Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Mellanhedsgatan 22b

Erikslust Malmö

1 795 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Mellanhedsgatan 22b

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 66,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 366
Våning 2 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 795 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 3 401 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv
Andel i föreningen: 0,24735%
Andel av årsavgift: 0,24735%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Säljaren disponerar över två källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1953
Energideklaration
Utfärdad den 13 november 2009
Energiprestanda: 141 kWh/m² (Atemp) och år
Bostadens rum disponeras enligt följande:

Hall
I bostadens hall välkomnas vi av väggar i sobert vitt och på golvet vilar ett praktiskt klinkergolv. Redan här ges ett smakprov på lägenhetens härliga atmosfär och hemtrevliga känsla. Goda avhängningsmöjligheter, en garderob samt en rejäl klädkammare ger ytterligare förvaring.

Kök
Från hallen tar vi oss vidare in i bostadens hjärta, det trevliga och ljusa köket med kombinerad matplats. Fullt utrustat med ljusa skåpsluckor samt goda arbetsytor och förvaring. Här möts charm och komfort! Vitvaror såsom spishäll, ugn, diskmaskin, kyl/frys och fläkt. I köket finns även plats för ett större matbord.

Sovrum
I ett av bostadens mysiga och rymliga sovrum finner vi ekparkettgolv samt ljusa väggar. Den rymliga ytan i kombination med ljusa kulörer och stort fönster mot den lugna omgivningen ger en optimal sovmiljö. Här finns utrymme för såväl sovrumsmöblemang som kontorsdel och förvaring.

Vardagsrum
I det spatiösa och ljusa vardagsrummet finner vi ett ekparkettgolv samt ljusa väggar vilket skapar en enhetlig känsla med resten av bostaden. Tack vare den rejält tilltagna ytan kan vardagsrummet, med fördel, kombineras med en matsal eller myshörna, inredningsmöjligheterna är många! Rummet fulländas av stora fönster samt den mysiga balkongen med eftermiddagssol med fri utsikt över den lummiga och lugna omgivningen.

Sovrum
Även det andra sovrummet innehar ljusa väggar och smakfullt parkettgolv. Plats för sovrumsmöblemang, kontorsdel eller förvaring.

Badrum
Rymligt och stilfullt renoverat badrum som går i samma stil och klassiska kulörval som bostadens övriga rum. Här matchas ljust kakel med blått klinker. Utöver toalett och handfat inrymmer badrummet även ett badkar.

Området
Närhet till hav och strand samt promenadavstånd till city. Rikt utbud av cafeer, restauranger och butiker i närområdet. Malmös bästa skolområde! Kommunikationerna är mycket goda, du tar dig enkelt till övriga delar av Malmö, Lund och Köpenhamn. Utmärkta cykelstråk. Här finns något för alla!

I populära Stjärnhusen presenterar vi stolt detta trevliga och charmfulla boende! Här erbjuds en hemtrevlig och ljus bostad med optimal planlösning och sobra färger. Detta är en lägenhet för dig som kräver ett vackert boende på en stark adress i en äldre och stabil förening! Välkommen!

Förening

Mellanhedsgatan 22b

Förening

HSB Brf Erikslust

Allmänt om föreningen

HSB Brf Erikslust huserar i de kända och vackra Stjärnhusen och är en äkta förening som innehar 411 lägenheter och 18 lokaler. Husen byggdes 1953 och föreningen innehar marken med tomträtt som löper fram till 2025. HSB hanterar den ekonomiska förvaltningen. I månadsavgiften ingår värme, vatten&avlopp, kabel-TV, bredband samt bostadsrättstillägg.
Läs mer på föreningens hemsida https://www.hsb.se/malmo/brf/erikslust/

HUSETS SKICK
Föreningen utför kontinuerligt löpande underhåll och renovering där behovet finns samt följer underhållsplanen.
1991: Omfattande renoveringar gjordes då föreningen gjorde vid trappuppgångar, fasader, fönster, balkonger, elen i de offentliga utrymmena och byte av vattenstammar.
2005: Renovering av el.
2009: Tak lades om och fasader renoverades.
2012 Byggnation av miljöhus.
2012: Nya maskiner installerades i tvättstugorna. (Byte sker löpnande efterhand som behov finns)
2015: Omfattande renovering av dränering, källarrenovering där förråd och tvättstugor sågs över. Även innergården gjordes vid.
2016 OVK-besiktning samt spolning av avloppsstammar.
2016: Renovering av värmesystemet
2018 Nytt låssystem och tvättbokning.
2019-2020 Planeras en eventuell relining, upphandling pågår men inga beslut är tagna än.
För mer info om gjorda eller kommande renoveringar eller avgiftsändringar vänligen kontakta styrelsen.
Besök gärna föreningens hemsida http://www.hsb.se/malmo/erikslust.

EKONOMI
Föreningen har låg belåningsgrad i förhållande till fastighetens värde och omsättning. Styrelsens ambition är att finansiera kommande underhåll med egna medel till största del och lånade medel till en liten del, för att bibehålla en god likviditet. Föreningen har gjort ett positivt resultat vilket är bra för det kommande underhållet och dem känner sig trygga med sin budget samt underhållsplan. De har även en långsiktig plan för kommande tomträttsförhandling.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Det finns två gemensamma, välutrustade tvättstugor i källaren. Det finns även en "spontan-tvättstuga" som man kan använda i mån av plats. Bastu, hobbyrum samt cykel-och barnvagnsrum finns att tillgå. Til lägenheten hör ett källarförråd. Trevlig och grönskande innergård med plats för grillning och lekplats för dem minsta.

TV OCH INTERNET
TV: Föreningen är ansluten till kabel-TV via Com hem och basutbudet ingår i avgiften.
INTERNET: Föreningen är ansluten till det öppna fibernätet HSB Bolina. I månadsavgiften ingår 100/100 mbit via Bahnhof. Om du inte har en Bahnhof router (tillhör lägenheten) kontakta kontoret.

PARKERING
I föreningen finns ett garage med 63 bilplatser och 2 mc-platser, kostnad för en garageplats är ca 500 kr/månad och till dessa är det separat kö. Parkeringsplats finns dessutom utomhus som kan nyttjas av medlemmar kostnadsfritt. De boende får tillgång till ett parkeringstillstånd och parkering i mån av plats.

DRIFT
Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för el, och hemförsäkring. Denna kostnad är individuell för den boendes förbrukning och val av leverantör.

VIKTIG INFORMATION:
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera alla dessa uppgifter med föreningen. Mäklaren utför ingen undersökning av lägenheten, säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten. Spekulanter uppmanas även att noggrant läsa igenom den juridiska köparinformationen.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter