Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

S:t Johannesgatan 3E

Triangeln/Rådmansvången Malmö

4 495 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

S:t Johannesgatan 3E

Antal rum 3 rum
Boarea 90,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr E1703
Våning 8 av 8, hiss finns
Ekonomi Pris: 4 495 000 kr Föreslagen budstart
Avgift: 4 424 kr/mån I avgiften ingår värme, V/A och bostadsrättstillägg. Ett obligatoriskt tillägg om 229 kr/månad för Triple play via Telia som avser kabel-TV, bredband via fiber och IP-telefoni.
Andel i föreningen: 1,1107%
Tillträde Enligt överenskommelse.
Pantsatt Ja
Allmänt Till lägenheten hör ett förråd 7 kvm (på yttergård plan 4 precis utanför ingången, uppvärmt + egen ingång)

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration
Utfärdad den 2 december 2016
Energiklass: -
Energiprestanda: 91 kWh/m² (Atemp) och år

Hall/Entré

Vi möts av en välkomnande entré med klinkergolv och vita väggar. Goda avhängningsmöjligheter finns för hela sällskapet. Här återfinns även en större klädkammare med goda möjligheter till förvaring. Vidare in i den rymliga och delvis möblerbara hallen finner ni ekparkett på golvet samt vita väggar.

Kök/Vardagsrum

Det stora, luftiga och ljusa vardagsrummet med inbjudande öppen planlösning är integrerat med det moderna köket. Här väller ljuset in från de stora fönsterna och sprider sig vidare tack vare lägenhetens genomgående generösa takhöjd. Detta bjuder på en rejäl yta att umgås med både familj och vänner på. Det exklusiva köket från Marbodal i vitt matchas smakfullt med grå arbetsbänk och kakel. Rejäl arbetsyta och generösa förvaringsmöjligheter finns. Vitvaror komplett i form av integrerad diskmaskin, induktionshäll, fläkt, ugn, mikrovågsugn samt kyl/frys (samtliga vitvaror från 2013). Även här genomgående ekparkett och vita väggar. Vill man kan en vägg enkelt sättas upp för att skilja kök från vardagsrum, endast fantasin sätter gränserna. Från vardagsrummet finner ni utgång till balkong med optimalt söderläge - här kan många härliga dagar avnjutas blickandes över en lugn innergård och med tydlig avskildhet från stadens brus, med sol från förmiddag till kväll. Här finns även ett praktiskt förråd för extra förvaring. Till vänster ser man den vackra S:t Johannes kyrka, rakt fram kan man skåda Öresundsbron (ofta fint upplyst när det mörknar) och till höger har man fri sikt mot Turning Torso och havet. Många kvällar bjuds det här på en solnedgång som lämnar en vacker himmel i alla färger.

Badrum

Modernt badrum, helkaklat och stilrent med grå klinker och vitt kakel. Här finner vi både tvättmaskin och torktumlare med praktisk bänk samt rymliga skåp. Alla bekvämligheter som man kan tänkas behöva! Generös storlek med stor dusch och tvättställ med ytterligare förvaring.

Sovrum

Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och mer därtill om så önskas! Inbyggd garderob finns, och även här finner vi vita väggar och ekparkett. Här får vi en fantastisk vy över Malmös takåsar.

Sovrum

Ännu större sovrum med ekparkett på golv samt vita väggar. Även här utsikt över takåsarna. Utöver flera rymliga inbyggda garderober finns även en stor walk-in-closet.

Ett boende utöver det vanliga, på oslagbart cityläge!

Äntligen har vi möjlighet att erbjuda ett cityboende utöver de flesta. Modern lägenhet med öppen planlösning, rofyllda sovrum och alltigenom fina materialval i en förening med låg avgift. Här njuter ni av lugnet mitt i stan med allt ni behöver utanför porten så som shopping, nöjen och kommunikationer! Varmt välkomna på visning!

Förening

S:t Johannesgatan 3E

Förening

BRF Kaninen 33

Allmänt om föreningen

Brf Kaninen 33 bildades 2012 och är belägen på S:t Johannesgatan 3 A - M på Rådmansvången i Malmö. Föreningens fastighet består av flerbostadshus om 5/6 våningar med 93 lägenheter och 0 lokaler. Fastighetens byggnader är uppförda 2013 av NCC Boende AB. Alla lägenheter har ett lägenhetsförråd de flesta avdelade med rutnät.

Tv och bredband

Föreningen är ansluten via fiberkabel till TV, telefon, internet bredband 10/10 och Telia Triple Play. Detta är obligatoriskt och kostnaden ingår i månadsavgiften.

Parkering

Föreningen har inga egna garage- eller parkeringsplatser. Finns dock många parkeringsplatser i området. I garaget, Triangelns köpcentra, som är beläget under föreningen finns möjlighet att hyra garageplats för personbil och MC, dock inga fasta platser. Därifrån går en hiss direkt upp till gårdsplanen och en annan går ända upp till vån. 8 i trappa A. För mer information kontakta: https://www.pmalmo.se/

Renoveringar - utförda och planerade

Då fastigheten är nybyggd finns inga renoveringar planerade. Tvätt- och badutrymmen finns i varje lägenhet. Mekanisk ventilation finns i varje lägenhet och styrs via köksfläkten. Varje lägenhet har sitt eget el-abonnemang.

Övrigt

Gästlägenhet med pentry, WC och dusch är belägen omedelbart till höger när man kommer in på gården från hissarna. Denna kan nyttjas av föreningens medlemmar till en mindre kostnad och bokas via föreningens hemsida.

Gemensamhetsanläggningen (GA:3): Fastigheten Kaninen 33 äger andelar (50%) i Gemensamhets anläggningen avseende entréer, gårdsutrymmen, trapphus, hissar, cykelförråd, miljörum samt utrymmen för fastighets skötsel, gemensamma terrasser, utrymningsvägar och vägar för transport av sopor. Driftskostnaden är budgeterad till kr 1.860.000 per år. Gemensamhetsanläggning förvaltas av SFF Boende Kaninen som ägs till 50% av Brf Kaninen 33 och 50% av Brf Kaninen 31 (höghuset och länken).

Andrahandsuthyrning: Föreningen har en restriktiv hållning mot andrahandsuthyrning. Se stadgarna.

Gård: Brf Kaninen 33 har även tillsammans med Brf Kaninen 31 en vacker innergård med vackra planteringar och sol större delen av dagen.

Hissar finns i alla trapphus. Två takterrasser finns till medlemmarnas förfogande, båda saknar toalett. Den mindre solterrassen är belägen på våning 8 ingång trappa A, ingen typ av grillning är tillåten. På den större terrassen, beläggen i höghuset våning 7 samt på gården är grillning tillåten.

Med ingångar från gården finns cykelrum och miljörum.

Fastigheten, som är tredimensionell och ligger på taket på Triangelns köpcentra är en av Malmös centralast belägna fastigheter med buss- flygbuss- och järnvägsstation utanför på torget. Med flygbuss till Sturup tar det 33 minuter. Med tåget till Kastrup tar det 19 minuter och till Köpenhamn Central 32 minuter.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter