Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Norrbäcksgatan 37

Kroksbäck MALMÖ

895 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Norrbäcksgatan 37

Antal rum 3,4 rum + Kök
Boarea 87,00 kvm
Föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 352
Våning 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 895 000 kr utgångspris
Avgift: 4 169 kr/mån inkl. värme, VA, kabel-tv
Andel i föreningen: 0,22667%
Reparationsfond: 532 kr

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration Finns för närvarande inte
Stig in i denna väl omhändertagna trea på mysigt och lugnt område. Vi erbjuder här en välplanerad, genomgående lägenhet på fjärde våningen. Fräscht kök och en stor, inglasad balkong i söderläge.

Trevliga grannar, bra förening och ett trevligt hem!


Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall:
Med ingångar till nästintill samtliga rum är hallen lägenhetens centrum. Avhängningsytor precis innanför dörren samt generöst med garderobsutrymme längs ena långsidan, längst bort i hallen finner vi även en trevlig klädkammare. Väggarna är vita och på golvet ligger snyggt mörkt laminatgolv.

Badrum:
Rymligt badrum med god plats för badkaret! Ljus våtrummsmatta på golvet och ljus våtrumstapet på väggarna.

Gäst-WC:
Brevid badrummet finner vi en gästtoalett. Möjlighet att skapa ett otroligt stort badrum, eller behålla möjligheten till två separata toaletter! Vitt klinker på golvet och ljustapetserade väggar.

Kök:
Vitt och ljust kök med en otroligt utsikt bort mot Öresundsbron! Vit skåpsinredning i äldre stil samt mörk plastmatta på golvet. Vitvaror i form av kyl / frys spis och spisfläkt. Matplats för 4-6 personer.

Sovrum:
I anslutning till köket finner vi ett mindre rum vilket kan användas till såväl sovrum som arbetsrum. Fönster ut mot väst, vita väggar samt ljust laminatgolv.

Vardagsrum:
Stort och inbjudande vardagsrum i ljusa färger! Snyggt stavparkett på golvet och stora fönsterparti med utsikt bort till havet!

Sovrum två och tre:
Lägenhetens två stora sovrum ligger in mot gården. Utgång till balkongen nås från båda rummen och de inhyser båda även klassiskt stavparkett på golven och ljusa fräscha väggar.

Balkong:
Stor, inglasad och mysig balkong in mot gården i sydostläge!
Välkomna till en välplanerad, trevlig och ljus 3:a på populära Norrbäcksgatan! Fjärde våningen med fantastisk utsikt över Öresundsbron, havet och Malmö!

Förening

Norrbäcksgatan 37

Förening

HSB Brf Kroksbäck

Allmänt om föreningen

Hsb Brf Kroksbäck är en äkta bostadsrättsförening. Byggnaderna uppfördes 1966 och består av 4 st åttavåningshus samt 5 st trevåningshus med totalt 459 st bostadsrättslägenheter samt 2 lokaler. Affärslokalen har byggts om till vårdcentral, invigning skedde i maj 2016. Tomten är upplåten med tomträtt, löptid 2019-12-31. Gemensam el-upphandling har införts. Kostnaden för den faktiska elförbrukningen debiteras i samband med månadsavgiften.

HUSETS SKICK
Föreningen utför kontinuerligt löpande underhåll där behovet finns och enligt stadgarna ska en besiktning av fastigheterna göras varje år.
Tidigare renoveringar omfattar bl.a.: omfogning av fasad, fönsterbyte, installation av porttelefonsystem, nya lekplatser, nya cykel- och miljörum, inglasning och breddning av balkonger samt översyn/renovering av tak. VA-stammar samt el beräknas hålla i dess nuvarande skick åtminstone i 5-10 år till. En översyn kommer då att göras för att utreda kommande eventuella åtgärder. Tvättstugorna är nyrenoverade.

EKONOMI
Föreningen har i dagsläget inga planerade avgiftshöjningar. Överlåtelseavgift och eventuell pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Föreningen har kabel-TV via Bredbandsbolaget, basutbudet ingår i avgiften. Föreningen har sedan 1/2-2017 fibernät indraget till samtliga fastigheter via Bredbandsbolaget som ingår i månadsavgiften. Föreningen har även ip-telefoni som ingår i månadsavgiften.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Det finns 219 garageplatser och 242 p-platser för 334 kr/mån respektive 131 kr/mån. Det finns även 16 MC-platser för 229 kr/mån. Beloppen höjs med 3 % per år. Separat kösystem tillämpas till samtliga platser. Cykelförråd och hobbyrum finns. I föreningen finns en fritidslokal, avfallssortering samt barnvagns- och cykelrum. Tvättstuga i källaren.

Besök gärna föreningens hemsida: www.hsb.se/malmo/kroksback

I dagsläget finns inga planerade avgiftshöjningar.
En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 138 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 455 kr/pant.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter