Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Möllevångsgatan 27C

Triangeln/Rådmansvången Malmö

1 895 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Möllevångsgatan 27C

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 57,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 63
Våning 4 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 895 000 kr
Avgift: 2 973 kr/mån Inklusive värme, V/A, kabel-tv, bredband, bostadsrättstillägg. Föreningen har gemensamt el-avtal, där medlemmen faktureras efter faktiskt förbrukning kvartasvis.
Andel i föreningen: 0,50842%
Andel av årsavgift: 0,50842%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1939
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX, FT, självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 18 april 2019
Energiklass: F
Primärenergital: 175 kWh/m² och år

Trevlig tvårummare med balkong på city-läge!

Mitt i Malmös hjärta finner du nu denna gemytliga tvårummare på avskild gata med det pulserande utelivet runt hörnet. Bostaden som är belägen högt upp i huset erbjuder ett gediget ljusinsläpp, väldisponerade rum, ett helkaklat badrum och är en del av en ypperlig förening med god ekonomi, följt av en låg avgift där allt är inkluderat. Här bor du på bekvämt gångavstånd till ett myllrande stadsliv med dess stora utbud av trevliga restauranger, mysiga fik och härliga shoppingstråk och på behagligt promenadavstånd finner du både tågstationer och busskommunikation för pendlaren. För dig som gillar härliga promenader finns här ett pärlband av närliggande parker och grönområden. Varmt välkommen hem!

Förening

Möllevångsgatan 27C

Förening

HSB Brf Vesslan

Allmänt om föreningen

HSB Brf Vesslan finns i Malmö på Möllevångsgatan 27, Nikolaigatan 4 och Södra Förstadsgatan 79. Fastigheten stod färdigställd 1939 och omfattar tre bostadshus med totalt 11 trapphus och sammanlagt 133 bostäder samt ett antal lokaler. För den ekonomiska förvaltningen svarar HSB och föreningen äger fastigheten.
Vesslan är en omtalad och välskött förening, som både bjuder på en stor pistbalkong, flertalet tvättstugor där en är tillgänglig för tvätt dygnet runt. Föreningen har också ett stort nyligen uppfräschat garage där även cykelparkering finns och en grönskande gård med sopsorteringshus och grönområde med bänkar och grillmöjligheter.

RENOVERINGAR
Föreningen utför löpande underhåll där behovet finns. Styrelsen arbetar efter uppgjord underhållsplan, som uppdateras kontinuerligt.

1987 Fönster renovering
1997 Vattenstammar renoverades
2003/2004 Tak på samtliga huskroppar
2003/2004 Fasadrenovering
2014 Gemensamt el-avtal för samtliga medlemmar
2010/2011 Byte av samtliga element i lägenheter och lokaler samt försett värmecentralen med ny teknik. Bytet av element har inte innefattat rörledningar/ rörstammar till elementen, då dessa har bedömts vara i bra skick.
2014/2015: Relining av stammar.
2020 Renovering av garage - uppfräschning, ny ramp till uppfarten i garaget och installation av cykelparkering.
2019/2020 Gjutning av ny betongplatta på gården.
2020 Ny gårdsplan - gröningar, stenläggning, möblemang, växthus, cykelparkering, källsorteringshus.

Kommande/pågående renoveringar
Renovering av trapphus - Föreningens vision är att göra trapphusen moderna och samtidigt behålla en tidsenlig interiör (pågående).
Installation av nya porttelefonssystem (kommande).

EKONOMI
Styrelsen bedömer att föreningens ekonomi är god, låg belåning och goda resultat. Men har samtidigt gått igenom framtida kostnader i underhållsplan samt ökande driftskostnader inom områden såsom fjärrvärme, löpande underhåll, m.m. Avgiftsregleringar under 2018 och 2019 varit 0 % och 2020 gjordes en höjning med ca 3%.
Styrelsen kommer att bedöma framtida regleringar av avgiften på årsbasis och göra taktiska regleringar efter behov.


ÖVRIGA UTRYMMEN
Föreningen har bastu.
Föreningen har fem tvättstugor varav fyra är fördelade på respektive huskropp. En tvättstuga kan användas dygnet runt alla dagar av alla medlemmar.
Resterande fyra tvättstugor är begränsade i tid och beroende på var tvättstugan är belägen.
Föreningen har källsortering på gården.
Föreningen har en stor takterrass som är belägen på Södra Förstadsgatan, även en pistbalkong som kan nyttjas av medlemmarna.

EL
Föreningen har ett gemensamt el-avtal, där medlemmen debiteras efter faktisk förbrukning.

PARKERING
I föreningens garage finns 113 garageplatser som kan hyras separat. Kostnad per månad är 420 kr för medlemmar i Brf Vesslan och ca 600 kr för utomstående. Kölista tillämpas. Medlemmar i föreningen har företräde till lediga garageplatser.

TV- OCH INTERNETANSLUTNING:
Föreningen är ansluten till kabel-TV via Com Hem. Basutbudet ingår i avgiften. För utbud och aktuella priser besök gärna: www.comhem.se. Föreningen är ansluten till HSB Bolina och leverantören Bredband 2 med en hastighet på 100/100 Mbit/s vilket också ingår i avgiften.

ALLMÄNT
Delat ägande är inte tillåtet. Den som köper bostadsrätt i brf Vesslan skall ha Vesslan som huvudadress. Juridiska personer nekas medlemskap.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter