Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Stora Nygatan 22

Centrum Malmö

1 130 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Stora Nygatan 22

Antal rum 1 rum + kök
Boarea 39,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1011 (1501)
Våning 5 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 130 000 kr
Avgift: 1 834 kr/mån inkl värme och VA
Andel i föreningen: 1,63109%
Driftskostnad 1 000 kr/år
varav
Försäkring: 1 000 kr
Beräknat antal pers: 1
Allmänt Säljaren disponerar idag över ett vindsförråd.
Föreningen har inte uppgett andel av årsavgiften.
Enligt säljaren är lägenheten 39 kvm. Detta har mätts upp av en professionell fackman, mätbevis finns att tillgå. Enligt föreningens information är lägenheten 30 kvm. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1963
Energideklaration
Utfärdad den 6 mars 2009
Energiprestanda: 205 kWh/m² (Atemp) och år
Mitt i city finner ni denna välbonade lya. En mycket väldisponerad och insynsskyddad enrummare med sovalkov högst upp i huset med trevliga takfönster. Detta i kombination med en mycket attraktiv månadsavgift.

Hall
Ljus hall med plats för att hänga av sig ytterkläderna. På golvet ligger en ljus laminat som sträcker sig ut genom hela bostaden. Väggarna är vita.

Vardagsrum
Stort vardagsrum i l-form, med öppen planlösning mot köket. Väggarna är vita och på golvet ligger en ljus laminat.

Kök
Praktiskt kök med vita köksluckor och mycket förvaring. Köket erbjuder goda arbetsytor för matlagning samt även en arbetshörna för den som önskar. Köket är utrustat med kyl och frys, spis och köksfläkt. Plats finns för ett stort matbord för minst fyra personer.

Sovalkov
Lägenheten har en egen sovalkov där du får plats med en större enkelsäng. På väggarna finns även ett praktiskt konsolupphängningssystem för förvaring och du kan smidigt stänga igen alkoven med draperier.

Badrum
Badrummet är rymligt och försett med dusch, vask, spegelskåp, wc samt snygga hyllor för förvaring. Badrummet har en ljus våtrumstapet och plastmatta på golvet.
Mitt i city på bästa läge finner ni här en praktiskt planerad vindslägenhet med sovalkov, takfönster och ingen insyn. Låg avgift i en finansiellt stabil förening. Välkomna på visning!

Förening

Stora Nygatan 22

Förening

Brf Altonahuset

Allmänt om föreningen

Brf Altonahuset bildades 2004 och består av två bostadshus. Ett på Altonagatan 4 och ett på Stora Nygatan 22 och 24. I föreningen finns 47 lägenheter, varav 3 lägenheter upplåts med hyresrätt. Föreningen har även 7 hyreslokaler som hyrs ut till olika affärer, en verkstad samt ett dagis. Byggår 1963. Fastigheten ligger i ett lugnt och skyddat läge i centrala Malmö med gångavstånd till nästan allt du behöver. Föreningen har sedan tidigare varit en oäkta förening vilket medfött speciella skatteregler dock har föreningen ansökt om att bli äkta förening. Föreningen kommer att deklarera som äkta förening för skatteår 2016, därefter ska Skatteverket godkänna denna deklaration.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I huset finns två tvättstugor belägna i källaren renoverade 2005. Föreningen har en tvättstuga med 2 tvättmaskiner och en torktumlare, en mindre tvättstuga med en tvättmaskin och en torktumlare, samt ett torkrum. Tid bokas med en cylinder på tavlorna utanför tvättstugan. Tvättider går att få dygnet runt med fyra bokningsbara tvättider mellan 08.00 - 01.00 samt obokningsbara tider mellan kl 01.00- 08.00. Cykelförråd i källaren finns. Det finns en gemensam innegård. Dagiset som hyr lokal på gatuplan har innergården på vardagar 07-17. Längs med det andra huset finns det en grillplats med fina utemöbler. Cykelgarage: Cyklar och mopeder ska förvaras i cykelgaraget eller parkeras i cykelställen utanför.

PARKERING
I källarplan finns föreningens garage med cirka 15-20 platser. Det kostar ca 700kr/mån.

KABEL-TV & BREDBAND
Föreningen är gruppansluten till Tele 2 med 100/100 Mbit, obligatorisk kostnad är 150 kr/mån. Basutbudet av kabel-tv via Com hem ingår i månadsavgiften.

RENOVERINGAR
Vatten och avloppsstammarna är i ok skick nu, ligger långsiktigt i underhållsplanen att renoveras.
Elen är i ok skick.
Tak byttes 2012.
Fasaden är i ok skick.
Fönster är bytta 2007. I vindslägenheterna är fönsterna bytta 2014.

PLANERADE RENOVERINGAR
Balkongdörrarna ska bytas. (även sovrumsfönstret i denna bostad)

PLANERADE AVGIFTSHÖJNINGAR
Föreningen har i dagsläget inga planer på att höja månadsavgiften inom den närmsta tiden.

För mer information se föreningens hemsida: www.brfaltonahuset.se. För mer information om oäkta förening se skatteverkets hemsida: www.skatteverket.se

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter