Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Mastgränd 28

Västra Hamnen Malmö

3 140 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Mastgränd 28

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 71,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 71104
Våning 2 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 140 000 kr utgångspris
Avgift: 3 784 kr/mån
Andel i föreningen: 1,1496%
Andel av årsavgift: 1,1496%
Pantsatt Nej
Allmänt - Säljarna disponerar över ett förråd i källaren.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2016
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 14 juni 2018
Energiklass: -
Energiprestanda: 62 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Kryssmasten 2
Nu presenteras denna härliga och genomgående trerumslägenhet på oslagbart läge invid Turning Torso och Sundspromenaden i moderna Västra Hamnen. Hela lägenheten genomsyras av ljus och rymd som samsas med social planlösning och väldisponerade ytor. Här bor vi bekvämt med badrum och kök utrustade med full maskinpark. Vid inköp gjordes flera tillval med bland annat exklusivare vitvaror. Husets hiss tar oss direkt från markplan upp till våningsplanen samt direkt ner i garaget. Lägenheten innehar en stor och mysig balkong om 9 kvm på lugnt läge in mot föreningens gård samt en fransk balkong mot Mastgränd. Området låter oss inte sakna någon typ av service. Runt hörnet finner vi livsmedelsbutiker, restauranger, skola, gym, kollektivtrafik och självklart promenadstråk längs Öresund. Här är bara att flytta in och börja njuta. Varmt välkommen på visning.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Entré:
Vi välkomnas in i en praktisk hall med goda förvaringsmöjligheter. Det ges plats för hatthylla och det finns även en garderob att gömma undan ytterkläderna i. Väggarna är vitmålade och golvet består av ekparkett vilket följer genom hela lägenheten.

Vardagsrum:
Vidare från hallen kommer vi vidare in i ett väl tilltaget vardagsrum. Vi erbjuds gott om plats för både soffgrupp samt middagsbord dukat för sex-åtta personer. Stora fönsterpartier gör rummet ljust och en härlig fransk balkong ger extra luftighet. Från vardagsrummet öppnar även en väl tilltagen klädkammare upp sig. Här ges gott om plats för förvaring.

Kök:
Köket är beläget i social och öppen planlösning tillsammans med vardagsrum. Här finns gott om förvaring och dispositionen är välplanerad, ett kök som gjort för den matlagningsintresserade. Färgerna går i stilfulla och varma toner, vita luckor på överskåpen möter träfärgade luckor nertill. Kaklet och arbetsytorna är stiligt vita. Maskinparken innehåller alla bekvämligheter såsom kyl/frys, spishäll, ugn, spiskåpa, inbyggd mikrovågsugn samt diskmaskin.

Sovrum
Det större av lägenhetens sovrum vetter mot lugnt och skönt gårdsläge och här möblerar vi enkelt med stor dubbelsäng. Goda förvaringsmöjligheter i garderob med skjutdörrar. Från sovrummet kliver vi ut på lägenhetens härliga balkong om hela 9 kvm med gott om plats för ett större matbord eller en avslappnande loungesoffa. Balkongen ligger i solsäkert sydvästläge.

Barnrum/Kontor:
Det mindre av sovrummen passar ypperligt som barnrum, gästrum eller kontor. Fönsterpartiet blickar ut mot balkongen. Förvaring i form av en dubbelgarderob.

Badrum:
Ett av de bästa attributen med nyproducerad lägenhet är det rymliga badrummet som innehåller allt vi behöver. Tvättmaskin och torktumlare som kombineras med avlastningsbänk och skåpsförvaring. Utrymmet är såklart helkaklat i modernt utförande med grå klinker som möter vitt kakel. Vikbara duschväggar, WC, handfat med kommod och spegelskåp, handdukstork samt spotlights i tak.

Snygg trea med stor balkong på solsäkert läge i moderna Västra Hamnen!

Nu presenteras denna härliga och genomgående trerumslägenhet på oslagbart läge invid Turning Torso och Sundspromenaden i moderna Västra Hamnen. Hela lägenheten genomsyras av ljus och rymd som samsas med social planlösning och väldisponerade ytor. Välkommen!

Förening

Mastgränd 28

Förening

Brf Mynta

Allmänt om föreningen

Brf Mynta i Malmö består av 77 bostadsrätter samt 1 lokal. Fastigheten är belägen i Västra hamnen, nära Varvsparken, Sundspromenaden, Ica Maxi-området och Turning Torso. Fastigheten ligger på adresserna Västra Varvsgatan 21A, 21B och 21C, samt Mastgränd 28. Huset stod klart 2016. Brf Mynta deltar i två gemensamhetsanläggningar avseende garage och innergård. Det är Ikano Bostad som låtit bygga fastigheten. Den ekonomiska förvaltningen sköts av AMC Fastighetskonsult.

EKONOMI
Föreningen har inga planerade eller beslutade avgiftshöjningar.

PARKERING
Föreningen har 53 garageplatser till en kostnad av 865 kr/månad. Åtkomst via hissen. Kösystem tillämpas.

TV/INTERNET
Triple play - grundutbud för Kabel-TV, fiberbredband (100/100mb) samt IP-telefoni tillkommer som ett obligatoriskt tillägg om cirka 180 kr per månad. Kostnaden för samtal tillkommer.

ÖVRIGT
Som medlem i Brf Mynta ingår ett gratis medlemskap hos Sunfleet bilpool fram till 2026. Finns även en cykelpool med lådcyklar.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter