Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Sergels väg 5A

Ribersborg MALMÖ

2 495 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Sergels väg 5A

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 53,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1214
Våning 2 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 495 000 kr
Avgift: 3 833 kr/mån inkl. värme, vatten, kabel-tv och internet. Månadsavgiften är 3 678 kr/ mån och det tillkommer sedan obligatoriska tillägg för kabel-tv om 75 kr/mån och internet om 80 kr/mån. Total månadsavgift: 3 833 kr/mån.
Andel i föreningen: 0,67212%
Andel av årsavgift: 0,71997%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Till lägenheten hör ett källare - och ett vindsförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1952
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 30 november 2015
Energiklass: F
Primärenergital: 150 kWh/m² och år
På utmärkt läge har ni denna smakfulla och välskötta tvårumslägenhet. Här erbjuds allt från renoverat kök, helkaklat badrum och en härlig balkong. Dessutom är det en välplanerad planlösning med rymliga rum och gott om förvaring.

Hall

Välkomnande hall med avhängningsmöjlighet och en stor dubbelgarderob med spegelskjutdörrar. Parkettgolv och vita väggar.

Badrum

Helkaklat badrum med ett vackert mosaikgolv, kaklade väggar i vitt och en fondvägg i svart. Badrummet är utrustat med WC, handfat med kommod, spegelskåp, spotlights i tak samt dusch med glasväggar.

Kök

Stilrent kök som renoverades 2018, här finns gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Skåp och luckor i vitt, bänkskiva i grå laminat och stänkskydd i vitt kakel. Det erbjuds köksutrustning som induktionshäll, kombinerad ugn och mikrovågsugn, kolfilterfläkt, integrerad diskmaskin samt kyl och frys. Laminatgolv och vita väggar.

Sovrum

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober med skjutdörrar. Heltäckningsmatta och vita väggar.

Vardagsrum

Ett väl tilltaget vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord. Här finns även utgången till den trevliga balkongen som erbjuder förmiddagssol. Parkettgolv och vita väggar.

Smakfull tvårumslägenhet med härlig balkong!

På utmärkt läge har ni denna smakfulla och välskötta tvårumslägenhet. Här erbjuds allt från renoverat kök, helkaklat badrum och en härlig balkong. Dessutom är det en välplanerad planlösning med rymliga rum och gott om förvaring.

Här bor du på lugnt och omtyckt läge med närhet till grönområden, hav och Malmö centrum. Området erbjuder även ett bra utbud av caféer och restauranger. Varmt välkomna på visning!

Förening

Sergels väg 5A

Förening

Brf Hanaholm 1

Allmänt om föreningen

Brf Hanaholm 1 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2005. I föreningen finns 120 lägenheter, varav 8 lägenheter upplåtes med hyresrätt och 1 används som gästlägenhet. I föreningen finns även 6 hyresrättslokaler. Tillhörande adresser är Sergels väg 5A-C, Tessins väg 12 och Killian Zollsgatan 21A-B. Föreningen äger fastigheten (köptes 2009). Ekonomisk förvaltning sköt via Bredablick.

RENOVERINGAR
Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2019.

2020 - Gemensam el införskaffades.
2020 - Renovering av fönster.
2019 - Dränering av garage samt gård.
2018 - Takrenovering.
2016 - Relining av avloppstammar, bottenplattor samt byte av vattenstammar. OVK-besiktning.
2014 - Relining utförd på Kilian Zollsgatan samt Sergels väg, fiber installerat via Bredbandsbolaget, ventilationsåtgärder där samtliga ventiler och frånluftsdon kontrolleras. Godkänd OVK.
2011 - Viss takrenovering, målning av källargångar och trapphus, underhåll av gårdar.
2010-2011 - Badrumsrenovering, underhåll av balkonger, el omdraget, nytt taggsystem installerat.
2004 - Installation av säkerhetsdörrar.

Pågående renovering:
Föreningen håller just nu på att renovera fönsterna.

Kommande underhåll/renoveringar:
Föreningen planerar att fräscha upp gården under våren 2021. I dagsläget är inga vidare beslut tagna.

EKONOMI
Föreningen höjde avgiften senast med 2 % 2015-01-01. I dagsläget finns inga avgiftsförändringar planerade.

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 190 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 476 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2021.

BOSTADSRÄTTSTILLÄGG
Föreningen har inkluderat bostadsrättstillägget i sin försäkring. Detta innebär att den enskilde bostadsrättsinnehavaren inte behöver ha detta tillägg till sin hemförsäkring.

PARKERING
I föreningen finns 69 garageplatser (kostnad ca 250-500 kr/månad), 6 parkeringsplatser (kostnad ca 500 kr/månad) samt 9 MC-platser (ca 220 kr/månad). Kösystem tillämpas. I övrigt rådet boendeparkering i området. Maila garage@hanaholm1.se för köplats och info.

TV/INTERNET
TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Comhem. En obligatorisk kostnad tillkommer till månadsavgiften om ca 75 kr/månad.
Internet: Leverantör: Comhem eller Bredbandsbolaget. En obligatorisk kostnad tillkommer till månadsavgiften om ca 80 kr/månad.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns 5 tvättstugor, varav tre är belägna i källaren på Sergels väg 5 och 2 i källaren på Kilian Zollsgatan 21. Tessins väg 12 är sammankopplad med Sergels väg 5 via en kulvert i källaren. Tillgång till alla 5 tvättstugor finns.

I föreningen finns en samlingslokal som kan användas för fest, kalas, middag, övernattning eller liknande och kostar 300 kr per dygn. Det finns även en gästlägenhet. För övernattning ska i första hand gästlägenheten bokas. Denna kostar 350 kr/dygn på vardagar och 400 kr/dygn på helger.

Cykel- samt barnvagnsrum finns i källaren.

I föreningen finns även en trevlig innergård med sittplatser och lekyta för de små.

ÖVRIGT
Föreningen godkänner delat ägande, med kravet att minst en delägare ska bo i lägenheten och minsta ägarandel om 10%. Föreningen godkänner inte juridisk person som medlem.

För mer info, se föreningens hemsida http://www.hanaholm1.se/

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter