Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Mariedalsvägen 55D

Malmö

1 795 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Mariedalsvägen 55D

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 58,50 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 10
Våning 1 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 795 000 kr eller enl överenskommelse
Avgift: 3 204 kr/mån
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration Finns för närvarande inte
HALL
Vi välkomnas in i bostaden genom denna ljusa hall med avhängningsmöjlighet och smart förvaring i en garderob. Ljus klinker på golv med fin detalj i form av en kompass i mosaik samt vita väggar. Spotlights i tak.

KÖK
Mycket modernt och lyxigt kök utrustat med trevliga finesser. Vita luckor med gott om förvaring i både över- och underskåp, arbetsbänk i massiv oljad ek samt svart kakel som stänkskydd. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, tvättmaskin, spishäll (Bosch), fläkt, elektrisk grillplatta, inbyggd mikrovågsugn, inbyggd ugn, inbyggd kaffemaskin med mjölkskummare och en vinkyl (Samsung). Brunt parkettgolv och vita väggar.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är i anslutning till köket där man öppnat upp för att få e social yta. I vardagsrummet får vi plats med större matbord med plats för det större matsällskapet, soffa och förvaring. Brunt parkettgolv och vita väggar. Härifrån når vi även balkongen som vetter mot sydväst in mot den lummiga innergården. På balkongen finns en markis och eluttag.

SOVRUM
Härligt sovrum där större säng får plats samt förvaring. I sovrummet finner vi dessutom en större klädkammare som sväljer det mesta. Sober blå kulör på väggarna och brunt parkettgolv.

BADRUM
Stort och fräscht renoverat badrum i ljusa färger. Här kan vi njuta av ett härligt bubbel-/massagebadkar för avkoppling. Badrummet är även utrustat med handfat med kommod, badrumsskåp för förvaring, WC och handdukstork. Ljusa helkaklade väggar och klinker på golv med fina detaljer i mörk mosaik.

Topprenoverad tvåa med stor balkong på populär adress!

Underbar tvårummare som har renoverats i toppmodernt stuk med stilrena kulörer, fint materialval och hög standard i hela lägenheten. Här är det bara att flytta rakt in och trivas!
Nära både hav och stad finns nu äntligen denna fantastiska lägenhet till salu. Mycket väl genomtänkt renoverat boende med ljust och fint kök med alla finesser man kan tänkas behöva, rymligt badrum med härligt bubbelbadkar och fina detaljer, ljusa fina ytskikt, enhetliga golv, rymliga ytor för förvaring och en otroligt generös balkong vänd in mot den lummiga innergården. I närheten finner vi goda kommunikationer, matbutiker och serviceutbud nära och med en kort cykeltur når vi Malmö City åt ena hållet och havet och stranden åt andra. Bättre än såhär blir det inte! Varmt välkomna hem!

Förening

Mariedalsvägen 55D

Förening

HSB:s Brf Randers i Malmö

Allmänt om föreningen


FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen HSB Brf Randers är en äkta förening. Föreningen förfogar över fyra hus från 1948/1949 med sammanlagt 94 lägenheter. Samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen har en butikslokal som även den är upplåten med bostadsrätt.

Föreningens syn på dess ekonomi är att den är god och att de har låga lån. I dagsläget finns inga planerade eller beslutade förändringar av månadsavgiften.

HUSETS SKICK
Tappvattenstammar: Tappvattenstammarna bytades på mitten av 1980-talet.
Avloppsstammar: Även avloppsstammarna bytades på mitten av 1980-talet. Spolning av avloppsstammarna sker kontinuerligt. Senaste spolningen skedde under 2007.
El: All el bytades ut 2000
Tak: Taket bytades ut 1999/2000
Fasad: Tegel
Fönster: Fönsterna bytades ut 1999/2000
Trapphus/hissar: Trapphusen renoverades våren 2006
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag
Tvättstuga: Tvättstuga med nya maskiner och torkskåp finns i alla husen. 1999/2000 lades klinker på golven i dessa och dess väggar kaklades.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Föreningen har en festlokal som finns tillgänglig för föreningens medlemmar att hyra för en kostnad om 50 kr/kväll. Ett partytält finns även för utlåning.
I källaren i huset på Mariedalsvägen finns det en bastu. Föreningen har även ett hobbyrum i källaren i huset på Randersvägen.

TV- OCH INTERNETANSLUTNING
Tv: Föreningen är ansluten till kabel-TV via ComHem och basutbudet ingår i månadsavgiften.
Internet: Föreningen har Ownit som leverantör av bredband. Det som erbjuds är upp till 100/100 Mbits uppkoppling och detta ingår i månadsavgiften.

PARKERING
Fri parkering längs gatan.

INNERGÅRDEN
Föreningen har en lummig och mycket välskött innergård som både erbjuder öppna gräsytor, lekplats och grillplats. Innergården är helt inhängnad.

ÖVRIGT
Portkod och porttelefon.
Säkerhetsdörr av märket Dalcoc från 2005.

FÖRENINGENS HEMSIDA
www.randers.se

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

BUDGIVNING:
All budgivning via Fastighetsbyrån i Malmö är s.k. öppen budgivning. För att du som spekulant skall känna dig trygg redovisar vi alla inkomna bud på vår tjänst Bud on Line på nätet. Läs mer om vår budgivning i bladet "bud on line". Alla som deltar i budgivningen godkänner att budlistan med deras namn, nummer samt lagda bud delas ut till köparen och säljaren vid kontraktskrivningen. Våra budgivningar är kvalitetssäkrade och övervakas av oberoende jurister.
Ingenting är klart förrän kontraktet är skrivet. I det fall det inkommer bud efter avslutad budgivning men innan kontrakt är skrivet, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren

FRI PRÖVNINGSRÄTT:
Säljaren har enligt lag fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren är fri att välja till vem, vilket pris, hur och när de väljer sälja sin bostad. Säljaren kan när som helst välja att avsluta en försäljningsprocess eller påbörja en ny. Dvs, säljaren är inte bunden att sälja till bud över utgångspriset.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter