Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Nobelvägen 147L

Ellstorp Malmö

1 295 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Nobelvägen 147L

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 54,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 32
Våning 4 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 295 000 kr
Avgift: 3 977 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv
Andel i föreningen: 0,19059%
Andel av årsavgift: 0,19059%
Pantsatt Ja
Allmänt Säljaren disponerar i dagsläget ett källarförråd samt ett vindsförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1938
Energideklaration
Utfärdad den 28 februari 2020
Energiklass: F
Primärenergital: 159 kWh/m² och år
Ljus interiör i hela hemmet med atmosfär och karisma kvar från husets byggår i form av charmiga brädgolv genomgående i lägenheten, tilltagen takhöjd, vackra lamprosetter och smart planerad lägenhet!

HALL

Vi välkomnas in i denna väldisponerade bostad genom hallen med goda avhängningsmöjligheter samt gott om förvaring i två praktiska garderober. Fina nyslipade och behandlade brädgolv och ljusa väggar.

KÖK

Köket är utrustat med kyl/frys och spis/ugn. Här får vi plats med matsällskap för ca tre personer.

VARDAGSRUMM

Stort och praktiskt vardagsrum där vi får plats med både soffa och matplats! Vi når även hemmets balkong härifrån. De fina nyslipade brädgolven finner vi även här ljusa väggar.

SOVRUM

Rymligt rum med plats för större säng, brädgolv, ljusa väggar samt bra förvaringsmöjligheter.

BARUM

Stilrent renoverat badrum utfört av föreningen 2018. Fint och fräscht badrum som är utrustat med handdukstork, dusch, handfat, spegelskåp med belysning och WC. Grå klinker på golv och vita helkaklade väggar.

Väldisponerad tvårummare

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 2:a i med balkong i härligt västerläge. Här går stil och funktion hand i hand! Renoverat kök med gott om förvaring i skåp upp till taket. Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaring. Vill du bo i en fin lägenhet på en central adress så är detta bostaden för dig.

Förening

Nobelvägen 147L

Förening

Hsb Brf Ellstorp

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen HSB Ellstorp är en äkta bostadsrättsförening som bildades i samband med att husen byggdes 1938. Föreningen förfogar över 405 lägenheter och 18 lokaler belägna på Ellstorpsgatan 2-4 och Nobelvägen 145-147. Föreningens mark är friköpt ch föreningen äger därmed marken. Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB Malmö. Även förvaltning, fastighetsskötsel samt lokalvård hanteras av HSB Fastighetsservice personal.

HUSETS SKICK
Tak: Byttes ut -01/-03.
Fönster: Tätades och justerades -10
Elstammar: Byttes -91/-93.
Fasad: Fasaderna åtgärdas vid behov oavsett om det ligger med i underhållsplanen för 2015. Inget annat är bestämt i dagsläget.
Vattenstammar: Byttes -91/-93.

EKONOMI
Föreningen planerar att höja avgiften med 4 % per år 2018 - 2021. Detta för att finansiera det stambyte för hela föreningen som är påbörjat.

GÅRDEN
Föreningen har stora gårdar med fina grönområden. Den del av gården, som är belägen ovanpå garaget är återställd efter garagerenoveringen med nya träd, buskar och grönytor. Man har även utfört dränering längs med L-husets gårdssida.

TV OCH BREDBAND
Kabel-TV levereras av ComHem och basutbudet ingår i avgiften. Gällande bredband har Brf Ellstorp ett avtal med Bredband2 som precis har omförhandlats till hastigheten 1000/1000 till ett pris på 99 kr/mån. Man kan även välja bredband från ComHem.

PARKERING
Garaget är beläget under innergården och har 100 stycken parkeringsplatser (93 bilplatser och 7 mc-platser som i vissa fall går att dubblera om behov finns). Kontrollera med föreningen om vilka priser som gäller för en garageplats. Separat kö tillämpas. Boendeparkering finns i området och ansökan görs hos www.malmo.se. Parkering finns längst med gatorna i området mot en avgift. Stor parkering som Q-park disponerar, finns på gamla Östervärns stationsområde och denna yta disponeras fram tills kommunen tagit beslut om vad som skall göras med tomten. Här går även att köpa månadskort i betalautomaten.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Miljöhus för sopsortering finns på gården, även cykelförvaring samt barnvagnsförråd finns i föreningen. Tvättstugorna ligger i källaren och nås utifrån. Man får använda vilken av tvättstugorna som man vill. Samtliga maskiner i tvättstugorna är av nyare modell och det finns både torktumlare och torkskåp samt friliggande torkrum.

Läs mer om föreningen på hemsidan www.ellstorp.com

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter