Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Nobelvägen 147 E

Ellstorp Malmö

1 195 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Nobelvägen 147 E

Antal rum 2 rum + KÖK
Boarea 51,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 146
Våning 6 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 195 000 kr som utgångsbud
Avgift: 3 667 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv.
Andel i föreningen: 0,17936%
Andel av årsavgift: 0,17936%
Pantsatt Ja
Allmänt Säljaren disponerar i dagsläget ett vindsförråd och ett källarförråd.
Föreningen håller just nu på att installera säkehetsdörrar till samtliga lägenheter. Arbetet pågår just nu i denna trappa.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1938
Energideklaration
Utfärdad den 11 mars 2010
Energiklass: -
Energiprestanda: 140 kWh/m² (Atemp) och år
Välkommen till denna välplanerade 2:a om 51 kvm. Lägenheten har en genomgående planlösning med balkong mot den lugna gården. Här erbjuds ljusa ytskikt och öppen planlösning, här är det bara att flytta in.

Lägenheten fördelar sig enligt följande:

HALL
Innanför säkerhetsdörren välkomnas man av en ombonad hall med vacker parkett och garderober med tidstypiska dörrar. Här finns gott om plats för avhängning och förvaring och hallen rymmer även möjlighet för ytterligare möblering.

KÖK
Till höger om hallen ligger det rymliga köket med gott om förvaringsutrymme och arbetsytor. Här finns en naturlig matplats för 2-3 personer, men vid större bjudningar tillåter den öppna planlösningen även en större matplats. Det gråa kaklet ovanför bänkskivan i trä matchar snyggt de vita luckorna. Gasspis och spisfläkt i rostfritt, samt integrerad diskmaskin och kyl/frys. I ett av skåpen finns även en fristående mikrovågsugn. På golvet finner ni ett vackert brädgolv i brun ton som bryter av mot fiskbensparketten i vardagsrummet.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet får ett härligt ljusinsläpp från fönstret mot gården och här finner ni även utgången till balkongen. Väggarna är vita och på golvet ligger vacker fiskbensparkett i original. Här finns gott om plats för både soffa och bokhyllor.

SOVRUM
Precis som i vardagsrummet så finner ni den vackra fiskbensparketten i detta rymliga sovrum med plats för dubbelsäng samt ytterligare förvaring i de tre garderoberna. De vita väggarna bryts av med ett parti ovanför sängen i grått. Här ifrån har man vacker utsikt över Malmös takåsar.

BADRUM
Helkaklat badrum i vitt och grått. Badrummet är renoverat av föreningen och färdigställdes nyligen i samband med stambytet. Här finns dusch med vikdörrar, handdukstork, handfat, wc och spegelskåp.

Högst upp i huset!

Välkommen till denna ljusa, genomgående och välplanerade 2:a i mycket gott skick med balkong mot lugn innergård.
Härligt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet med utgång till balkong mot gård. Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaring. Med närhet till Östervärns tågstation, Värnhem och inre Ringvägen är läget perfekt för dig som pendlar.

Förening

Nobelvägen 147 E

Förening

HSB Brf Ellstorp i Malmö

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen HSB Ellstorp är en äkta förening som bildades i samband med att husen byggdes 1938. Föreningen förfogar över 404 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 13 st lokaler. Föreningen äger även 2 st lokaler som används för egen verksamhet. Föreningens mark är friköpt. Läs mer på www.ellstorp.com

HUSETS SKICK
Föreningen följer en underhållsplan som uppdateras årligen.

2019 Installation av säkerhetsdörrar
2019 Renovering av Entrédörrar och entrépartier, förväntas vara färdigställt sommaren 2019
2018 Stambyte av vatten -och avloppsstammar färdigställt
2016 Utfördes en OVK-besiktning av ventilationen
2014 Garage och gård renoverades
2010 Tätning och justering av fönster
2008 Avloppsstammar spolades
2001-2003 Tak renoverades
1980 Samtliga fönster bytta
1991-1993 Elstammar bytta

Planerade renoveringar:
Entrépartier till källare planeras att renoveras under 2019. För mer info, läs på föreningens hemsida www.ellstorp.com eller se underhållsplanen i årsredovisningen.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har stora gårdar med fina grönområden. Man har även utfört dränering längs med L-husets gårdssida. Miljöhus för sopsortering finns på gården, även cykelförvaring samt barnvagnsförråd finns i föreningen. Tvättstugorna ligger i källaren, samtliga maskiner i tvättstugorna är av nyare modeller och det finns både torktumlare och torkskåp samt torkrum.

EKONOMI
HSB sköter den ekonomiska förvaltningen.
Planerade avgiftshöjningar: Enligt nuvarande plan kommer avgifterna att höjas med 4% de kommande åren, detta på grund av stambytet som avslutades 2018.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift som faktureras till köparen. Överlåtelseavgiften om 1 163 kr och en pantsättningsavgift om 465 kr. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2019. Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Andelsavgift i HSB kostar 500 kr/person och en årsavgift tas ut första året om 300 kr/hushåll.

Årsavgiften för 2017 uppgick i genomsnitt till 796 kr/kvm/år.

TV OCH BREDBAND
Kabel-TV: Levereras av ComHem och basutbudet ingår i avgiften.
Bredband: Brf Ellstorp har ett avtal med Bredband2, där internet med 100/100 Mbit/s för 80 kr/månaden och 1000/1000 Mbit/s för 99 kr/månaden. Man kan även välja bredband från ComHem om så önskas.

PARKERING OCH GARAGE
Garaget är beläget under innergården och har 94 platser till bil och 10 platser till motorcykel. Hyra för bilplats är 400 kr/mån och 200 kr/mån för MC-plats, separat kö tillämpas. I övrigt råder boendeparkering i området.

Föreningen tillhandahåller även cykelparkering. Hyreskostnader cykelplatser:
20:-/månad cykelförråd med galler
50:-/månad för barnvagn- och cykelkärraförråd
40:-/månad för cykelplatser inne i miljöhus
75:-/månad för boxar vid Åsgårdsgatan (12 st).
50:-/månad för cykelförråd i källare.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förenings senaste årsredovisning och hemsida. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering