Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Rödkullastigen 10A

Almhög Malmö

795 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Rödkullastigen 10A

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 58,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 68
Våning 3 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 795 000 kr utgångspris
Avgift: 3 771 kr/mån Inkl. värme, VA, kabel-tv och bostadsrättstillägg
Andel i föreningen: 0,38206%
Andel av årsavgift: 0,38206%
Pantsatt Nej
Allmänt Areakälla: Föreningens information
Mätstandard: Okänd
Andelstal insats: 0, 38206%
Andelstal årsavgift: 0,38206%
Andel inre reperationsfond: 0 kr
Säljaren disponerar i dagsläget över: Källarförråd

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1960
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 17 augusti 2017
Energiklass: E
Energiprestanda: 113 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Kärven 3
På lugn gata bland villakvarter ges nu tillfälle att förvärva denna inflyttningsklara 2:a på tredje våningen med en fantastisk balkong i sydvästläge. Renoverat badrum, fräscht kök med större matplats och genomgående fina golv. På Rödkullastigen bor vi i stabil HSB-förening med välskötta fastigheter och lummig innergård samt goda pendlingsmöjligheter tack vare närhet till Malmös ringvägar. Varmt välkommen på visning!

Lägenhetens 58 kvadratmeter disponeras enligt följande:

HALL
Via säkerhetsdörr välkomnas vi av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter samt plats för sko- och hatthylla. På vänster sida når vi lägenhetens vardagsrum, rakt fram finner vi köket och till höger leds vi in i lägenhetens övriga rum. Avhängningsdel med mörkt klinkergolv som sedan övergår i parkettgolv kombineras med vita väggar.

KÖK
Stort och fräscht kök med gott om förvaring och arbetsyta med fönster mot lugn cykelväg. Vita över- och underskåp kombineras med bänkskiva i trä och vitt kakel ovanför köksbänken. Köket är utrustat med kyl/frys, spis med häll samt fläkt och bjuder in till matplats för cirka 4-6 personer. Vita väggar och ljust parkettgolv.

BADRUM
Stort och helkaklat badrum i toppklass, renoverat i stilrena färger. Badrummet är utrustat med badkar, tvättställ med vitt underskåp och spegelskåp ovanför samt wc-stol i vitt porslin. Väggarna är vitkaklade och dessa kontrasteras snyggt av ett mörkt klinkergolv.

VARDAGSRUM
Ett väl tilltaget vardagsrum med ett härligt ljusinflöde från det stora fönsterpartiet. I vardagsrummet finns det plats för en större soffgrupp, matplats och arbetshörna. Väggar i ljusblåa toner och parkettgolv, från detta rum når vi lägenhetens balkong.

SOVRUM
Lägenhetens sovrum ger plats åt dubbelsäng och gott om extra förvaring om så önskas. Väggar målade i ljusa färger kombineras med parkettgolv. Sovrummet får ett behagligt ljusinsläpp från fönstret som vetter mot lugn cykelväg. I anslutning till sovrummet finner vi lägenhetens rymliga klädkammare.

BALKONG
Rymlig balkong med eftermiddagssol och utsikt över grönområden.
På lugn gata bland villakvarter ges nu tillfälle att förvärva denna inflyttningsklara 2:a på tredje våningen med en fantastisk balkong i sydvästläge. Renoverat badrum, fräscht kök med större matplats och genomgående fina golv. På Rödkullastigen bor vi i stabil HSB-förening med välskötta fastigheter och lummig innergård samt goda pendlingsmöjligheter tack vare närhet till Malmös ringvägar. Varmt välkommen på visning!

Förening

Rödkullastigen 10A

Förening

HSB Brf Fosiedal I Malmö

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen HSB Fosiedal är en äkta förening. Föreningen köpte huset 1960 och består av 232 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Lägenheterna är fördelade enligt följande:
1 rok 4 st
2 rok 108 st
3 rok 104 st
4 rok 16 st
Föreningen har även 6 st lokaler. Föreningen förvaltas ekonomiskt av HSB.

HUSETS SKICK
Gårdarna renoverade 2012
Fasaderna är omfogade 2012
Balkongerna kontrollerade 2011
Takpapp bytta på alla fastigheterna 2009
Fönster bytta till 3-glas
Säkerhetsdörrar installerade i alla lägenheterna.
Byte av vattenstammar 2014.
Samtliga radiatorer i fastigheterna byttes ut under 2014/2015.
Under 2017/2018 har föreningen renoverat samtliga trappuppgångar.
Renovering av avloppsstammar utreds, i dagsläget behövs de ej renoveras. Föreningen kontrollerar detta var tredje år.
Källargångarna är färdigrenoverade och trapporna kommer att målas om under året.
Föreningen planerar att renovera hissarna i höghusen.

EKONOMI
Föreningen bedömer att de har en god ekonomi. Avgifterna höjdes den 1/1 2019 med 2%. I dagsläget finns det inga beslutade avgiftsförändringar, men styrelsen anser att avgifterna i normalfallet ska höjas lite varje år för att undvika kraftiga höjningar enskilda år framöver.
Tomträttsavtalet löper fram till 2022.
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Folksam. I föreningens fastighetsförsäkring ingår bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Två tvättstugor i källaren med två tvättmaskiner och en torktumlare i varje, dessa byts ut kontinuerligt efter behov. Finns även ett mangelrum, 2 torkrum samt ett fritidsrum. Föreningen har en bastu och ett solarium på Rödkullastigen 11A som får nyttjas av medlemmarna, det finns även en festlokal att hyra för 500kr/tillfälle. Föreningen har även en fritidslokal som har två pingisbord och ett biljardbord.

TV- OCH INTERNETANSLUTNING
TV: Föreningen är ansluten till kabel-TV via ComHem, för utbud och aktuella priser se: www.comhem.se.
INTERNET: Föreningen är ansluten till Ownit, ComHem finns också som alternativ. Bredband via Ownit finns från 99:-/månaden för 100mb/s. För aktuella priser, kontakta Ownit eller ComHem.

PARKERING
85 parkeringsplatser finns i föreningen (Kösystem tillämpas). Parkering kostar 212 kr/månaden. I föreningen finns familjeboxar som har plats för ca 6 cyklar och boxar där man kan hyra plats för bara en cykel. Gällande pris för att hyra cykelboxarna, kontakta föreningen.

ÖVRIG INFORMATION
Föreningen har rätt att ta ut en pantsättningsavgift samt en överlåtelseavgift i samband med att bostadsrätten byter ägare. Köparen måste även bli medlem i HSB Malmö. Föreningen har rätt att ta ut en avgift i samband med att bostadsrätten hyrs ut i andrahand, för stunden är avgiften 10% av basbelopp/år.

Besök gärna föreningens hemsida www.brffosiedal.se

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering