Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Södervärnsgatan 3A

Malmö

1 795 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Södervärnsgatan 3A

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 62,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr
Våning 3 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 795 000 kr
Avgift: 3 329 kr/mån inkl. värme, vatten och bredband 100/100
Driftskostnad 2 060 kr/år
varav
El: 2 060 kr
Beräknat antal pers: 3
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1964
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
På lugn adress nära Möllevångstorget presenteras denna tvåa, belägen på 3:e våningen med underbart ljusinsläpp och hiss. Bostaden är totalrenoverad 2016 och bjuder på modern och trivsam inredning. Här är det bara att flytta in. HSB Brf Stenbocken är en välskött förening med underbar innergård med grillplats på trevligt läge nära butiker, restauranger, Södervärn och Citytunneln. Välkommen!


Hall
Vi möts av en stor och rymlig hall som är hjärtat i lägenheten, den leder oss in i bostadens alla rum. Vita väggar, med mörkgrå klinkers på golvet, golvvärme och spots i taket.

Badrum
helkaklat badrum i vitt med fina mosaikdetaljer i mörkt som passar utmärkt till den mörka färgen på golvet. Takdusch och vikbara duschväggar optimerar platsen i badrummet.

Kök
Det mörka klinkersgolvet fortsätter in i köket som går i vitt med rostfria vitvaror. Renoverades 2016, nya och moderna vitvaror installerades i samband med detta. Underbart ljusinsläpp från stort fönster och plats för matbord.

Sovrum
Parkett på golvet och vita väggar. Bra plats för dubbelsäng samt garderober.

Vardagsrum
Parkett på golvet samt vita väggar. Spots i taket och en fondvägg som ger liv åt rummet. här finns goda inredningsmöjligheter med plats för stor soffa och även matplats om så önskas. Från vardagsrummet når vi den mysiga inglasade balkongen med trätrall på golvet. Här förlänger man värmen och plats att avnjuta sitt morgonkaffe i solens strålar.

Närområdet tillhör ett av Malmös mest populära bostadsområden och erbjuder ett mycket stort utbud både för shopping, vinbarer, caféer och restauranger. Kommunikationerna är mycket goda, härifrån tar du dig till övriga delar av Malmö samt Lund och Köpenhamn mycket enkelt. Parker, promenadstråk och cykelvägar precis utanför dörren och närhet till såväl Pildammsparken, Triangeln som Möllan! Här finns något för alla!
En topprenoverad 2:a i Malmö. Nu har ni chansen att förvärva en topprenoverad tvåa med inglasad balkong i en stabil och välskött förening med närhet till butiker, södervärn och restauranger.

Förening

Södervärnsgatan 3A

Förening

HSB Brf Stenbocken

Allmänt om föreningen

Föreningen HSB Brf Stenbocken är en certifierad, äkta bostadsrättsförening som bildades år 1964 och består av 410 st. lägenheter och 5 st. lokaler. Föreningen äger marken och den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB. Mer information om föreningen finns på: www.hsb.se/malmo/stenbocken/

HUSETS SKICK
Föreningen utför kontinuerligt löpande underhåll där behovet finns.
Tak: Delvis renoverade på 1990-talet och 2003.
Fönster: Renoverades 2003-2004.
Balkonger: Byggdes ut och blev inglasade 2003-2004.
OVK-beiktning är utförd 2016 i samtliga lägenheter och tvättstugan har setts över och i samband med det har maskiner bytts ut.
Stammar: Vattenstammar och avloppstammar ligger runt år 2020-2021 i underhållsplanen, inget är beslutat i dagsläget men föreningen planerar att se över det i framtiden.
Föreningen håller på att byta ut alla radiatorer. I denna lägenhet byttes radiatorerna i januari i år, men hela projektet i alla trappor beräknas vara klart i augusti i år.
I April - Maj startar även föreningens byte av garagebjälklag över garagen vilket innebär en helt ny gårdsmiljö.
För mer info om gjorda eller kommande renoveringar vänligen se hemsidan.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-tv: via ComHem. Basutbud ingår i månadsavgiften till en kostnad av 30 kr/månad.
Internet: Bredband finns att tillgå från Bredband 2, hastighet 100/10 Mbit. Föreningen är gruppansluten och kostnaden ingår i månadsavgiften.

EKONOMI
Föreningen planerar att göra en mindre årlig höjning av månadsavgiften på ca 2 % Detta med anledning av att undvika stora höjningar framöver. Föreningen har en mycket god ekonomi och samtliga hus är mycket välunderhållna.

EL-KOSTNAD
Föreningen har gemensamhets-el. Kostnaden för el tillkommer separat på avgiftsavin och baseras på individuell elförbrukning.

PARKERING
Det finns 243 garageplatser till en kostnad av ca 200 kr/mån och 126 parkeringsplatser till en kostnad av 150 kr/mån, till dessa är det separat kö. Ingen kö i garaget, enligt föreningen.
Det finns två upp- och nergångar till garagen, dessa är placerade vid Södervärnsgatan 3 och Bangatan 4.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har en otroligt lummig och parkliknande trädgård med grillplatser och lekplats. Det finns fyra gemensamma välutrustade tvättstugor. I källaren finns även cykelrum. På Ahlmansgatan 20 C finns en motionslokal och bastu. Årskort säljs på vicevärdskontoret. Även hobbyrum (Bangatan 4 D) och studielokal/bibliotek (Sofielundsvägen 23 D) finns att tillgå för föreningens medlemmar. Två sopsorteringsrum, varav ett för grovsopor, finns på innergården.

VAKTMÄSTARE & FASTIGHETSKONTOR
Vaktmästeriet ligger med ingång i garagenedfarten på Södervärnsgatan 3 och är öppet måndag - fredag 9.30 - 10.00. Fastighetskontoret ligger på Ahlmansgatan 20 b och är bemannat, onsdagar 17.30 - 19.00.

DRIFT
Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för exempelvis el och hemförsäkring. Denna kostnad är individuell för den boende. Fråga fastighetsmäklare för mer information.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2019-01-14. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter