Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ribevägen 1C

Pildammarna MALMÖ

1 695 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Ribevägen 1C

Antal rum 2 rum
Boarea 54,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 21-2040-1-152-4
Våning 2 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 695 000 kr utgångspris
Avgift: 3 546 kr/mån
Andel i föreningen: 0,33167%
Andel av årsavgift: 0,33167%
Pantsatt Ja
Allmänt Hall:
Vi välkomnas in i den rymliga och funktionella hallen. På vänster sida har vi förvaringsmöjligheter i form av en stor garderob. Hallen binder stilfullt samman lägenhetens alla rum. Väggarna är målade i en ljus kulör som möter ett praktiskt klinkergolv i grå ton. Spots i tak.

Kök:
Ett mycket tilltalande kök med härliga ytor. Skåpinredning i vitt som matchas smakfullt med vitt kakel och stilren arbetsbänk i mörkare laminat. Både förvaring och arbetsytor finns det gott om. Den maskinella utrustningen består av spis med häll, kolfilterfläkt, diskmaskin samt kyl & frys. Vi finner även en inbyggd mikrovågsugn samt kaffemaskin.Väggarna är vita och på golvet ligger samma enhetliga klinkergolv som i hall. Spots i tak.

Sovrum:
Mysigt sovrum som vetter mot den härliga innergården. Här är det lugnt och skönt! På golvet vacker stavparkett och väggarna är ljusa. Även här bjuds vi på en stor garderob med vita dörrar.

Badrum:
Helkaklat badrum i stilrena färger. Handfat med förvaring undertill kombineras med spegelskåp och spotlights. En rymlig duschhörna med glasvägg, WC samt goda förvaringsmöjligheter. Pricken över i:et är den toppmatade tvättmaskinen.

Vardagsrum:
Vardagsrummet är välplanerat och ljust, precis som ett vardagsrum ska vara! Ordentlig rymd, parkettgolv och ljusa väggar. Vi möblerar enkelt med både soffgrupp och matsalsmöbel.

Inglasad balkong:
Bättre läge för en inglasad balkong är svår att hitta. Utmärkt positionerad med många soltimmar. Balkongen har utmärkt rymd där man får plats för såväl balkongmöbler som härliga växter. Här spenderar vi gärna våra lediga dagar och det är bostadens bonusrum stor under del av året. Ännu mer grönska och promenadstråk har vi en halv minut bort i Pildammsparken!

Varmt välkomna!

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration Finns för närvarande inte
Granne med Pildammsparken! Ta chansen att förvärva någonting utöver det vanliga! På ett attraktivt läge ligger detta inbjudande hem där den tilltalande disponeringen och skicket gör sig påmint! Vi presenterar stolt detta stilrena hem som bjuder på en välplanerad planlösning som kombineras med smakfulla materialval. Här har ingenting lämnats åt slumpen utan här går både stil och funktion hand i hand. Hallen ger direkt en lovande känsla med sitt ljus och rymd och här finns bra med förvaringsmöjligheter! Via hall når ni bostadens alla rum. Helkaklat badrum med dusch, ljust kök med modern köksinredning, mysigt sovrum med garderob och ett luftigt vardagsrum med utgång till en trivsam balkong i sydvästläge med fri. Lägenheten är dessutom belägen i ett av Malmös absolut mest attraktiva områden, vid Pildammsparken, med alla bekvämligheter runt hörnet, mervärde! Njut av den härliga innergården med både gräsyta och härliga uteplatser! Ett hem att trivas i! Varmt välkomna på visning!

Förening

Ribevägen 1C

Förening

Hsb Brf Ringsted I Malmö

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN
HSB Brf Ringsted i Malmö är en äkta förening som bildades 1946 då husen byggdes. I föreningen finns sju hus med sammanlagt 273 lägenheter som alla är upplåtna med bostadsrätt. I föreningen finns även en kontorslokal och ca 9 källarutrymmen som hyrs ut. Fastigheten är upplåten med tomträtt och avgälden skall omförhandlas 2020.

FÖRENINGENS EKONOMI
Föreningens nuvarande tomträttsavtal kommer att omförhandlas 2020 vilket kommer att medföra avgiftshöjningar de kommande åren. Föreningen kommer få slutgiltigt besked gällande ny avgäld i december 2018 och kan först då fastställa avgiftshöjningarna. De två senaste åren har föreningen höjt avgiften med 3%. Senaste avgiftsförändring skedde 2019-01-01, då en höjning med 3 %. Inga planerade avgiftsökningar i dagsläget. Månadsavgiften kan tänkas höjas med anledning av tomträttsavgälden som går ut 2020.

FASTIGHETENS SKICK
1987: Fönsterrenovering.
1987-89: Byte av vattenstammar i kök och badrum.
2012: Renoverades värmeväxlaren fjärrvärmen.
2013-2014: Tak- och fasadrenovering.
2013: Maskinparken i tvättstugorna byttes ut till energisnåla maskiner.
2014: Renoverades parkeringsplatserna och gångbanorna.
2015: Källarutrymme renoverades.
2015: Återställdes trädgården till ursprungligt skick men med modernare växtval.
2015-2016: Relining av avloppsstammar.
2016-2017: Renovering av trädgårdar.
2018: Uppgradering av värmecentral för att sänka kostnaderna för uppvärmning.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Cykelkällare finns samt cykelställ utanför fastigheten. Motionsrum och bastu finns att nyttja men är i dagsläget under renovering och kan ej brukas. Ett övernattningsrum finns att nyttja för medlemmarna till en kostnad av 200 kr per natt.

TVÄTTSTUGOR
Två tvättstugor finns belägna i källaren med respektive två tvättmaskiner, en torktumlare och tillhörande torkrum. Mangelrum finns.

TV- OCH INTERNETANSLUTNING
Föreningen är ansluten till kabel-TV via ComHem och basutbudet ingår i månadsavgiften.
Bredband finns att ansluta till via HSB Bolina 2.0 alternativt ComHem. Föreningen har tecknat ett nytt bredbandsavtal med Bahnhof och detta kommer att medföra en kostnad på 185kr/mån med start 1/7-2019.

PARKERING
Föreningen har 56 parkeringsplatser att hyra till en kostnad av ca 210 kr per mån, för närvarande är det kö. Boendeparkering finns i området.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Observera att dessa uppgifter kan ändras och spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen om det är något som är av särskild vikt för den enskilde.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering