Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Masttorget 5

Västra Hamnen Malmö

3 495 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Masttorget 5

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 77,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 850-1-0244
Våning 4 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 495 000 kr
Avgift: 3 790 kr/mån inkl. värme & VA (tillkommer obligatoriskt tillägg på 171 kr/mån för kabel-TV & bredband)
Pantsatt Ja
Allmänt Andelstal enligt föreningen:
- Andelstal ek plan: 1,31800000
- Andelstal exkl. kapital: 1,31776000

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2016
Uppvärmning Frånlufts värmepump, fjärrvärme
Ventilation FTX (till- och frånluft med återv.)
Energideklaration
Utfärdad den 5 december 2018
Energiklass: F
Primärenergital: 89 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Moderna och stilrena materialval genomgående i hela lägenheten samt med fin ekparkett på golvet som även denna är genomgående för ett enhetligt intryck. Ljusa och fina kulörer som inger rymd i lägenheten. Här kan vi inte annat än trivas!

Hall

Genom säkerhetsdörren träder vi in i en ljus hall med generösa inbyggda garderober som ger plats för praktisk avhängning och förvaring.

Vardagsrum & Kök

Vardagsrum och kök smälter harmoniskt samman i öppen planlösning - en naturlig plats för familjen att samlas på. Ljusa kulörer i köket matchas smakfullt med de ljusa väggarna och vackra ekparketten. Här ges plats för både soffgrupp, större matplats om 6-8 personer och annat möblemang om så önskas. Stora fönsterpartier ger rikligt med ljusinsläpp och skapar en härlig atmosfär i lägenheten. Utgången till den stora balkongen i västerläge sker direkt från vardagsrummet. Modernt och stilrent kök med kvalitativ inredning från Vedum i ljusa kulörer. Köket erbjuder generösa arbets- och förvaringsytor tack vare den välplacerade köksön. Köksinredningen består av vita skåpsluckor som samspelar väl med den gråa bänkskivan och stänkskyddet i vitt kakel. Utrustningen består av maskinpark från Electrolux; dubbel vit kyl/frys, vit diskmaskin, glaskeramikhäll, vit ugn samt spisfläkt i rostfritt stål.

Master Sovrum

Rakt fram i hallen når vi bostadens master sovrum som är väl tilltaget till ytan och rymmer såväl dubbelsäng som ytterligare möblemang efter önskemål. Goda förvaringsmöjligheter tack vare de inbyggda garderoberna och utgång till den fina balkongen i österläge.

Sovrum

Till höger i hallen når vi bostadens andra sovrum som i dagsläget nyttjas som ett barnrum, även här goda förvaringsmöjligheter tack vare inbyggda garderober. Här finns det möjlighet att dela av för att få två mindre sovrum.

Badrum

Helkaklat badrum i klassiska kulörer, vitt kakel på väggarna och grå klinker på golv tillsammans med grå kakel i duschhörnan som balanseras med vit inredning och detaljer i ek. Här finns handfat med underskåp i ek, toalettstol, dusch med glasdörrar samt tvättmaskin och torktumlare.

Balkong Österläge

Denna härliga balkongen belägen i österläge nås genom master sovrummet. Här avnjuts morgon- och förmiddagssol.

Balkong Västerläge

Genom vardagsrummet nås den stora balkongen belägen i västerläge med plats för större loungegrupp alternativt matplats. Här badar man i solstrålar om kvällarna och eftermiddagarna!

Genomgående trea med dubbla balkonger på perfekt läge!

På otroligt bra läge i Västra Hamnen erbjuder denna fantastiska genomgående trea dubbla balkonger, ena i västerläge som badar i kvällssol och den andra i österläge med morgonsol! Den större balkongen i västerläge nås från vardagsrummet som samspelar i en öppen social planlösning med köket och de stora fönsterpartierna ger rikligt med ljusflöde till de sociala ytorna. Moderna materialval i ljusa kulörer är genomgående för hela bostaden och adderar till den härliga atmosfären.

Som boende på Masttorget har ni allt som kan tänkas behövas precis utanför dörren. Allt ifrån dagligvaruhandel till ett brett utbud av restauranger som har något för alla gommar. Centrum med centralstationen och shoppingstråk ligger endast en kort promenad bort och havet med alla badplatser och strandpromenaden nås på ett fåtal minuter. Här kan man inte annat än trivas!

Förening

Masttorget 5

Förening

BRF Skeppsträdgården 1

Allmänt om föreningen

ALLMÄNT
Brf Skeppsträdgården 1 är en förening som är beläggen i Västra Hamnen. Föreningen bildades i samband med uppförandet av byggnaden 2015 och innefattar 87 lägenheter där samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen har även 2 lokaler som hyrs ut till företag. Föreningens hus består av 7 våningsplan samt källarvåning med garage. Den tekniska samt ekonomiska förvaltningen sköts av Bredablick. Tomten är friköpt.

HUSETS SKICK
I dagsläget finns där inga renoveringar planerat.

EKONOMI
Förening har en god ekonomi vilket är en orsak till att det inte skedde någon avgifthöjning för 2021.
Vid köp av bostadsrätt tar föreningen ut en överlåtelseavgift på 1190 kr samt en pantsättningsavgift på 476 kr som betalas av köparen.

TV/INTERNET
Föreningen har ett gemensamt avtal med Comhem där basutbud av kabel-TV samt bredband (100/10 mbit/s) detta är ett obligatoriskt tillägg på 171 kr/månad.

PARKERING
Föreningen har 44 garageplatser på källarplan som delas med Brf Skeppsträdgården 2. I dagsläget är det kö för dessa platser och tilldelning sköts av Bredablick. Kostnaden för en parkeringsplats är 950 kr/månad.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har två övernattningsrum som boende kan hyra.
Här finns även en festlokal som man kan hyra vid festliga tillställningar.
Boende inom föreningen har även tillgång till cykel- och barnvagnsförråd.
Innegården är en gemensamhetsanläggning som delas med Brf Skeppsträdgråden 2

ÖVRIGT
I föreningen ingår det ett kostnadsfritt medlemskap ”Lagom” i bilpool företaget M, vilket innebär att medlemmar i föreningen endast betalar för den faktiska körningen. Tre platser finns i anslutning till fastigheten.
Föreningen tillåter s.k. delat ägande där endast en av delägare är boende i lägenheten.

Föreningen tillåter inte ägandeskap av juridisk person.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening (2021-03-22). Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter