Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Örsholmsgången 4a

Hästhagen Malmö

2 250 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Örsholmsgången 4a

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 78,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 91 (1002)
Våning 1 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 250 000 kr
Avgift: 4 876 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv, bredband
Andel i föreningen: 1,05472%
Andel av årsavgift: 1,05472%
Driftskostnad 4 612 kr/år
varav
El: 2 000 kr
Försäkring: 2 612 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftkostnaderna är ungefärliga och beror på val av försäkringsbolag samt elförbrukning.
Allmänt Säljaren disponerar idag över ett källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1946
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 25 november 2008
Energiprestanda: 137 kWh/m² (Atemp) och år
Mellan Kronborg, Rönneholm och Fågelbacken ligger Hästhagen, ett populärt bostadsområde i Västra Innerstaden, Malmö. Det är lika nära till Pildammsparken som Slottsparken, och Ribersborgs långa sandstrand ligger på en kort cykelturs avstånd. Här bor du granne med Kronprinsen och nära gågatan, men ändå i lugna kvarter. Fastigheterna omges av stadsmiljö medan innergårdarna är grönskande och lummiga. Det centrala läget, nära högskolan, gör att många unga Malmöbor söker sig hit.

Lägenheten är smakfullt renoverad med nytt kök och badrum, den erbjuder både balkong och egen uteplats i ett lugnt område. Perfekt placerat vid sidan av Örsholmsgången utan några stora gator i sikte. Luftiga rum, vackert stengolv i hallen och fint trägolv i övriga rum, breda fönsternischer och stora fönster ger bostaden ett härligt ljusinsläpp. Ett hem med villakänsla, välkomna på visning!

Hall:
Vita väggar och vackert marmor- och kalkstensgolv sen husets ursprung. Tidstypisk hatthylla och gott om förvaring med både avhängningsmöjligheter och stor klädkammare.

Vardagsrum:
På golvet vilar fiskbensparkett i ek och väggarna är vita. Fönster i olika väderstreck och utgång till lägenhetens balkong och alldeles egna uteplats. Plats för matbord för minst sex personer, stor soffgrupp med tv-hörna, fåtöljer och bokhylla.

Kök:
Helrenoverat kök från Ikea 2011, med vita köksluckor, vitt kakel ovan svart arbetsbänk. Praktiskt planerad med mycket förvaring och arbetsyta. Samtliga vitvaror är rostfria och består av kyl och frys, micro och ugn i arbetshöjd, inbyggd diskmaskin, infälld induktionshäll samt köksfläkt. Utrymme finns för matbord åt minst 4 personer.

Sovrum 1:
Väl tilltaget och luftigt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Fönster i två olika väderstreck, vita väggar och träparkett på golvet. I sovrummet finns inbyggda garderober med skjutdörrar.

Sovrum 2:
Rymligt sovrum med vita väggar och träparkett på golvet. Plats finns för en större säng och förvaring. Rummet kan användas enligt behov och lämpar sig för exempelvis sovrum, arbetsrum eller barnrum.

Badrum:
Badrummet är renoverat av bostadsrättsföreningen 2011 i samband med stambyte. Det är fackmannmässigt utfört och har ljusgrått golvklinker och vitt väggkakel. Stort duschutrymme, toalettstol, snygg kommod, spegelskåp och vägghängd vattenburen handdukstork.
På lugn adress i Malmös västra delar med närhet till city finner vi denna helrenoverade & genomgående gavellägenhet en halv trappa upp med balkong och egen, stor uteplats i västerläge! Snyggt renoverat badrum utfört av föreningen i samband med stambyte 2011 och toppmodernt kök. Välkommen på visning!

Förening

Örsholmsgången 4a

Förening

BRF Guldborgen

Allmänt om föreningen

Brf Guldborgen bildades 2006 och består av 103 bostadsrätter, 10 hyresrätter samt 18 hyreslokaler, varav 5 är butikslokaler resten lager. Huset byggdes 1946 och de är fördelade på tre flerbostadshus mot Köpenhamnsvägen 5 A-D, Örsholmsgången 2 A-B, 4 A-C och Edward Lindahlsgatan 20 A-B och 22. SBC sköter den ekonomiska förvaltningen. Fastigheten är upplåten med tomträtt, som ska omförhandlas under slutet av 2020.

HUSETS SKICK
Fönster: Ytterbågar bytta 1997.
Tak: Renoverades 1998.
Fasad: Plåt utbytt 1998.
Balkonger: Renoverade 1998.
El: Utbytt 2009.
Vatten- och avloppsstammar: Bytta 2010/2011. Badrum renoverades i samband med bytet av föreningen.
Innergård: renoverad 2004
Gemensamhetslokal: 2017 planerad renovering av gemensamhetslokal.
Sophantering: Återvinning finns på gården

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Tvättstuga finns i källaren. Den är utrustat med två tvättmaskiner, två torktumlare, ett torkrum samt en mangel. I källaren finns också ett cykelrum.

PARKERING
Det finns 31 garageplatser med separat kö samt 5 mc-platser. Kostnad för garage är 580 kr/mån. Separat kö tillämpas. I övrigt råder boendeparkering i området.

EKONOMI
Föreningen höjde avgiften med 2% vid årsskiftet 2016 istället för planerade 5%.

TV- OCH INTERNET
Kabel-tv: Basutbud från ComHem ingår i månadsavgiften genom ett obligatoriskt tillägg om 70kr/mån. För mer information, se www.comhem.se.
Internet: bredband via ComHem, fibernät 100/100mb. Lägenhetsinnehavaren tecknar ett separat, obligatoriskt avtal, till en kostnad av 165kr/mån.

ÖVRIGT
Föreningens hemsida: www.guldborgen.se.
Överlåtelseavgift ligger på 2,5% av prisbasbelopp, 1108 kr och pantsättningsavgift 1% av prisbasbelopp 443 kr, detta betalas av köparen.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter