Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Rödkullastigen 11B

Almhög Malmö

1 250 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Rödkullastigen 11B

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 69,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 21-2144-3-164-4
Våning 3 av 8, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 250 000 kr
Avgift: 4 717 kr/mån inkl värme, vatten, kabel-tv.
Andel i föreningen: 0,46373%
Andel av årsavgift: 0,46373%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1960
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 17 augusti 2017
Energiklass: E
Energiprestanda: 6494 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 131 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Strået 6

Hall

Stig in i en öppen hall med gott om avhägningsmöjligheter. Väggarna är i en vit nyans och golvet är i en mörk ton, vilket tillför en charmig kontrast. Längre in i hallen når du rymlig inbyggd garderob längs hela väggen som erbjuder optimala förvaringsmöjligheter.

Badrum

Till höger om hallen når du det helkaklade och ljusa badrummet med moderna inslag. Golvet är av klinker i en stilren grå ton och kaklet går i en vit nyans. Badrummet är utrustad med WC, tvättställ och dusch.

Kök

Vidare når du ett modernt kök med gott om plats för matbord för hela familjen. Köksluckorna går i en vit nyans och bänkskivan är i en mörkare ton. Köket pryds av ett stilrent rutigt kakel i en svart kulör. Väggarna är vitmålade och golvet är i en mörk nyans. Köket är utrustat med induktionshäll, spisfläkt, ugn, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys.

Vardagsrum

Ett öppet och socialt vardagsrum med stilrena inslag! Här får du plats med såväl stor soffgrupp som matgrupp för flertal personer. Från vardagsrummet når du ut till en trevlig balkong med gott om sällskapsyta. Väggarna går i en stilren ljusgrå kulör och på golvet vilar parkett.

Sovrum 1

Hemmets ena sovrum är rymligt med stor ingbydd garderob som ger dig optimala förvaringsmöjligheter. Väggarna pryds av en härlig ljusblå nyans och på golvet ligger parkett.

Sovrum 2

Ett sovrum med utrymme för stor säng samt förvaring om så önskas. Väggarna går i en ljusblå kulör och på golvet ligger parkett.

Modern och stilren trea med trevlig balkong!

Nu presenteras en modern trea med stilrena inslag! Ett hem med rymligt vardagsrum som erbjuder stora sociala ytor samt två välplanerade sovrum. Bostaden erbjuder genomgående modernt golv och stilrena neutrala färger på väggarna. Njut av en rymlig balkong in mot gården med gott om sällskapsyta! Boendes här har du nära till bland annat mataffärer, restauranger och skolor. En bostad belägen med goda kommunikationsmöjligheter tack vare kort gångavstånd till närmsta busstation där busslinje 8 går samt närhet till ringvägen.

Förening

Rödkullastigen 11B

Förening

Hsb:s Brf Fosiedal I Malmö

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen HSB Fosiedal är en äkta förening. Föreningen köpte huset 1960 och består av 232 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Föreningen upplåter dessutom 2 lokaler med hyresrätt. Föreningen innehar marken med tomträtt och tomträttsavgäld- avtalet gäller t o m 2022-01-01. Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB.

Tv och bredband

TV: Föreningen är ansluten till kabel-TV via Com Hem, för utbud och aktuella priser se: www.comhem.se. INTERNET: Föreningen är ansluten till Internet via HSB Bolina, för utbud och aktuella priser se: www.bolina.hsb.se/

Parkering

85 parkeringsplatser finns i föreningen. Kösystem tillämpas. Parkeringsavgiften ligger på 232kr/månad.

Renoveringar - utförda och planerade

Utförda renoveringar:
Källarutrymmena rustades med brandsläckare 2020
Ny och större cykelplats byggdes 2020
Stadgeenlig fastighetsbesiktning utreds av styrelsen och inga brister framkom 2020
Samtliga trapphus renoveras och entrédörrar byts ut 2018
Asfalterat om parkeringen bakom Rödkullastigen 2016
Radiatorbyte samt byte av tappvattenledningar 2015
Underhåll av hissar i högvåningshusen 2015
Renoveringar av källaringångar samt bastun 2015
Samtlig utrustning i tvättstugorna har bytts 2015
Gårdarna renoverade 2012
Fasaderna är omfogade 2012
Balkongerna kontrollerade 2011
Takpapp bytta på alla fastigheterna 2009
Fönster bytta till 3-glas
Säkerhetsdörrar installerade i alla lägenheterna

Avloppsstammar samt vattenstammar är planerade att renoveras 2021.

Övrigt

Två tvättstugor i källaren med två tvättmaskiner och en torktumlare i varje. Till lägenheten hör ett källarförråd.
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening (2021-08-28). Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Almhög är ett delområde i stadsdelen Fosie, Malmö. Området består av villabebyggelse från 1920-talet och flerfamiljshus från slutet av 1950-talet. I området finner man mycket grönska från dem mysiga innegårdarna och ett blomstrande villaområde.

Närservice

På Almtorget som ligger centralt i området finns viss samhällsservice med närlivs, frisör, café samt en lokal pizzeria. På området finns även en vårdcentral och förskola. Längst Västra hindbyvägen som ligger i norra delen av området finns även en biljardhall, restaurang och bilverkstad.

Kommunikation

Från hållplats Almtorget går Linje 32 som tar dig från Norra Hamnen till Käglinge. I norra delen av Almhög har vi hållplatsen Musikhögskolan som tar dig ut till Västra Hamnen eller till Kastanjegården. På 5 minuters bilavstånd når man både inre och yttre ringlinjerna vilket gör att man enkelt och snabbt tar sig till Danmark eller närliggande städer.

Övrigt

5 min cykelavstånd till ICA Maxi Stormarknad. På andra sidan Munkhättegatan finns idrottsplats och badmintoncenter. På denna sidan finns även förskola, grundskola, gymnasium samt högskola. Här ute finner ni även sydsveriges största inomhus skatepark Bryggeriet.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter