Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Örsholmsgången 2A

Hästhagen/ Fågelbacken/ Slottsstaden Malmö

1 895 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Örsholmsgången 2A

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 59,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 80
Våning 4 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 895 000 kr utgångspris
Avgift: 3 887 kr/mån ink. värme, VA
Andel i föreningen: 0,77565%
Andel av årsavgift: 0,83195%
Pantsatt Ja
Allmänt Säljaren disponerar i dagsläget över: Vind- och källarförråd.
Uppgiften om vilken mätnorm som användes vid uppmätningen har inte gått att få fram.

Utöver den redovisade avgiften så tillkommer ett obligatoriskt tillägg för bredband på 165kr/månaden samt kabel-tv på 70kr/mån.

Byggnad

Byggnadsår 1946
Energideklaration
Utfärdad den 25 november 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 129 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Fredensborg 4
Under 2016 genomgick lägenheten denna totalrenovering som gett detta fantastiska resultat. Utöver ovannämnda renoveringar så har även samtliga ytskikt målats vitt, dörrfoder och sockellister bytts ut, fönster och element har vitmålats samt nya eluttag har satts in.

HALL

Välkommen in i denna stora och stilrena hall. Den lite mörkare askparketten ger en mycket fin kontrast åt de vita, släta väggarna. I hallen är taket sänkt och spotlights med dimerfunktion är insatta år 2016.

KÖK/VARDAGSRUM

Fortsatt direkt till vänster finner vi ett kök i toppklass! Köket går i vita toner som bryts av mot en mörkare träbänkskiva. Här finns induktionshäll, kolfilterfläkt, inbyggd micro, kyl/frys, integrerad diskmaskin samt varmluftsugn från IKEA (2016). Köket erbjuder även en öppen planlösning till vardagsrummet vilket skapar en luftig känsla. Den gjutna betongskivan på arbetsbänken och den ljusgrå träpanelen i vardagsrummet är pricken över i:et. Vardagsrummet ger plats åt matgrupp för ca 4 personer samt en större soffgrupp.

SOVRUM

Med vita väggar, fransk balkong, fint ljusinsläpp samt en enorm rymd finner vi detta master bedroom utan dess like! Den välbevarade fiskbensparketten finns kvar och har fått en ny lyster med mörk, matt dekorvax (2016). I sovrummet finns även en stor hörngarderob med skjutdörrar som ingår i köpet. Även i sovrummet är taket sänkt och spotlights insatta.

BADRUM

Badrummet håller även det hög klass och renoverades i föreningens regi under 2010 i samband med stambytet 2010/2011. Här är väggarna vitkaklade och bryts av mot ett svart klinkergolv med golvvärme. I badrummet finns badkar, wc, tvättställ, badrumsskåp samt handdukstork.

Guldläge i populära Slottstaden!

Mitt i Slottstaden finner vi denna otroligt charmiga tvårummare! Lägenheten är genomgående stilren med vita väggar och mörklaserad fiskbensparkett. Den öppna planlösningen samt stora fönsterpartier med fint ljusinsläpp bidrar till en luftig och härlig känsla. Varmt välkommen på visning!

Förening

Örsholmsgången 2A

Förening

BRF Guldborgen

Allmänt om föreningen

Brf Guldborgen bildades 2006 och består av 103 bostadsrätter, 10 hyresrätter samt 18 hyreslokaler, varav 5 är butikslokaler och resten lager. Huset byggdes 1946 och de är fördelade på tre flerbostadshus mot Köpenhamnsvägen 5 A-D, Örsholmsgången 2 A-B, 4 A-C och Edward Lindahlsgatan 20 A-C. SBC sköter den ekonomiska förvaltningen och GN Städ & Fastighetsservice sköter den tekniska förvaltningen. Fastigheten är upplåten med tomträtt, som ska omförhandlas under slutet av 2020.

HUSETS SKICK
Fönster: Byte av fönster 2020.
Tak: Renoverades 1998.
Fasad: Plåt utbytt 1998.
Balkonger: Renoverade 1998.
El: Utbytt 2009.
Vatten- och avloppsstammar: Bytta 2010/2011. Badrum renoverades i samband med bytet av föreningen.
Innergård: renoverad 2020
Byte av radiator ventiler: 2015
Garage: renovering 2020
Tvättstugor: målning 2019


GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Tvättstuga finns i källaren. Den är utrustat med två tvättmaskiner, två torktumlare, ett torkrum samt en mangel. I källaren finns också ett cykelrum.

PARKERING
Föreningen förfogar över 31 parkeringsplatser i garage , kösystem tillämpas. Kostnad för bilplats är 580 kr/mån.
Det finns även 5 MC-platser, kostnad 260kr/mån. Separat kö tillämpas.
I övrigt råder boendeparkering i området.

EKONOMI
Föreningen har i dagsläget inga planer på att höja avgiften.

TV- OCH INTERNET
Kabel-tv: Basutbud från ComHem ingår i månadsavgiften genom ett obligatoriskt tillägg om 70 kr/mån. För mer information, se www.comhem.se. Detta avtal sträcker sig till 2019, avtalet ämnas sedan konkurrensutsättas och därmed kan annan leverantör bli gällande efter 2019-09.
Internet: Gruppanslutningsavtal med Bredbandsbolaget ingår i månadsavgiften genom ett obligatoriskt tillägg om 165 kr/mån, hastighet 100/100 via fiber.

ÖVRIGT
Föreningens hemsida: www.guldborgen.se.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift som ligger på 2,5% av prisbasbelopp, cirka 1137,5 kr. Föreningen tar även ut en pantsättningsavgift som ligger på 1% av prisbasbelopp, cirka 445 kr per pant. Detta betalas av köparen.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter