Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Serenadgatan 42

Almvik/Högaholm Malmö

895 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Serenadgatan 42

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 62,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 447
Våning 2 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 895 000 kr utgångspris
Avgift: 3 494 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv, el
Andel i föreningen: 0,08668%
Andel av årsavgift: 0,08668%

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration
Utfärdad den 25 januari 2010
Energiprestanda: 176 kWh/m² (Atemp) och år
På ett attraktivt och tyst läge ligger detta inbjudande hem där den tilltatalande disponeringen och skicket gör sig påmint!
Stilrent och renoverat hem som bjuder på en välplanerad planlösning som kombineras med smakfulla materialval. Här har ingenting lämnats åt slumpen utan här går både stil och funktion hand i hand. Med genomgående laminatgolv i kombination med vita väggar så känns denna lägenhet både ljus och rymlig. Stilrent kök i vitt som matchas smakfullt med ljust kakel och massiv arbetsbänk. Badrummet är renoverat och är helkaklat med dusch. Välplanerad planlösning med stora härliga rum och balkong i optimalt västerläge med utsikt över den gröna innergården! Varmt välkomna på visning!

Ett lugnt område med närhet till det mesta. Med dagis och lekplats ett stenkast bort, samt skola och fritids i närheten är det här det perfekta boendet för familjen. Här finner ni även bra busskommunikationer och förbindelser via motorväg. Närhet finns till Mobilia, Emporia, Hyllie samt Köpenhamn m.m. I föreningen finns tillgång till både garage och parkeringsplats, samt möjlighet att nyttja gym och hobbyrum. I källare finns även cykel och barnvagnsrum.

Lägenheten disponeras enligt följande;

HALL
Möblerbar och ljus hall med goda avhängningsmöjligheter för hela sällskapet. Via hall når Ni alla rum. Väggarna är ljusa och på golvet ligger en ljus laminat.

KÖK
Modernt kök med vit skåpinredning som matchas smakfullt med ljust kakel och mörkare arbetsbänk. Här kan kocken njuta av dess goda arbetsyta samt generösa förvaringsmöjligheter. Köket bjuder på stor yta och har plats för matbord åt sex personer. Köket är utrustat med spis med häll,ugn, inbyggd mikrovågsugn, kolfilterfläkt, diskmaskin samt fristående kyl och frys. Väggarna är vita och på golvet finner ni ljus laminat.

VARDAGSRUM
Luftigt och stort vardagsrum med stora fina fönsterpartier. Här är väggarna ljusa och på golvet ligger laminatgolv. Plats för både soffgrupp och matplats om det så önskas.

SOVRUM
Sovrum med laminatgolv och ljusa väggar. Här finner ni utgång till den inglasade balkongen i optimalt västerläge. På den inglasade balkongen finns det gott om plats för möblemang, härifrån har man utsikt mot gård med lekplats samt grönområde.

BADRUM
Fräscht badrum utrustat med badkar, tvättställ med spegelskåp och wc.

Ett boende Ni inte får missa! Varmt välkomna på visning!
Totalrenoverad skönhet på lugnt och eftertraktat läge! På ljusa och väldisponerade kvadratmeter bor du med närhet till shopping, kommunikationer och grönområden. Lägg där till en inglasad balkong i optimalt västerläge samt en välskött och stabil förening. Välkommen hem!

Förening

Serenadgatan 42

Förening

HSB BRF Högaholm i Malmö

Allmänt om föreningen

HSB Brf Högaholm är en äkta förening som består av 994 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. De är uppdelade på 17 hus med 68 trappuppgångar. Det finns 1 st lokal i föreningen. Marken upplåts med tomträtt som planeras omförhandlas 2030. Föreningen betalar alla medlemmars bostadsrättstillägg i hemförsäkringen.

FASTIGHETENS SKICK:
Vatten- och avloppsstammar: Spolade 2006
Tak: Takpappen byttes 2009
Fasad: Plåtdelarna ommålade under 2011
Trapphus: Postboxar har monterats. Passagesystem med tag och kod installerades 2008
Balkonger: Renoverades 2009

Tidigare underhåll och investeringar av betydelse:
Omläggning av gångbanor i utemiljön
Fjärravlästa individuella mätare avseende värme, vatten och el har installerats
Nybyggnation av 3 st nya miljöhus har gjorts
Tvättstugor har utrustats med elektroniskt bokningssystem
Stolpbelysning (lågenergi).
Sanering av vattensystemet.
Inkoppling av UV-ljus samt filter på inkommande vatten för att säkra vattenkvalitén.
Samtliga tvättstugor utrustades med nya maskiner under 2017.
Trapphusen målades under 2017.

Följande underhåll planeras för de kommande åren:
2019/20 Hissar

TV OCH INTERNETANSLUTNING:
Föreningen är ansluten till kabel-TV via ComHem. För utbud och aktuella priser hänvisar vi till deras egen hemsida: www.comhem.se.
Internet: Föreningen är ansluten till ComHem och du kan få Internetanslutning via uttag i väggen. För aktuella priser och övrig information se: www.comhem.se. Föreningen är även ansluten till HSB Bolina. För aktuella priser och övrig information se: www.hsb.se

ÖVRIGA UTRYMMEN:
Två tvättstugor i källaren med nytt elektroniskt bokningssystem. Cykelrum, hobbyrum och barnvagnsrum finns i föreningen.
En bastu, motionslokal och festlokal finns också till medlemmars förfogande efter bokning. Gym och festlokal renoverade 2008.

PARKERING:
I föreningen finns 560 p-platser, de går att hyra för 75 kr/mån. I dagsläget är det kö till samtliga. I föreningen finns även 406 garageplatser. Plats går att hyra till en kostnad om ca 200 kr/månad. Även här är det kö. Det finns även parkering i området.

GÅRDSPLATS/INNERGÅRD:
Grönskande innergård mellan husen. Sittplatser, lekplatser och miljöhus finns.

AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR:
Avgiften höjdes med 2% den 1/1- 2018.
Föreningen planerar mindre index-höjningar varje år istället för större höjningar enskilda år.

ÖVRIGT:
Fördelningsmätning för värme, vatten och el har installerats vilket innebär att du betalar endast för det som du själv förbrukar. Mätare är installerade i lägenheterna och läses av digitalt av föreningen. Du kommer att kunna följa din förbrukning på nätet och därigenom kunna påverka din kostnad.

Den slutliga köparen är medveten om att månadsavgiften består av en fast del och en rörlig del. Den rörliga delen står i direkt relation till aktuell förbrukning av värme, vatten och el och kan över en period variera beroende på bland annat årstid och förbrukning. Använder du t.ex. mindre el än vad som debiteras, så får du pengar tillbaka och om du använder mer så debiteras man den delen som fattas.

För mer info se föreningens hemsida: http://hsb.se/malmo/hogaholm

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2018-01-29. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter