Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Sandbackegatan 10C

Kirseberg MALMÖ

1 095 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Sandbackegatan 10C

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 51,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 140
Våning 2 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 095 000 kr
Avgift: 3 901 kr/mån
Andel av årsavgift: 0,3952%
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1946-1949
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 31 januari 2019
Energiklass: F
Energiprestanda: 137 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 171 kWh/m² och år

Hall

Från hallen nås alla bostadens rum. Här finner vi även förvaring i form av en inbyggd garderob. På golvet ligger klinker och väggarna är målade i blå ton med en tapetserad vägg i svart och vitt mönster.

Kök

Kökets luckor går i en blå kulör med vitt kakel och en bänkskiva även den i en blå/grå ton. Det erbjuds även god förvaring och plats för matbord. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger en ljus plastmatta Köket är utrustat med diskmaskin, spishäll, fläkt samt ugn.

Badrum

Badrummet är i äldre skick, utrustat med dusch, wc, handfat och spegelskåp. Väggarna är målade i grått och på golvet ligger en plastmatta.

Vardagsrum

Vardagsrummet är ljust och luftigt med ett generöst fönsterparti. Här finns plats till en mysig soffhörna samt en trevlig matplats. Från vardagsrummet når vi även balkongen som ligger i ett härligt västerläge där varma kvällar kan avnjutas! Väggarna är vita och på golvet ligger parkett.

Sovrum

Sovrummet är lugnt placerat med fönster in mot gården och rymmer utan problem en stor dubbelsäng med tillhörande sängbord. Här finns även en rymlig inbyggd klädkammare. Väggarna är vita och golvet är ljus laminat.

Trivsam 2:a på Kirseberg!

På andra våningen i stabil förening mitt på Kirseberg finner vi denna trevliga tvårummare med genomgående planlösning och stor balkong i västerläge. Här erbjuds ett fräscht kök där man valt att behålla den äldre känslan, gott om förvaring och plats för ett matbord. Badrummet erbjuder renoveringsmöjligheter och förvaring i bostaden lämnar inget mer att önska med två klädkammare. Sovrummet vetter mot gården och vardagsrummet är ljust och luftigt. Härifrån nås den väl tilltagna balkongen där man kan njuta av många härliga dagar och kvällar.

Kirseberg är en lugn och härlig stadsdel på behagligt avstånd från stadens puls och ger en känsla av en stad i staden. Med flertal grönområde såsom Beijerspark som har ett myllrande sommarliv med ett flertal tillställningar och festivaler som hålls där. Parken har även ett mysigt café där man kan avnjuta livemusik. Vid östra sommarstaden med sitt grönskande koloniområde finns bevarad tågräls där man kan umgås och cykla dressin. Kirseberg har även ett stort utbud av matbutiker samt pubar och caféer.

Välkommen på visning!

Förening

Sandbackegatan 10C

Förening

HSB Brf Huggaren

Allmänt om föreningen

HSB:s Brf Huggaren i Malmö är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 257 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. I föreningen finns även 4 lokaler varav 1 upplåts med bostadsrätt och 3 med hyresrätt. Dessa är fördelade på 11 stycken bostadshus och 33 trappuppgångar. Tillhörande adresser till föreningen är Rantzowgatan 9A-C, 11A-B, Sperlingsgatan 7A-C, 9 A-C, Vattenverksvägen 36A-C, Sandbackegatan 5A-C, 7-8 A-C, 10A-C, Sandbackegången 3A-B och 4A-D. Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB.

Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Andelsavgift i HSB kostar 500 kr/person och en årsavgift tas ut första året om 300 kr/hushåll.

Tv och bredband

Föreningen är ansluten till kabel-TV via ComHem, grundutbudet ingår i avgiften, samt bredband via fiberuttag via Bredband 2.

Parkering

I föreningen finns 4 parkeringsplatser för MC som kan hyras till en kostnad om cirka 50 kr/månad. Kösystem tillämpas. I övrigt råder parkering enligt områdestaxa.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Föreningen har inte planerat för några förändringar av månadsavgiften.

Renoveringar - utförda och planerade

Föreningen följer en underhållsplan som uppdateras årligen.

2020 relining av samtliga avloppsstammar.
2019 upprättades ny energideklaration.
2018 målades föreningens entréer, taggsystem installerades i samtliga portar samt gruppavtal för bredband tecknades.
2014 slutfördes utbyte av utrustning i värmecentralerna.
2013 tilläggsisolerades alla vindar.
2010 totalrenoverades den stora gemensamma tvättstugan.
2009/2010 renoverades de putsade fasaderna och tegelfasaderna har även åtgärdats.
2008 renoverades föreningens bastu och solarium, som ligger i anslutning till tvättstugan.
2004 installerades säkerhetsdörrar.
1999/2000 lades taken om.
1996/1998 byttes vattenstammarna samt fönstren och badrummen renoverades i föreningens lägenheter.
1996/1997 installerades nya elledningar med jordfelsbrytare.
1994-1998 renoverades samtliga balkonger.
1990 byttes samtliga fönster.

Kommande/planerade renoveringar:
Pågående är intrimning av värmesystemet.

Övrigt

Tvättstugan ligger intill adressen Sandbackegatan 8. Den är gemensam för alla boende i föreningen. Här finns 4 stationer med 2 tvättmaskiner, 1 torkskåp och 1 torktumlare på varje station. Dessutom har föreningen en extra drop-in-tvättmaskin och torktumlare, det finns även en matt/stortvättsmaskin med tillhörande torkskåp. Tvättmaskinerna är självdoserande vad gäller tvättmedel. Bokning av tvättider sker via digitalt via internet.
I anslutning till tvättstugan ligger föreningens relaxrum med TV, bastu och solarium. Detta kan föreningens medlemmar nyttja genom en deponering om 200 kr hos styrelsen.
I föreningen finns plats för cyklar och barnvagn i källaren.
I föreningen finns det flera härligt grönskande uteplatser/innergårdar med grillmöjligheter och utemöbler.

För mer information se årsredovisningen samt föreningens hemsida: www.hsb.se/malmo/huggaren

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening (2021-03-30) samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen, liksom information rörande lediga p-platser, kommande underhåll/renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Den slutliga köparen uppmanas även att noggrant undersöka lägenheten och att läsa igenom den juridiska köparinformationen.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Föreningen innehar marken med äganderätt.

Området

I norra delen av Malmö finner vi det lummiga området Kirseberg, även kallat för "Backarna". Här bor du på behagligt avstånd till centrum i vad man skulle kunna kalla den lilla staden i storstaden. Det finns även ett utbud av såväl förskolor som grundskolor i området. Områdena Segevång, Valdemarsro, Bulltofta och Johanneslust ingår i Kirseberg, och erbjuder en härlig variation av både hus och höghus från olika tidsepoker.

Närservice

I området finner vi både caféer, restauranger, pizzerior, matbutiker och bibliotek. På sommaren finns det möjlighet att svalka sig på Segevångsbadet eller insupa solens strålar i bland annat Beijers Park. Närhet till Bulltofta motionsanläggning, med styrketräningshall och styrketräningsplats utomhus samt dess stora rekreationsområde i Bulltoftaparken full med motionsspår. Precis öster om Inre Ringvägen finns även möjlighet till långgolf på Malmö Burlöv golfklubb

Kommunikation

Förutom bekvämt cykelavstånd till city finns även goda kommunikationer genom busslinje 4, 31 och Östervärns tågstation.

Övrigt

I Kirseberg finns mysiga gator, gränder, småhus och en mängd vackra parker, såsom Beijers Park, utspritt över stadsdelen. Närheten till grönska, promenad eller joggingstråk är därför aldrig långt borta.

Bilder

Visa alla

HitCounter