Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Scaniaplatsen 5 (GAMLA)

Västra Hamnen Malmö

2 795 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Scaniaplatsen 5 (GAMLA)

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 74,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 43
Våning 4 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 795 000 kr
Avgift: 4 528 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv
Andel i föreningen: 7,20549%
Andel av årsavgift: 7,20549%
Driftskostnad 6 000 kr/år
varav
El: 6 000 kr
Allmänt Källarförrådet är i garageplan under huset och är ca 5kvm stort.

Byggnad

Byggnadsår 2004
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Lägenheten välkomnar dig med en fantastisk panoramautsikt över havet och för er som söker ett ljust boende med optimal och öppen planlösning intill havet har funnit rätt. Genomgående i bostaden finner ni vackert ekparkettgolv och släta ljusa väggar med stilrena materialval.

Vidare finner ni ett master bedroom med inbyggd garderob med skjutdörrar, balkong och bredvid ett stort helkaklat badrum. Gästrum som kan disponeras som arbetsrum eller barnrum och öppen planslösning mellan vardagsrum och kök. Det finns ingen störande trafik utanför huset och havet och dess promenadstråk är bara några steg från porten. Området bjuder på många mysiga caféer och restauranger och spännande arkitektur. Välkomna att utforska område och bostad!

Lägenheten disponeras enligt följande:

--- Entré: mörkgrå klinkers och vita släta väggar. Här får ni enkelt plats för en avhängnings yta samt får fin överblick av hela lägenheten. Till vänster finner ni inbyggda garderober med spegelskjutdörrar för förvaring.

--- Kök: Ljust kvalitetskök med spisfläkt,induktionshäll, inbyggd mikrovågsugn, inbyggnadsugn, diskmaskin samt kyl och frys i rostfritt. Mörk bänkskiva och ett fönster ovan arbetsbänk som ger extra ljus.

--- Vardagsrum: vardagsrummet är sammanslutet med köket och har en fantastisk utsikt över havet. Ekparkett och vita väggar. Mörka rullgardiner medföljer köpet.

--- Badrummet är rymligt och stort till ytan. Här blir morgonbestyren enkla. Väggarna är i vitt kakel och golvet består av mörkblå mosaik. Badrummet erbjuder praktisk kommod, badkar, tvättmaskin och torktumlare.

--- Master Bedroom: är behagligt och vänt mot den stillsamma innergården. Här är väggarna vita och på golvet ligger ekparkett. Ett sovrum där man enkelt får plats med både dubbelsäng och gott om förvaring som ges i en inbyggd garderob. Utgång till balkong med morgonsol.

--- Sovrum/Gästrum/Barnrum/Arbetsrum: rummet kan disponeras olika beroende på behov. Vita väggar och ekparkett, samt garderob för förvaring.
Lägenheten välkomnar dig med en fantastisk panoramautsikt över havet. För er som söker ett ljust boende med optimal och öppen planlösning nära havet har funnit rätt. Genomgående i bostaden finner ni vackert ekparkettgolv och släta ljusa väggar med stilrena materialval.

Förening

Scaniaplatsen 5 (GAMLA)

Förening

brf Lillgrund

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter