Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
;

Norregatan 10

Drottningtorget Malmö

2 995 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Norregatan 10

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 89,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1041
Våning 4 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 995 000 kr utgångspris
Avgift: 4 271 kr/mån Inkl. värme, VA, kabel-tv, bredband och hushållsel
Andel i föreningen: 0,91444%
Andel av årsavgift: 0,82304%
Pantsatt Ja
Allmänt Areakälla: Föreningens information
Mätstandard: Okänd
Inre reperationsfond: 0 kr
Säljaren disponerar i dagsläget över: Ett källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1971
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Från- och tilluft
Energideklaration
Utfärdad den 8 februari 2019
Energiklass: F
Energiprestanda: 171 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Österport 8
Äntligen har vi nöjet att presentera denna fantastiska trea om hela 89 kvadratmeter intill populära Drottningtorget. Här erbjuds vi bland annat ett helt nyrenoverat badrum, totalrenoverat kök, helt nya fönster och fönsterbågar samt en stor balkong i underbara västerläge. I den extremt låga avgiften ingår hushållsel, bredband, värme, VA och kabel-tv! Söker du ett vackert cityboende på stark adress med väldigt låg avgift så är detta lägenheten för dig. Varmt välkommen på visning!

Lägenhetens 89 kvadratmeter disponeras enligt följande:

HALL
Vi välkomnas på fjärde våningen av en hall med goda avhängningsmöjligheter, golvet går i ljusgråa toner och väggarna är vitmålade. Längs hallens högra vägg finns en rymlig skjutdörrsgarderob för optimalt med förvaring.

KÖK
Helt nyrenoverat kök med gott om förvaring och arbetsytor samt alla de bekvämligheter man kan önska sig. Vita över- och underskåp kombineras snyggt med en grå bänkskiva och grått kakel ovanför köksbänken. Köket får ett underbart ljusinsläpp tack vare det stora fönstret. Detta rum ger utrymme för matplats för cirka 4-6 personer, på golvet ligger samma stilrena gråa golv som i hallen och väggarna är målade vita. Köket är utrustat med kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll samt inbyggd ugn och micro.

BADRUM
Helt nyrenoverat badrum som har renoverats i stilrena och moderna färger under hösten 2019. De vitkaklade väggarna kombineras med ljusgrått klinker på golvet. Badrummet är utrustat med en väl tilltagen duschhörna med glasvägg, handfat med vit kommod och spegelskåp ovanför samt vägghängd wc-stol i vitt porslin.

VARDAGSRUM
Ett väl tilltaget vardagsrum med ett härligt ljusinflöde från det stora fönsterpartiet med fin utsikt. I vardagsrummet finns det utrymme till både större matplats och även plats för en större soffgrupp och arbetshörna. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger samma gråa golv som i de övriga rummen.

SOVRUM 1
I lägenhetens master bedroom finns det plats för både dubbelsäng och större extra förvaringsmöbel om så önskas. Sovrummets väggar är vita och golvet går i gråa toner. Från detta rum når vi lägenhetens stora balkong i soligt västerläge.

SOVRUM 2
Lägenhetens andra sovrum är stort till ytan och kan användas som sovrum, barnrum eller gästrum. På golvet ligger samma fina gråa golv som i övriga rum och väggarna är vitmålade.

Totalrenoverad trea om 89 kvadratmeter med extremt låg avgift!

Äntligen har vi nöjet att presentera denna fantastiska trea om hela 89 kvadratmeter intill populära Drottningtorget. Här erbjuds vi bland annat ett helt nyrenoverat badrum, totalrenoverat kök, helt nya fönster och fönsterbågar samt en stor balkong i underbara västerläge. I den extremt låga avgiften ingår hushållsel, bredband, värme, VA och kabel-tv! Söker du ett vackert cityboende på stark adress med väldigt låg avgift så är detta lägenheten för dig. Varmt välkommen på visning!

Förening

Norregatan 10

Förening

Brf Solstrålen

Allmänt om föreningen

Brf Solstrålen är en äkta förening som bildades 2007 och i samband med detta köpte man även fastigheten med därpå uppförd byggnad med 173 lägenheter och 8 lokaler. Föreningen upplåter 151 av lägenheterna och 2 lokaler med bostadsrätt och 22 lägenheter, 6 lokaler samt 162 garageplatser med hyresrätt. I avgiften ingår hushållsel, värme, VA, kabel-tv och bredband, föreningen betalar kollektivt medlemmarnas bostadsrättstillägg. Bredablick sköter både den ekonomiska samt tekniska förvaltningen. Besök gärna föreningens hemsida för ytterligare information: www.brfsolstralen.se. Där finns även de nyaste stadgarna.

HUSETS SKICK
Föreningen utför kontinuerligt löpande underhåll där behovet finns och följer underhållsplanen.
-2018 Utbytta tappvattenstammar
-2017 Renovering av tvättstugan
-2015 Relining av avloppstammar
-2015 Underhåll av fasad och balkonger
-2014 Installation av postboxar
-2013/2014 Ommålning trapphus
-2013 Innergård och miljörum
-2008/2009 Nya fönster och balkongdörrar
-2008 Renovering av tvättstugor. Ny takpapp
-2002 Renovering av hissar
Kommande renoveringar: Föreningen planerar att installera solceller på taket under 2019.

EL & VARMVATTEN
Kostnaden för hushållsel är beräknad enligt schablon och ingår i månadsavgiften. Föreningen har installerat elmätare i samtliga lägenheter och snart ska varje hushåll debiteras den verkliga hushållselen som man förbrukar, ett rättvist och modernt system. Månadsavgifterna kommer att sänkas i samband med detta. Föreningen kommer även fortsättningsvis att köpa in elen och därmed slipper den enskilde lägenhetsinnehavaren att betala abonnemangsavgiften.

Föreningen har även installerat varmvattenmätare och samma sak kommer att ske gällande varmvatten, att var och en betalar för den faktiska förbrukningen per lägenhet och månadsavgiften kommer att sänkas.

AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR
Föreningen beslutade att inte höja månadsavgiften 2019, och det finns ingen inplanerad höjning. Föreningens syn på deras ekonomi är att den är mycket god, huset är i gott skick och de har en låg skuldkvot.

När individuell mätning av el och varmvatten är installerat och provkört så kommer månadsavgifterna sänkas och efter det så betalar man endast för den del man själv förbrukar.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Fantastisk och nyrenoverad parkliknande innergård med grill- och lekplats. Gemensam tvättstuga med torkrum finns i källarplan, totalt 4 st där tvättid kan bokas på plats eller digitalt via nätet. Cykelrum finns vid varje entréingång.

PARKERING
Föreningen har ca 162 st garageplatser till en kostnad på ca 700kr/mån för medlemmar. Separat kösystem tillämpas. Anmälan om plats i kö görs till Bredablick förvaltning. Även boendeparkering finns på gatorna i närområdet.

TV/BREDBAND
Kabel-TV: ComHem. Basutbudet ingår i avgiften.
Internet/Bredband: Ownit levererar ett FiberLAN-nät till fastigheten.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen, liksom information rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering