaklat i glasmosaik. Jacuzzi, dusch, dubbla handfat, vägghängd toalett, handdukstork och ett fönster. Spotlights i tak samt golvvärme.

Unik bostad på A-läge precis vid småbåtshamnen!

På första parkett vid Västra Hamnens småbåtshamn ligger denna lyxiga och spännande etta! Med hiss från markplan tar vi oss upp till andra våningen där bostaden erbjuder en social planlösning och en fantastisk utsikt mot småbåtshamnen och Ribersborgs vackra vyer. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Förening

Sundspromenaden 1

Förening

Brf Marinan

Allmänt om föreningen

Arkitekterna Ola Kjellander och Stefan Sjöberg vann 1997 den internationella arkitekttävlingen Bo2000 med detta hus. Huset som benämndes Tomt nr. 10, uppfördes och invigdes i samband med utställningen Bo01. Då var våning 1 och 2 hotell och restaurang och endast de 12 lägenheterna på de tre övre våningsplanen bostadsrätter.

2002 köpte Midroc huset och byggde om de 16 hotellrummen till studios. 2003 ombildades hela huset till bostadsrättsföreningen Marinan. Brf Marinan är en äkta förening bestående av ett hus med totalt 32 bostadsrätter.
Under 2014 ombildades en av lokalerna till 3st lägenheter som såldes under 2014 i föreningens regi.

För den ekonomiska förvaltningen svarar SBC. Förvaltaren tar ut en pantsättningsavgift på 1% av ett prisbasbelopp per pant och en överlåtelseavgift på 2,5%. Avgifterna erläggs av köparen.

HUSETS SKICK
Den senaste renoveringen har varit att se över ventilation och värmesystemet. Föreningen utför kontinuerligt löpande underhåll där behovet finns. Föreningen planerar att installera solceller på byggnadens tak framöver. Föreningen planerar även att lägga om papptaket och göra underhåll på entréer. Detta kommer enligt styrelsen ej påverka avgiften.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Gemensam tvättstuga, även cykelrum finns. Garage i källaren med bilhiss för ca 750kr/mån. Föreningen har 11 st garageplatser. På husets baksida finns en lummig gård. Föreningen putsar lägenheternas fönster två gånger per år.

KABEL-TV OCH INTERNET
ComHem. Basutbudet ingår i avgiften. 325 kr/månad läggs på månadsavgiften för bredband.

EL
Föreningen har gemensam el, ett obligatoriskt tillägg om 267 kr/mån tillkommer.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter