Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Monbijougatan 24

Folkets Park/ St Knut Malmö

3 495 000 kr

Se alla bilder


Kommande bostad

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Monbijougatan 24

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 106,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr A22
Våning 2, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 495 000 kr utgångspris
Avgift: 5 399 kr/mån ink värme, VA, brf-tillägg
Andel i föreningen: 1,9743%
Andel av årsavgift: 1,97%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadsår 2012
Energideklaration Finns för närvarande inte
Bostadens rum disponeras enligt följande:

Hall
Med hiss från markplan tar vi oss upp till 2a våningen och in i bostadens rymliga och ljusa hall som välkomnar oss med säkerhetsdörr, väggar i vitt och på golvet vilar ett stilrent parkettgolv i ek som enhetligt löper vidare genom hela bostaden. Redan här ges ett smakprov på lägenhetens smakfulla inredning och stora estetiska känsla. Entrén inrymmer gott om avhägningsmöjlighet för såväl jackor som skor och en rejäl inbyggd förvaringslösning ger ytterligare god förvaring.

Badrum
Luftigt, ljust och mycket rymligt badrum som andas elegans och går i samma stil och sobra kulörval som bostadens övriga rum. Här finns flera stilrena, genomtänkta detaljer och fräsch känsla. Helkaklade väggar i vitt matchas mot ljusgrått klinker. Utöver WC och handfat med förvaring inrymmer badrummet även en rymlig vattenfalls-dusch och värmegolv.

Kök / Matsal
Från hallen löper parkettgolven vidare och tar oss in i det stilrena och klassiskt eleganta köket med kombinerad matplats och vardagsrumsdel. Det smakfulla köket går i harmoni mellan materialval och med stor känsla för kvalitet och funktion. Fullt utrustat, med vit skåpinredning och matchande bänkskiva samt goda arbetsytor och förvaring kombineras en stilren och klassisk känsla med praktisk komfort. Rostfria vitvaror såsom keramikhäll, ugn och mikro i arbetshöjd, fläkt, inbyggd side-by-side kyl/frys samt diskmaskin. I direkt anslutning till köket finns även en större matplats. Vill man hellre äta middag på den rymliga terrass-liknade balkongen finner vi utgången nära!

Vardagsrum / Balkong
Via den öppna planlösningen fortsätter kökets matsalsdel och övergår till ett rymligt vardagsrum. Perfekt för middagar och andra sociala tillställningar! Flertalet stora fönster ger ett magiskt ljusinsläpp och utsikt över lummiga Folkets Park. De vackra parkettgolven i ek och vita väggarna skapar en röd tråd genom hela bostaden och de vackra fönsternischerna i sten återfinns även här. Rummet fulländas av den fantastiska och rejäla terrassen i bästa läge! Här kan man njuta av den spännande omgivningen och ljumna kvällar långt in på hösten.

Sovrum 1
Lugnt, stort och sobert sovrum som även det innehar smakfulla ljusa parkettgolv och ljusa väggar. Gott om plats för sovrumsmöblemang och flertalet inbyggda garderober ger mycket goda förvaringsmöjligheter. Den stora balkongen, med plats för möblemang, har utsikt mot den lugna gården vilket ger såväl ljus som utsikt till detta vackra rum. I nära anslutning finner vi bostadens rymliga walk-in-closet med optimal förvaring.

Badrum / Tvätt
Bostadens andra badrum går i samma kulör och stil som det andra badrummet. Helkaklade ljusa väggar och matchande ljusgrått klinker med värmeslingor. Utöver WC finns här badkar, tvättmaskin, torktumlare samt god förvaring. Perfekt för den stora familjen!

Sovrum 2 & 3
Även i dessa sovrum finns gott om plats för sovrumsmöblemang och förvaring. Parkettgolv och ljusa väggar återfinns även här och från fönsterna har vi utsikt mot den lugna gården.

Område
Närområdet tillhör ett av Malmös mest populära bostadsområden och erbjuder ett mycket stort utbud både för shopping, vinbarer, caféer och restauranger. Kommunikationerna är mycket goda, härifrån tar du dig till övriga delar av Malmö samt Lund och Köpenhamn mycket enkelt. Parker, promenadstråk och cykelvägar precis utanför dörren och närhet till såväl Triangeln som Möllan! Här finns något för alla!

Högklassigt boende med öppen planlösning och två terrasser mitt i centrala Malmö

Stolt presenterar vi detta högklassiga och moderna boende från 2012! Med hiss från markplan erbjuds här en helt insynsskyddad våning med öppen och social planlösning, två fantastiska terrass-liknande balkonger, två badrum och utsikt över ett lummigt Folkets Park. Får inte missas!
Stolt presenterar vi detta högklassiga och moderna boende från 2012! Med hiss från markplan erbjuds här en helt insynsskyddad våning med öppen och social planlösning, två fantastiska terrass-liknande balkonger, två badrum och utsikt över ett lummigt Folkets Park. Detta är en lägenhet för dig som kräver ett boende av hög kvalité och komfort på en stark adress. Får inte missas!

Förening

Monbijougatan 24

Förening

BRF Bageriet 1

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Bageriet 1 är en äkta förening bildad 2007 och består av 72 lägenheter fördelade på två hus byggda av Peab 2012. Föreningen äger även marken. BoNea sköter föreningens ekonomiska förvaltning. I månadsavgiften ingår värme, vatten & avlopp, bostadsrättstillägg.
Enligt gällande lag är fastigheten helt befriad från fastighetsavgift de första 15 åren från färdigställandet.
Läs mer på föreningens hemsida https://www.hemsidan.com/bageriet1/

HUSETS SKICK
På grund av byggnadens låga ålder har inga större renoveringar behövts utföras. Det finns heller inget större underhållsbehov inplanerat, utöver mindre löpande underhåll.

EKONOMI
Årsavgifterna har avgift oförändrade sedan 2014 då de sänktes med hela 5%. Föreningens ekonomi och kassaflöde är god samt likviditeten betryggande.

ÖVRIGA UTRYMMEN
I källaren finns det barnvagns-/cykelrum. Källsortering sker i miljöhusen.
Mysiga gårdar med grönska. Till lägenheten hör ett extra källarförråd.

GARAGE OCH PARKERING
Garageplatser finns under huset, med hiss upp till samtliga våningsplan. Platserna hyrs ut mot betalning till medlemmar. Även uteparkering finns att hyra inom kvarteret. Det finns 39 garageplatser. Föreningen har även 11 uteparkeringar inom kvarteret. Det kostar 1000 kr per månad att hyra en garageplats och 700 kr per månad för uteparkering. Betalning av hyran sker via samma avi som månadsavgiften.

TV,BREDBAND OCH TELEFONI
Kollektivt Trippleplay avtal med Telia för Digital TV, IP Telefoni samt Bredband 100/100Mbit/s. Detta kostar 249 kr/mån och debiteras separat på månadsavgiften. Utöver detta kan boende komplettera personligt utökat utbud eller bredbandshastighet mot Telia.

EL
Elen debiteras separat på månadsavgiften för faktisk förbrukning.

VIKTIG INFORMATION
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera alla dessa uppgifter med föreningen. Mäklaren utför ingen undersökning av lägenheten, säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten. Spekulanter uppmanas även att noggrant läsa igenom den juridiska köparinfon.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering