Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Södra Förstadsgatan 36B

Centrum Malmö

2 695 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Södra Förstadsgatan 36B

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 64,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 3204
Våning 2 av 5, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 695 000 kr
Avgift: 2 083 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv
Tillträde Enligt överenskommelse
Allmänt Andelstal: 0,0125380
Andelstal årsavgift: 0,84976

Till lägenheten hör ett förråd

Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 150:-/månaden för bredband. Den totala avgiften blir då 2233:-/månaden.

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration
Utfärdad den 15 maj 2009
Energiprestanda: 124 kWh/m² (Atemp) och år
På fantastiskt läge precis invid Malmös gågata finner vi denna varsamt renoverade 2-rumslägenhet om 64 kvadratmeter. Ta dig ut genom porten och direkt finner du utbudet av stadens butiker, caféer och restauranger. Mer centralt blir det inte. Lägenheten är genomgående och belägen på andra våningen med balkong i soligt läge samt stor terrass från köket, vilket skapar ett härligt ljusflöde till bostaden. Renoverat och modernt kök, badrum och ytskikt möter det charmiga brädgolvet och stuckaturerna och takhöjden. Varmt välkomna på visning!

HALL: Genom ytterdörren träder vi in i den rymliga entréhallen, avhängning till vänster om dörren. Vita väggar och vackert brädgolv.

KLÄDKAMMARE: Stor klädkammare i hallen som sväljer mycket förvaring.

KÖK: I anslutning till hallen ligger det luftiga köket. Här möts vi av brädgolv även här, vita väggar samt två härliga fönster. Utrustning i form av ugn, spis, kyl/frys, diskmaskin. Här finns gott om plats för matbord för upp till 6 personer. Stor terrass mot gården skapar ett extra rum under sommarhalvåret, riktigt lyxigt!

SOVRUM: I anslutning till hallen ligger ett av lägenhetens sovrum, samma brädgolv ligger här och väggarna är vita. Utrymme finns för såväl dubbelsäng som förvaringsmöbel. Härlig "på-plats-byggd" garderob med gott om förvaring. Direkt anslutning till balkongen i soligt söderläge.

VARDAGSRUM: Stort vardagsrum med plats för både sittgrupp och matsaldel för den som önskar. Här liksom i övriga lägenheten ligger trägolv. Väggarna är ljusa och höjden i taket ger en skön rymd.

BADRUM: Renoverat och mycket fräscht badrum inrett i stilrena färger. Golv i en grå ton och väggar bestående av vita plattor. Dusch, wc, handfat och spegel. Smart förvaringsskåp.

Förening

Södra Förstadsgatan 36B

Förening

Brf Centralpalatset

Allmänt om föreningen

Brf. Centralpalatset bildades den 6 november 1988 och efter många års arbete kunde föreningen köpa fastigheten den 1 oktober 1996. Föreningen består av 47 bostadsrättslägenheter, 4 bostadsrättslokaler och en gästlägenhet. Därtill har föreningen 3 hyreslägenheter och 1 hyreslokal. Förvaltare: SBC. Läs gärna mer på http://centralpalatset.net/

HUSETS SKICK
Fönstren - Renoverade 2008
Vattenstammar - Bytta 1976
Avloppsstammar - Bytta 1976
Fasad - Tvättad och stombehandlad
Balkonger - byggda 2000 och har enskilda reparationsfonder

TV OCH BREDBAND
Kabel-tv ingår i månadsavgiften. Bredband levereras av Ownit och är ett obligatoriskt tillägg på avgiften om 150: - (100mbit).

ÖVRIGA UTRYMMEN
Gästlägenhet finns i föreningen samt tvättstuga för samtliga att nyttja.

Ovanstående uppgifter har inhämtats av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter