Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Mellanhedsgatan 22b

Erikslust Malmö

1 895 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Mellanhedsgatan 22b

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 66,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 366
Våning 2 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 895 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 3 334 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv
Andel i föreningen: 0,24735%
Andel av årsavgift: 0,24735%
Tillträde Enligt överenskommelse
Allmänt Säljaren disponerar över två källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1953
Energideklaration
Utfärdad den 13 november 2009
Energiprestanda: 141 kWh/m² (Atemp) och år
Bostadens rum disponeras enligt följande:

Hall
I bostadens hall välkomnas vi av väggar i sobert vitt och på golvet vilar ett praktiskt klinkergolv. Redan här ges ett smakprov på lägenhetens härliga atmosfär och hemtrevliga känsla. Goda avhängningsmöjligheter, en garderob samt en rejäl klädkammare ger ytterligare förvaring.

Kök
Från hallen tar vi oss vidare in i bostadens hjärta, det trevliga och ljusa köket med kombinerad matplats. Fullt utrustat med ljusa skåpsluckor samt goda arbetsytor och förvaring. Här möts charm och komfort! Vitvaror såsom spishäll, ugn, diskmaskin, kyl/frys och fläkt. I köket finns även plats för ett större matbord.

Sovrum
I ett av bostadens mysiga och rymliga sovrum finner vi ekparkettgolv samt ljusa väggar. Den rymliga ytan i kombination med ljusa kulörer och stort fönster mot den lugna omgivningen ger en optimal sovmiljö. Här finns utrymme för såväl sovrumsmöblemang som kontorsdel och förvaring.

Vardagsrum
I det spatiösa och ljusa vardagsrummet finner vi ett ekparkettgolv samt ljusa väggar vilket skapar en enhetlig känsla med resten av bostaden. Tack vare den rejält tilltagna ytan kan vardagsrummet, med fördel, kombineras med en matsal eller myshörna, inredningsmöjligheterna är många! Rummet fulländas av stora fönster samt den mysiga balkongen med eftermiddagssol med fri utsikt över den lummiga och lugna omgivningen.

Sovrum
Även det andra sovrummet innehar ljusa väggar och smakfullt parkettgolv. Plats för sovrumsmöblemang, kontorsdel eller förvaring.

Badrum
Rymligt och stilfullt renoverat badrum som går i samma stil och klassiska kulörval som bostadens övriga rum. Här matchas ljust kakel med blått klinker. Utöver toalett och handfat inrymmer badrummet även ett badkar.

Området
Närhet till hav och strand samt promenadavstånd till city. Rikt utbud av cafeer, restauranger och butiker i närområdet. Malmös bästa skolområde! Kommunikationerna är mycket goda, du tar dig enkelt till övriga delar av Malmö, Lund och Köpenhamn. Utmärkta cykelstråk. Här finns något för alla!

I populära Stjärnhusen presenterar vi stolt detta trevliga och charmfulla boende! Här erbjuds en hemtrevlig och ljus bostad med optimal planlösning och sobra färger. Detta är en lägenhet för dig som kräver ett vackert boende på en stark adress i en äldre och stabil förening! Välkommen!

Förening

Mellanhedsgatan 22b

Förening

HSB Brf Erikslust

Allmänt om föreningen

HSB Brf Erikslust huserar i de vackra Stjärnhusen och är en äkta förening som innehar 407 lägenheter, 20 lokaler. Husen byggdes 1953. HSB hanterar den ekonomiska förvaltningen.

HUSETS SKICK
Föreningen utför kontinuerligt löpande underhåll och renoverar där behovet finns.
1991: Omfattande renoveringar gjordes då man gjorde vid trappuppgångar, fasaderna, fönsterna, balkonger, elen i de offentliga utrymmena, samt byte av vattenstammar.
2009: Tak lades om.
2012: Nya maskiner installerades i tvättstugorna. (Byte sker löpnande efterhand som behov finns)
2015: Omfattande renovering med dränering, källarrenovering där förråd och tvättstugor sågs över. Även innergården gjordes om.
Avloppsstammarna är besiktigade. En relining kan vara aktuell inom en 5-årsperiod. En relining påverkar inte ytskikten i badrummet. För mer info om gjorda eller kommande renoveringar eller avgiftsändringar vänligen kontakta styrelsen. Besök gärna föreningens hemsida http://www.hsb.se/malmo/erikslust.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Det finns två tvättstugor i källaren. Till varje tvättstuga hör också ett torkrum. Det finns också en "spontan-tvättstuga" som man kan använda i mån av tillgänglighet med en tvättmaskin och en torktumlare. Bastu, hobbyrum samt cykel-och barnvagnsrum finns att tillgå. Trevlig innergård med plats för grillning!

TV OCH INTERNET
TV: Föreningen är ansluten till kabel-TV via Com hem och basutbudet ingår i avgiften.
Internet: Föreningen är ansluten till Internet via HSB Bolina fiber, detta ingår ej i avgiften.

AVGIFT
Den 1 januari 2016 höjdes avgiften med 2%. I dagsläget finns inga beslutade avgiftsändringar.

PARKERING
I föreningen finns ett garage med 65 bilplatser och 2 mc-platser, kostnad för en garageplats är ca 400 kr/månad och till dessa är det separat kö. Parkeringsplats finns dessutom utomhus som kan nyttjas av medlemmar kostnadsfritt. De boende får tillgång till ett parkeringstillstånd och parkering i mån av plats. I garaget finns plats att tvätta sin bil.

ÖVRIGT
Föreningen har ett fastighetsförsäkringsavtal vilket även inkluderar försäkring gällande bostadsrättstillägget för samtliga lägenheter. Det innebär att varje enskild medlem inte behöver teckna bostadsrättstillägg till sin hemförsäkring. Föreningen innehar marken med tomträtt. Avtalet gäller fram till 2024-12-31. Föreningen har under en längre tid arbetat med en budget inför detta för att få en sådan liten påverkan de kan på månadsavgifterna.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2016-05-12. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter